Bet365 VM Odds: Hvorfor Du Bør Overveje Dem Denne Vinter

Bet365 er blandt de bedste bookmakere inden for sportsvæddemål, især når det kommer til væddemål på fodbold. Bet365 tilbyder de bedste online fodboldodds til de mest populære konkurrencer verden over, og Bet365 VM odds er ingen undtagelse. Faktisk har Bet365 det største VM-marked af alle bookmakere!

Bet365 VM odds

Bet365 VM Odds

Når det kommer til VM odds, så ved Bet365, hvordan man forkæler sine spillere. De har en massiv mængde af Bet365 VM odds muligheder. Her er alle de markeder, som vi har fået tilbudt i optakten til turneringen.

Resultat ved fuld tid

● Dette er nemt det mest grundlæggende væddemål, det er bare at vælge det resultat, som du tror, der vil ske. Der er tre muligheder: Hold A vinder, Hold B vinder eller uafgjort. Dette er et ideelt marked for nye spillere og dem, der er nye til fodbold betting. De kan også kombineres med andre for at skabe et multispil. Her er et eksempel på, hvordan fuldtidsresultatvæddemål ser ud på bet365. Vi har Danmark-Tunesien, som et eksempel.

vm odds fodbold

Dobbelt chance

●Dobbelt chance er næsten identisk med et fuldtidsresultatspil. Men i stedet for at vælge ét resultat, dækker du to; deraf navnet double chance. Disse kan også kombineres med fuldtidsresultatspil og andre spil for at skabe akkumulatorer. Sådan ser bet365 VM oddsene på markedet for dobbeltchance ud.

fodbold odds

Over/Under-spil eller Totals

 ●Over og under er et meget populært væddemålsmarked. Det fungerer sådan, at du vælger, om du tror, at det samlede antal af noget i spillet, f.eks. hjørnespark, bookinger eller mål, vil være over eller under et beløb. Bet365 tilbyder dette i flere afdelinger, fra nu af har vi dette over 2,5 mål spil tilgængeligt

Bet365 VM odds

Fuldtidsresultat og begge hold scorer 

●Fuldtidsresultat og begge hold scorer er en meget populær spiltype, når den kombineres med andre i et multispil. Valget af, om begge hold scorer eller ej, vil have en betydelig indflydelse på oddsene. 

Bet365 VM odds

Korrekt score

● Hvis du vælger at spille på korrekt score, kan du potentielt få nogle store gevinster. Du vælger blot, hvad du tror, resultatet bliver, og korrekt score bet365 World Cup odds kan være meget lukrativt. En sejr er meget sværere at opnå, men den potentielle fortjeneste fra en given sejr gør det til en potentielt værdifuld vej. Oddsene for Danmark vs Tunesien ved en 3-0 sejr giver følgende:

Bet365 VM odds fodbold

Halvleg/Fuldtid resultat

 Halvleg/Fuldtid  væddemålet består af et væddemål på vinderen af både første og anden halvleg af den samlede kamp. Dette kan være meget svært at forudsige, men afhængigt af dine valg kan det give nogle fantastiske muligheder for at tjene penge. Bet365 fodbold verdensmesterskab oddsene for Danmarksåbningskamp er nedenfor:

Bet365 VM odds

Asian Handicap

● Et Asian Handicap-spil er meget grundlæggende, men kan være meget indbringende. De stærkere hold er handicappede, så de skal score flere mål for at vinde, og du kan vælge begge hold til at vinde efter handicapet. F.eks her er Danmark bagud med et mål fra starten, så for at vinde dette væddemål, så skal Danmark vinde 2-0.

Bet365 VM odds

Draw no bet

●Draw no bet er et alternativ til et double chance bet. På en måde har du stadig en dobbelt chance, men du satser alt på ét hold, og du får kun din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Dette giver lidt mere tiltalende VM odds end en dobbeltchance. 

Handicap- og alternative handicapvæddemål

●Handicapvæddemål minder meget om asiatiske handicapvæddemål. Forskellen mellem de to er, at du kan satse på uafgjort i et almindeligt handicapvæddemål, mens du ikke kan det i et asiatisk handicapvæddemål. Alternative handicaps giver dig mulighed for at vælge forskellige handicapbeløb, og disse vil være meget populære i VM turneringen.

Bet365 VM odds

Spil i halvlegen

● Half time betting er simpelthen at satse på ting, som du tror, der vil ske inden halvlegen. Det er et stort marked, og du kan satse på den korrekte halvlegsscore, resultat og målscorer. Der er masser af muligheder.

