Argentina VM Odds: Fuld Qatar 2022 Guide.

Argentina vil forsøge at vinde VM for tredje gang i Qatar i 2022, og det er Lionel Messis sidste chance for at vinde Jules Rimet-trofæet. Argentina er næsten altid blandt favoritterne til at vinde et fodbold VM, så oddsene på Argentina som vinder er i høj kurs lige nu.

Argentina VM Odds
Credit:FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Ved VM i 2014 sluttede Argentina som nummer to, og dette års VM odds viser, at der ikke er mange hold, der bliver spået til at have en større chance for at vinde turneringen end Argentina. Hvis man planlægger at lave et væddemål på Argentina som vinder af VM, er det dog en god ide at kigge lidt rundt for at finde ud af, hvor man finder de bedste odds.

Læs videre for den fulde guide til, hvor man kan finde den bedste værdi på Argentinas VM odds.

Argentina VM Odds

Vores eksperter her på Tvsporten.dk har gjort det hårde arbejde for at samle de bedste VM Odds for Argentina på tværs af verdens bookmakere, så du kan få den bedste værdi, der er tilgængelig.

Vi har fundet ud af, at Unibet eller bet365 måske er de bedste steder at kigge hen for de bedste Argentina VM Odds. Begge bookmakers er bundsolide og udbyder et væld af service og service med god sikkerhed for dens brugere.

Hos de to står Argentina til at vinde VM lige nu til odds 7.50, hvilket er på linje med topværdien på markederne hos enhver anden online bettingside, der tilbyder VM Odds forud for slutrunden i Qatar i år.

Argentinas VM 2022 Program

Argentinas VM starter i turneringens ottende kamp, og det ser ud til at blive en blød start for dem, når Saudi Arabien er modstanderen i en kamp, som forventes at være spil til ét mål. 

Mexico vil nok være den hårdeste test for Argentina i gruppespillet, selvom man ikke må undervurdere Polen, især grundet deres farlige angriber, Robert Lewandowski, fra Barcelona.

  • Argentina – Saudi Arabien (22. November 2022 – Lusail Iconic Stadium, Lusail)
  • Argentina – Mexico (26. November 2022 – Lusail Iconic Stadium, Lusail)
  • Argentina – Polen (30. November 2022 – Stadium 974, Doha)

Argentina kunne ikke have håbet på en bedre lodtrækning, så hvordan ser Argentinas VM Odds ud?

Kan Argentina Vinde Det Hele?

Det faktum at Argentina tager til VM som sydamerikanske mestre, er et stort selvtillidsboost for dem.

Argentina til at vinde VM: 7.50 hos unibet eller bet365.

Argentina til at komme i VM-finalen: 5.00 hos bet365.

Argentina til at komme i VM-semifinalen: 2.80 hos bet365.

Argentina til at komme i VM-kvartfinalen: 1.72 hos unibet.

Argentina til at vinde Gruppe C: 1.44 hos bet365.

Som en af favoritterne ved VM 2022 forventer mange fans, at Argentina vil nå langt i turneringen, og helt generelt menes de at have en god chance for at vinde turneringen.

Da de vandt den seneste Copa America, sikrede Lionel Messi sig samtidig det første store trofæ med Argentina i hans lange og glorværdige karriere, men der er ingen tvivl om, at det er VM, han rigtig gerne vil vinde.

Argentinerne viste også deres styrke, da de spillede mod Europamestrene fra Italien, på Wembley tidligere i år. Her vandt de en komfortabel sejr, og det har bare været med til at øge forventningerne til dem.

Mange fodboldfans husker nok også Argentinas skuffende VM-slutrunde i Rusland i 2018, hvor de kun nåede frem til ottendedelsfinalen, inden de blev slået ud meget tidligere, end man havde forventet.

At Messi er til stede i det argentinske angreb, tilføjer masser af stjernestøv til holdet, selvom Paris Saint-Germains superstjerne er ved at nærme sig enden på hans karriere.

Med tanke på at det er Messi`s sidste VM, så skal han nok give den alt hvad den trække, og hvorfor ikke prøve et spil på Messi til at vinde den gyldne bold? Verdens bedste spiller, en ok let gruppe, han er målfarlige, meget motiveret og så får man odds 15.00!!!

Argentina VM Odds

Rimelig vilde odds på en spiller af Messis kaliber

Angel Di Maria er også en stor stjerne på det argentinske hold, men der kan stilles spørgsmål ved den centrale midtbane og forsvaret, når man kommer ind i turneringen.

Argentina burde gå let videre fra gruppespillet – de er store favoritter til at vinde Gruppe C, og hvis de topper gruppen, skal de møde nummer to fra Gruppe D. Det ser ud til at blive enten Frankrig eller Danmark, sandsynligvis sidstnævnte, og Argentina forventes at vinde den kamp og gå videre til kvartfinalen.

Næste kamp vil så være mod enten vinderne af Gruppe A eller andenpladsen fra Gruppe B, med Holland som den mest sandsynlige modstander i dette opgør. Her vil Argentina nok også være favoritter.

Det er derfor muligt at bane Argentinas vej til semifinalerne, uden de kommer op mod nogen af de helt store forhindringer, men det giver selvfølgelig noget helt ukendt, at VM 2022 i Qatar bliver afviklet om vinteren.

Copa America-mestrene ser ud til at være et lige så godt væddemål som alle andre til at vinde VM i Qatar. Messi har allerede udtalt, at det vil være hans sidste VM-slutrunde, og han vil være meget opsat på at vinde turneringen.


Du kan finde yderlige spændende ekspert tips her

FAQ

Hvilke Argentina VM Odds er tilgængelige?

Forskellig Argentina VM Odds kan findes forud for slutrunden i Qatar. Man kan få muligheden for at spille på, at Lionel Messi og co. løfter Jules-Rimet trofæet. Det er også muligt at spille på, at Argentina vinder deres gruppe, når kvartfinalen, eller når VM-finalen.

Hvad er oddsene for, at Argentina vinder VM 2022?

På dette tidspunkt viser oddsene, at sydamerikanerne er de tredjestørste favoritter til at vinde VM, hvor kun Brasilien og de forsvarende Verdensmestre fra Frankrig giver mere. Hos Unibet tilbydes Argentina til at vinde VM til odds 7.50, hvilket er fin værdi. Husk at du kan se mange VM kampe på DR1.