England Vinder VM?

Kan England vinde VM? Tør du satse på at England vinder verdensmesterskabet! Det er svært at blive klog på det engelske hold, men vi prøver alligevel at finde nogle gode VM odds.

England Vinder VM?
Credit:FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL / AFP

Kan England Vinde VM?

Turneringen i Qatar nærmer sig nu hastigt, og mange fodboldfans kan nu overveje at satse på England som vinder af VM i 2022, selv om Gareth Southgates hold har kæmpet med formen på det seneste. 

England vandt sidst VM helt tilbage i 1966, da de triumferede på hjemmebane på Wembley, men gode præstationer i Rusland 2018 og Euro 2020 tyder på stærk fremgang. 

Southgates hold nåede til semifinalen ved det seneste VM og gik et skridt videre ved Euro 2020-turneringen, som blev rykket et år frem som følge af den globale pandemi. 

Et spil på England som vinder af VM 2022 kan være en god idé, da forventningen begynder at vokse, mens tiden tikker henimod det store kick off i november. Her vil vi tage et dybt dyk ned i oddsene for et spil på England til at vinde VM 2022, samt Three Lions’ chancer for at nå knockoutrunderne og hver enkelt etape af konkurrencen. 

Er der så topværdi i at spille på England til at vinde VM? Læs videre for at finde ud af alle detaljerne. 

Odds På England Ved VM i Fodbold 2022 

● England vinder VM: The Three Lions er blandt favoritterne i Qatar 2022, selv om Brasilien og Frankrig, som er indehaver af VM, i øjeblikket tilbydes til en lavere pris. Da bet365 tilbyder odds 8.00 på, at Southgates hold løfter trofæet, vil et spil på 100kr på England til at vinde VM 2022 give en gevinst på 800kr, hvis England vinder verdensmesterskabet.

 ● England når finalen: Mens Three Lions kun er nået til VM-finalen én gang, tyder deres stærke præstation ved Euro 2020 på, at de endelig kan bryde den lange ventetid. Der er en pris på 4.50 hos bet365 på, at England når finalen ved VM i 2022 i Qatar. 

● England når semifinalen: Efter at være nået til de sidste fire i Rusland 2018 vil mange fodboldfans forvente, at England kommer mindst lige så langt igen. Lodtrækningen ser ikke ud til at være særlig udfordrende for England, som nød godt af en rimelig blød vej til semifinalen for fire år siden. Til 2.75 hos bet365 er England til at nå semifinalen ved VM 2022 en god mulighed. 

● England til at nå kvartfinalen: The Three Lions har nået kvartfinalerne ved tre af de seneste fem VM’er, så det virker rimeligt sikkert at sige, at de kan gøre det igen i Qatar. Hos bet365 kan fodboldfans tage en pris på 1.50 for, at England når kvartfinalen. 

● England vinder gruppe B: Southgates mandskab er stærke favoritter i deres gruppe, som på papiret ikke burde give dem alt for mange hovedpiner. Iran, USA og Wales ser ud til at være en forholdsvis nem åbning på turneringen, og bet365 tilbyder blot 1.33 for, at England topper Gruppe B. 

● England til at kvalificere sig fra gruppe B: Kun én gang siden 1958 har England nået VM og ikke formået at komme ud af gruppespillet. England til at kvalificere sig fra gruppe B i Qatar 2022 ligner derfor et sikkert bet.

Tidsplan For VM i England 2022 

Englands VM 2022-program starter med et møde mod Iran den 21. november, og Southgate er uden tvivl glad for at have undgået de virkelige sværvægtere, da lodtrækningen blev foretaget. 

England skal følge op på åbningskampen mod Iran ved at tage imod USA fire dage senere, hvorefter England afslutter sit gruppespil i gruppe B mod naboerne Wales den 29. november. 

Her er det engelske VM 2022-program for gruppespillet i sin helhed: 

● England mod Iran – 21. november 2022 (Khalifa International Stadium, Al Rayyan) 

● England mod USA – 25. november 2022 (Al Bayt Stadium, Al Khor) 

● Wales mod England – 29. november 2022 (Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan) 

England er blot 1.33 hos bet365 til at vinde gruppe B, hvilket ville resultere i, at Three Lions spiller deres ottendedelsfinale på Al Khor den 4. december. 

Deres første knockoutkamp vil være mod andenpladsen fra gruppe A – bestående af Holland, de afrikanske mestre Senegal, Ecuador fra Sydamerika og værtsnationen Qatar. 