Minutters resultat

● Minutresultatvæddemål indebærer væddemål på ting, der sker mellem faste tidspunkter i løbet af kampen. For eksempel et skud på mål mellem 10:00′-19:59′ eller et mål, en booking, stort set hvad som helst. De er et sjovt væddemål, som får dig til at tigge om, at en spiller som Granit Xhaka eller Casemiro får et kort.

Særlige Markeder

● Der er et par interessante specialmarkeder, hvor bet365 VM-oddsene kan være ganske gunstige. Du kan spille på, at et givet hold vinder og holder rent mål, at det vinder fra eat have været bagud, og endda vinder begge halvlege. Disse markeder tilbyder nogle fantastiske odds.

Direkte Odds Vindere

Bet365 tilbyder et omfattende direkte betting-marked til VM, du kan spille på ting som f.eks:

● Turneringsvinder

● Gruppevindere

● At nå finalen

● At nå kvart-/halvfinalen

● At kvalificere sig fra gruppespil Og endda individuelle priser som f.eks:

● Gyldne handske

● Gyldne bold

● Guldstøvlen

Vi har en hel side dedikeret til VM Direkte odds vinder marked, hvor vi tager dig gennem hver enkelt oddsmulighed og giver vores valg. De odds, der er brugt på denne side, er venligst udlånt af bet365, da de har det største VM-marked.

Bet365 stopper heller ikke her, bet365 fortsætter med at tilføje nye markeder til listen af tilbud. Vi ville også være på udkig efter en VM-fokuseret kampagne, da vi er sikre på, at bettinggiganten har noget i vente til os.

Vi er inden for rækkevidde af VM’s åbningskamp mellem Qatar og Ecuador. Før du tilmelder dig en app, skal du sikre dig, at du er i en passende økonomisk position til at satse penge. Spil kun på det, du har råd til at tabe, og spil altid ansvarligt.

Bet365 Verdensmesterskabs Odds & Højdepunkter

Udover at være en af de bedste sportsbooks er bet365 også en af de mest innovative operatører i Europa. Denne brancheførende bookmaker var blandt de første til at introducere live streaming med sin berømte Bet & Watch-tjeneste. Bet365 har også en fantastisk app, som du kan bruge til at spille på VM 2022. Nogle af de mest attraktive funktioner omfatter:

● Live Betting Service: Bet365 har et af de bedste live betting-markeder derude. Oddsene opdateres hvert sekund og suspenderes øjeblikkeligt, når VAR træffer en afgørelse eller et mål bliver scoret, så du ikke placerer nogen væddemål uden at vide, hvad der er sket.

● Bankmuligheder: Bet365 tilbyder en bred vifte af forskellige bankmuligheder, både til ind- og udbetaling. Der er en betalingsmetode for alle.

● Fremragende software: Bet365 leverer deres egen software in-house, den er hurtig, responsiv og nem at bruge. Bet365 er også tilgængelig på mange sprog.

● Bonusser og kampagner: Bet365 tilbyder altid bonusser og kampagner til nye og eksisterende kunder.

● Multi-kupon odds bonus: Under hele konkurrencen vil alle multikampe spil, der bruger bet365 World Cup odds, blive boostet. Dette vil give dig endnu højere gevinster!

● Live Cash Outs: Live cash outs er afgørende for moderne betting og er en funktion hos de fleste sportsbooks. Bet365 gør det usædvanligt godt, det kan forhindre tab og lindre stress, når du casher out for en tidlig gevinst.

● Fremragende VM-indhold: De har også en blog dedikeret til VM, der er fuld af fascinerende indhold, som vil hjælpe dig med at få endnu mere succes, når du spiller.

FAQ

Q: Er der odds på fodbold VM hos bet365?

A: Ja! Bet365 tilbyder et stort udvalg af VM-odds, som du kan tjene penge på. 

Q: Hvornår starter VM?

A: VM begynder søndag den 20. november og slutter den 18. december. Der vil være friske Bet365 VM-odds under hele konkurrencen. Husk du kan se kampe på DR1.

Q: Hvornår bliver Bet365 VM-odds opdateret?

A: Bet365 VM oddsene vil blive opdateret, når trupperne bliver offentliggjort og under hele turneringen. Under kampene vil live-markedet blive opdateret hvert eneste sekund!

Q: Er der odds på gruppe vindere hos Bet365?

A: Ja! Du finder masser af forslag og odds på gruppe vindere til VM hos Bet365. Tjek vores dedikerede sider ud!