portugal-slovenien PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

EM 2024: Portugal – Slovenien 01/07/2024 – Hvem vinder?

Vi kan se frem til en spændende 8-delsfinale i Frankfurt mellem Portugal og Slovenien. Hvem vinder og går videre til kvartfinalen i EM 2024?

Vi kigger på de to hold og deres form og hvor du kan se Portugal – Slovenien i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Portugal – Slovenien info

Kamp:Portugal – Slovenien
Start:01 Juli kl 21:00
Arena:Waldstadion i Frankfurt
Tv Kanal:TV2

Portugal i tv

Odds

Portugal 1,40

Uafgjort 4,33

Slovenien 8,50

Slovenien kamp i tv

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Portugal afsluttede med choknederlag

Portugal havde allerede sikret førstepladsen, før de spillede sidste kamp i gruppe F mod debutant Georgien. Der blev det et overraskende 0-2 nederlag, hvor de på trods af flere chancer ikke formåede at finde vejen til netmaskerne. Det nederlag har måske givet dem en lille vækker før slutspillet.

En, der ikke var tilfreds med resultatet, var Cristiano Ronaldo, som var tydeligt frustreret ved flere tilfælde. Veteranen formåede ikke at komme på scoringslisten i løbet af gruppespillet, men satte ny EM-rekord med sin 8. assist i 3-0 sejren over Tyrkiet.

Nu skal ‘Lusos’ prøve at ryste skuffelsen af sig og overgå 8-delsfinalen, de nåede i forrige EM. Træner Martinez vil utvivlsomt håbe på mere effektivitet foran mål, men en ny hård målmand venter på dem i form af Jan Oblak. Kan det løsne offensivt for Portugals stjerner?

Slovenien med historisk avancement

Det blev fuld jubel for Slovenien, da dommeren blæste af den sidste gruppespilskamp mod England. Efter at have spillet 0-0 sikrede de nemlig avancement til slutspillet i en turnering for allerførste gang, hvor de ikke gik på et eneste nederlag i en hård gruppe C.

Slovenerne venter dog stadig på deres allerførste sejr i en EM-turnering, hvor de på seks forsøg indtil nu står med fem uafgjorte og ét nederlag. Antallet af pointdelinger tyder på et hold, der er i stand til at spille jævnt med deres modstandere, en tendens de absolut vil prøve at fortsætte i slutspillet.

Holdet har heller ikke tabt en landskamp siden november sidste år, en ubesejret række, som nu er på ni kampe. Med potentielle matchvindere både i mål og i front skal man ikke se bort fra, at Slovenien kan opnå nye milepæle denne sommer.


Hvor kan jeg se Portugal – Slovenien i TV?

En spiller der vil være topmotiveret er verdensstjernen Ronaldo. Kommer han på tavlen i hans måske sidste EM kamp`

Portugal – Slovenien i TV vil bliver vist på kanalen TV2.


Tidligere møder

Dette bliver kun anden gang, at Portugal spiller landskamp mod Slovenien, og faktisk anden gang i år. I marts mødtes nemlig holdene til en træningskamp i Ljubljana, hvor værterne overraskende vandt 2-0. Det er et resultat, som portugiserne næppe har glemt, nu hvor de igen skal møde hinanden. Kan de få revanche?

  • 26.03.24, træningskamp: SLO – POR 2-0

Mulige startopstillinger Portugal – Slovenien

Portugal og Roberto Martinez har hele deres trup til rådighed, mens Slovenien og Kek må klare sig uden venstreback Janža, som er suspenderet. Antagne holdopstillinger er listet nedenfor:

Portugal

  • Formation: 4-3-3
  • Spillere: Diogo Costa; João Cancelo, Pepe, Rúben Dias, Nuno Mendes; Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva; Rafael Leão, Ronaldo, João Félix

Slovenien

  • Formation: 4-4-2
  • Spillere: Oblak; Karničnik, Drkušić, Bijol, Balkovec; Stojanović, Elšnik, Gnezda Čerin, Mlakar; Šporar, Šeško

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spilles kampen mellem Portugal og Slovenien?

8-delsfinalen i EM spilles mandag 1. juli kl. 21:00

Hvor spilles EM-kampen Portugal mod Slovenien?

Kampen spilles på Waldstadion i Frankfurt.

Hvem viser Portugal – Slovenien på TV?

8-delsfinalen bliver sendt på TV på TV 2.