Nederlandene forventes at slutte øverst i gruppe A, mens Senegal måske er den mest sandsynlige modstander for England, hvis Three Lions som forventet vinder gruppe B. 

Hvis England bliver nummer to i gruppe B, vil deres ottendedelsfinale blive spillet mod vinderne af gruppe A – sandsynligvis Holland – og den kamp skal spilles på Al Rayyan (Khalifa) den 3. december. 

Men hvis Southgates hold vinder gruppen og slår andenpladsen fra gruppe A, fortsætter Englands VM 2022-program med en kvartfinale den 10. december, igen i Al Khor. 

Den kamp skal spilles mod enten vinderne af gruppe D (Frankrig, Australien, Danmark og Tunesien) eller andenpladsen fra gruppe C (Argentina, Saudi-Arabien, Mexico og Polen). 

Et Overblik Over Englands Hold 

England tager til Qatar 2022 efter seks kampe uden sejr i Nations League, men de kvalificerede sig til VM i stor stil efter at have vundet otte af deres 10 kampe i gruppe I og dermed toppe gruppen. 

Med to uafgjorte kampe i de øvrige kampe, de spillede i gruppe I, endte England med at slutte seks point foran nærmeste forfølger Polen. Der var aldrig rigtig nogen tvivl om deres videre færd til VM. 

England lukkede kun mål én gang ind i deres første fem kvalifikationskampe, og en 4-0-sejr ude mod Ungarn var en tidlig erklæring om, at semifinalisterne fra Rusland 2018 igen ville være stærke.

En 2-1-sejr hjemme over Polen blev efterfulgt af 1-1 i Warszawa, og dermed var kvalifikationen i bund og grund sikret med 1-1 hjemme mod Ungarn som eneste skamplet på Englands resultat i gruppe I. 

Stjerneangriberen Harry Kane var i typisk god form i kvalifikationen og scorede 12 mål. Memphis Depay fra Holland var den eneste spiller, der var lige så produktiv i turneringen, mens Kane scorede fire af sine mål fra straffesparkspletten og tre gange scorede det første mål i en engelsk kamp. 

Den engelske anfører vil helt sikkert være en af dem, man skal holde øje med i Qatar igen, da Kane vandt den gyldne støvle for fire år siden takket være præstationer som f.eks. et hattrick i en komfortabel sejr over Panama i gruppespillet. 

Kane har stærk støtte i form af den erfarne angriber Raheem Sterling, men der er tvivl om forsvaret og midtbanen i Three Lions efter en meget undervældende Nations League-indsats. 

Harry Maguire var en nøglespiller ved både Rusland 2018 og Euro 2020, men midterforsvareren har mistet sin plads i Manchester United og var slemt ude af form i de seneste landskampe.

Der er også et spørgsmålstegn ved Kalvin Phillips’ form, som er den sædvanlige partner for Declan Rice på Englands midtbane. Phillips har haft svært ved at gøre sig bemærket siden et sommerskifte til Manchester City og er muligvis ikke kommet sig over et skulderproblem i tide til at tage til Qatar, hvilket åbner døren for Jude Bellingham. 

Borussia Dortmund-midtbanespilleren har allerede 17 A-landskampe i en alder af 19. Bellingham forventes af mange at blive en af de bedste spillere i verden. 

England har på papiret fået en rimelig ligetil gruppe, og selv om deres vej til finalen ikke er let at kortlægge på nuværende tidspunkt, ser de ud til at være klar til endnu et ok langt forløb efter Rusland 2018. Vi tror ikke at England Vinder VM, men de kommer langt.

FAQ

Er det værd at satse på, at England vinder VM 2022? 

Englands dårlige form på det seneste kan afskrække folk fra at satse på England til at vinde VM 2022, men en pris på 8.00 hos bet365 på en triumf for Three Lions ser stadig ud til at være værd at overveje. Her kan du finde flere gode VM spilforslag.

Er der værdi i England World Cup væddemål? 

Nogle af oddsene på England World Cup væddemål ser ud til at være mere værd end andre, og priserne er udsat for udsving i optakten til det store kick off i november. England til at nå semifinalen ved VM i Qatar, som man kan satse på til omkring 2.75hos bet365, ser ud til at være et solidt værdimuligheder her. 

Hvilke bookmakere er bedst at bruge til England World Cup væddemål? 

De fleste top online bookmakere i disse dage vil have masser af muligheder for VM væddemål på England. På grund af faktorer som gode odds anbefaler vi dog bet365, LeoVegas, Danske Spil og ComeOn til at spille på England til at vinde VM. Husk at du som altid kan finde mange kampe på DR1.