(Photo by Ina Fassbender / AFP)

Top-10: Verdens bedste fodboldspillere under 21 år

Det er sjældent vi ser en fodboldkamp uden unge spillere, men når nogen har potentialet til at overtage rollerne efter blandt andet Messi og Ronaldo, er andre nødt til at udvikle sig over en lang periode. På denne liste ser vi på 10 af verdens bedste fodboldspillere under 21 år.

10: Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Miguel Medina / AFP

…spiller for Milan, men har længe drømt om at arve juventus-buret efter Buffon. Den 19-årige debuterede allerede i en alder af 17 for det italienske landshold. Den unge målmand har gode reflekser og er en, og kendt for sine evner på straffe.

9: Alphonso Davies

Alphonso Davies er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Glyn Kirk / AFP

…havde en urolig start i Bayern München, men den 19-årige har spillet sig til en fast plads på Allianz Arena. Selvom han er blevet testet i sin defensive rolle, går det stærkt det op ad kanten, og vi elsker at se den unge canadier.

8: Ansu Fati

Ansu Fati er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Lluis Gene / AFP

…har vundet meget på trods af sin unge alder. Med sine 17 år har han scoret tre mål i 13 kampe for Barcelona og er den yngste fodboldspiller på listen.

7: Kai Havertz

Havertz er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Oscar Del Pozo / AFP

…har ikke haft den allerbedste sæson, men han fortjener at spille i en større klub end Bayer Leverkusen. Med 17 mål i 34 kampe i Bundesligaen bliver det spændende, at se hvad det næste stop er i karrieren bliver for den tyske 20-årige.

6: Joao Felix

Foto: Gabriel Bouys / AFP

…er en meget spændende spiller med meget potentiale, men måske den spiller, der har imponeret mindst det seneste. Vi venter stadig på mere fra Felix i Atletico Madrid, men skader og Diego Simione vil få fremgangen til at tage tid. Vi mener uden tvivl, at Felix kun har en vej at gå i de kommende år.

5: Erling Haaland

Foto: Patrik Stollarz / AFP

…har bevist at han kan score med en effektivitet som næsten har været uset hidtil. Den unge nordmand på blot 19 år, har en stor fremtid hvis han fortsætter i topform.

4: Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Gabriel Bouys / AFP

…en katalysator i Liverpools angribende spil i en alder af blot 21. Fra højrebacken stiller han op med fremragende afleveringer, og fænomenalt spil i bagkæden.

3: Jadon Sancho

Jadon Sancho er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Ina Fassbender / AFP

…spiller for Dortmund, men det kan hurtigt ændre sig for den 20-årige. Med en plads på årets Bundesliga-hold i sæsonen 2018/19 høres der ofte rygter om det næste stop for den engelske spiller.

2: Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt spiller for Juventus
Foto: Marco Bertorello / AFP)

…var kaptajn for Ajax, da de tog deres første guld i fem år. Nu er han en Juventus-spiller; og prisen? € 75m. En af de bedste forsvarere i hans generation og måske verdens bedste unge forsvarsspillere gennem tiderne.

1: Kylian Mbappé

Kylian Mbappé er en av verdens beste fotballspillere under 21 år.
Foto: Franck Fife / AFP.

…har banket 39 mål ind i 43 kampe for PSG i sæsonen 2018/19 og vandt verdensmesterskabet i 2018. Den 21-årige franskmand har potentialet til at vinde Ballon d’Or op til flere gange karrieren, som vi håber vil være fuld af mål og spænding. I øjeblikket betragter vi Mbappé som en af verdens bedste fodboldspillere under 21 år.

Se listen over bedste frisparks-specialister

Mest værdifulde spillere fra Transfermarkt.de