Spilforslag INA FASSBENDER / AFP

VM 2022 SPILFORSLAG & TIPS

Holland v Qatar

VM-værterne Qatar blev det første hold til at blive elimineret fra turneringen, selvom de i det mindste scorede deres første mål i turneringens historie i et 3-1-nederlag til Senegal.

Dato og tid: 29nov, 16.00

Spillested: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Cody Gakpo scorede kampens åbningsmål for anden VM-kamp i Qatar 2022 i træk, men denne gang kunne Holland ikke lukke sejren, og Ecuador fik uafgjort.

Med fire point i de to første gruppekampe er Louis van Gaals mandskab nu i en stærk position i gruppe A, og de skal kun undgå et nederlag mod Qatar for at gå videre til næste runde. De vil dog være opsat på at blive øverst i tabellen og teoretisk set sikre sig en bedre vej til de sidste faser af VM, hvor vinderne af denne pulje skal møde andenpladsen fra gruppe B.

Van Gaal har været forsigtig med stjerneangriberen Memphis Depays form, som er rejst til Qatar efter at have været i en god form på landskampene. Depay har kæmpet for at komme sig efter en skade i baglåret i år, men kom ind i anden halvleg mod Ecuador, hvilket tyder på, at han næsten er klar til at få en startplads, hvilket ville øge styrken i det hollandske angreb betydeligt.

Qatar havde et mindeværdigt øjeblik i nederlaget til Senegal, men det har mest af alt været et elendig VM for værterne, som blev overmatchet i begge kampe. De har intet andet at spille for end stolthed i deres gruppe A, hvor Holland er storfavorit. Der er dog ikke meget værdi i at satse på dem i oddsene for gruppe A-spilledag 3, så det er nødvendigt at tage et dybere dyk for at forsøge at finde nogle værdifulde spil her.

Mens Qatar har været anstændige defensivt, har fejl kostet dem i begge kampe. Uden håb om at kvalificere sig, kan deres motiv til kampen mod Holland være i tvivl. Holland vil være opsat på at slutte gruppespillet på en god måde, hvilket betyder, at handicapmarkedet kan være interessant i denne kamp.

Holland -2 tilbydes til en god pris på 2.40 hos bet365. Mens Qatar har tabt begge gruppekampe med to mål, bør den ekstra kvalitet i Van Gaals trup sikre, at dette spil vil lande.

Gakpo er god værdi for at score når som helst hos bet365, og bookmakeren tilbyder en pris på 2.75 for at angriberen scorer det første mål for tredje kamp i træk.

Spilforslag

Vi tror ikke på at Qatar kan få scoret mod Holland og med den kvalitet på målmandsposten hos Qatar, så ser vi fine chancer for dette spil.

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig