Fodbold Betting

Fodbold er Danmarks største, og mest populære sport. Derudover er det også verdens største sport, som bliver fulgt af millioner af mennesker verden over. Det betyder selvfølgelig at der er masse interesse indenfor sporten, hvilken også gøre sig gældende når det kommer til Fodbold Betting fodboldvæddemål og bedste fodbold betting odds.

Når vi taler om fodbold, så findes der mange måder at vædde, eller spille på, og op til VM og EM findes man endnu flere.

Her vil vi gennemgå de mest almindelige spillemarkeder og forklare, hvordan de fungerer samt give lidt tips og tricks som du kan bruge på de mange fodbold betting sider.

Væddemåls Markeder På Fodbold

1X2: Dette er den mest almindelige type for online fodboldvæddemål, hvor du spiller på, hvilket hold der vinder kampen. Hvis du satser på 1, satser du på, at hjemmeholdet vinder, satser du på X, satser du på, at kampen ender uafgjort, satser du på 2, satser du på, at udeholdet vinder.

Her er det lige meget, hvor meget et hold vinder med eller lignende, men kun vinderudfaldet har betydning.

Det er meget almindeligt at lægge disse spil i kombinationer, så man satser på for eksempel to eller tre kampe og så udvælger vindere i disse kampe. Ved at spille på flere kampe og få en double eller triple får du højere odds, eftersom kombinationer gange du oddsene med hinanden for at få det samlede odds på spillekuponen.

1X2 markedet kan også spilles live, live odds opdateres under kampen ud fra forholdene i selve kampen. Her kan du nogle gange finde rigtige flotte odds, hvis en underdog eksempelvis tager føringen i kampen, eller hvis favoritterne får en spiller udvist.

Udover det sædvanlige 1X2-marked er der andre varianter, hvor du fx kan spille på hvem der fører kampen efter 10 minutter eller hvem der vinder første halvleg.

• Dobbelt chance: Når du spiller dobbelt chance, satser du også her på udfaldet af selve kampen, forskellen fra 1X2 spillet er at her satser du på to udfald i stedet for et. De forskellige valg du får er enten at spille 1X, 12 eller X2. Hvis du satser på 1X, satser du på, at kampen ender med en sejr til hjemmeholdet, eller at kampen ender uafgjort. 

Satser du på 12, satser du på, at enten hjemmeholdet eller udeholdet vinder kampen, hvis du satser på X2, satser du på, at kampen ender uafgjort, ellers vinder udeholdet kampen.

Dette er et godt marked, der tilbyder lavere odds end 1X2, men samtidig er risikoen for at tabe væsentligt mindre.

Generalt, er det er et godt marked at bruge, når du skal placere større kombinationsvæddemål på online fodboldvæddemål.

• Handicap: Når du satser på handicap, satser du som udgangspunkt på gevinstmarginen i en kamp. Du vælger hvilket hold du tror vil vinde givet X antal mål i handicap.

Hvis du for eksempel spiller på “hold 1 -1,5”, satser du på, at hold 1 vinder kampen med en margin på mere end 1,5 mål. Du vinder altså dit væddemål, hvis det hold, du satser på, vinder med to mål eller mere, imen du taber dit væddemål, hvis hold 1 vinder kampen, men har en mindre gevinstmargin end 1,5.

• Spredning: Spil på spredningen fungerer på samme måde som handicap, da du satser på et hold for at vinde med en vis margin. Spreads bruges normalt i forbindelse med online væddemål på NBA og NFL.

• Asiatisk handicap: Det, der adskiller asiatisk handicap fra de sædvanlige handicapspil, er, at det i asiatiske handicap kan gå “selv op”. Når et almindeligt handicap giver for eksempel -1,5, kan du spille asiatisk handicap til -1 eller -2. Hvis resultatet udligner (resultatet ender det samme inklusive dit handicap), får du din indsats tilbage. Spiller du f.eks. Dortmund -1 Asian hjemme mod Augsburg, så skal de vinde med mere end 1 mål før dit væddemål går hjem. Vinder de kun 1-0, 2-1, 3-2, så taber du dog ikke men får dine pege igen.

• Over/Under: Du kan satse over/under på en række valg, det kan anvendes på alt fra antallet af mål til antallet af hjørnespark eller advarsler i en kamp.

Det fungerer som, at du for eksempel vælger at spille på enten over eller under et vist antal mål i en kamp. De bedste : fodbold betting sider tilbuder altid disse markeder, såsom bet365, ComeOn og Bethard.

Hvis du satser på “over 1,5 mål” i en kamp, ​​vinder du i hvert scenarie, hvor den pågældende kamp indeholder mere end to mål. Hvis vi tager det samme eksempel og kampen ender 0-0 eller 1-0, taber du din indsats, da kampen indeholder mindre end 1,5 mål.

Det fungerer på samme måde, hvis du spiller på over/under antal hjørnespark, gule/røde kort eller lignende.

• Du kan også spille på andre typer over/under-markeder, der ikke er baseret på valg som “over 1,5” eller “under 3,5”.

Disse markeder er designet, så du kan spille på “over 2” eller “under 4”.

Når det kommer til disse markeder, vinder du på samme måde, hvis antallet af mål er mindre eller mere end det, du valgte at spille på, men skulle det være det samme antal mål som det, du har spillet på, vil få din indsats tilbage.

• Over/under er et meget godt marked at spille på, hvis det er svært at forudsige en vinder i en kamp. Der er normalt gode væddemål at finde på disse markeder, især hvis du kan identificere, hvilke ligaer eller hold der har et lavt eller højt målgennemsnit.

• Halvtid/Fuld tid: Oddsene ved væddemål på halvleg/fuld tid kan gøre dig forvirret, hvis du ikke ved, hvordan markedet fungerer. Det fungerer, som om du her satser på vinderen i hver halvleg.

Hvis du for eksempel satser på 1/1, satser du på, at hjemmeholdet i kampen vinder både første og anden halvleg.

Hvis du satser på 2/1, satser du på, at udeholdet vinder første halvleg og hjemmeholdet vinder anden halvleg. Her er kampens slutresultat ligegyldigt, men det vigtige her er vinderen i første og anden halvleg.

• Resultat: Her satser du på det rigtige resultat i en kamp. Du vinder kun, hvis du satser på det helt rigtige resultat.

Du kan også her spille på det rigtige resultat inden for et bestemt tidsinterval eller det korrekte resultat i en halvleg.

• Målscorer: Her satser du på, hvilken spiller du tror vil score i kampen.

Du kan spille på, at en spiller scorer et eller flere mål, og der er også markeder, hvor du kan spille på, at en spiller ikke scorer.

Det samme princip bruges på markeder, hvor du kan spille på, at en spiller får et gult eller rødt kort.

Væddemålsstrategier Ved Online Betting

Der er en række ting, du bør tage med dig, når du træder ind i fodboldvæddemålsverdenen. Alt fra ting du skal holde dig fra samt ting der er gode at tænke på når du skal lægge dit spil.

Der findes mange  fodbold betting sider og det er vigtig at finde en god en for sit online fodboldvæddemål. Når det er gjort, så vi vil gerne råde dig til følgende:

Spil Smart

Det første, vi vil råde dig til, er at være fuldstændig upartisk, når du placerer dine indsatser. Selvfølgelig vil og håber du altid, at dit favorithold vinder, men det er vigtigt ikke at lade denne følelse påvirke dig i forbindelse med spillet.

Når du skal spille på fodbold, skal du heller ikke stole udelukkende på din mavefornemmelse. I stedet skal du forsøge at være bedre end bookmakerne og læne dig op ad statistikker, trends, seneste tabeller ogseneste resultater.

Online Fodbold betting sider er der mange af og det kan være svært at finde rundt men det er vigtigt at bruge mere end en. Brug altid  mere end én bettingside, så du kan se, hvilke odds der tilbydes på de forskellige bettingsider. Ved at have flere konti og ved at sammenligne odds, kan du sikre dig, at du spiller til de bedste odds og dermed vinder mere.

Læs vores anmeldelser af bettingsider, der tilbyder odds på fodbold i Danmark for at finde ud af, hvilke sider vi anbefaler.

Tips & Tricks Til Fodbold Betting

Det er nemt at “jage oddsene” og tilføje for mange valgmuligheder til én kupon og potential være tæt på at vinde 10.000.000DK.

De bedste, og mest respekterer professionelle sportsbettere spiller KUN Single spil. Sportsbetting er ikke en sprint men et marathon og det handler ikke om at smide 12 kampe sammen, satse 500kr og håber at man vinder 80.000kr.

Vi anbefaler, at du altid forsøger at holde antallet af muligheder på et minimum og ikke opbygge en alt for stor kupon. Dine chancer er markant større og derudover kan du med fordel inddrage Dobbeltchance varianten.

At spille live på fodbold

Spiller du på liveodds, er der nogle fine fodboldodds at tage fat i. Når man spiller live, er det dog vigtigt, at man sidder og ser kampen for at kunne læse og få en fornemmelse af, hvad der kan ske.

Når man spiller live, er det vigtigt at holde sig opdateret på, hvordan oddsene går op ,eller ned. Sidder man og ser de store kampe såsom landskampe, Champions League eller andre kampe som bliver vist på de store fodbold betting sider, så kan det være svært at finde de gode odds.

Live fodbold vil altid være 10-30 sekunder bagefter den ”rigtige” kamp, så hvis en spiller får rødt kort, så ved alle de bedste fodbold betting sider omkring det, og sænker/hæver oddset, FØR du kan reagere på det. Men nogle gange kan man se hvornår et hold har momentum, hvornår forskellige spillere er trætte, har det svært, og der må man forsøge at finde værdien på de forskellige online odds.

En af de sjove måder at slå bookmakers på, er at se en kamp live fra 3,4, eller sjette division, hvorfor? I princippet behøver det ikke at være live, men hvis du kender holdet, træner, spillerne eller noget andet som Bet365 ikke ved, så har du en fordel. De bedste bedste fodbold betting sider kigger på Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Premier Ligue, etc. De har ikke ressourcer til at vide hvad der sker i Serie D, Danmarksserien eller sågar 2.Div. Der er her du skal kigge efter de store odds!

Sammenfatning af Fodbold Betting

For at opsummere vil vi gerne afslutte med at minde om, at spillere altid bør stole på statistikker og tendenser i stedet for mavefornemmelse eller lignende. Du bør også i første omgang holde dig til at satse på de sportsgrene, turneringer og ligaer, som du kender. Husk at du under VM kan se kampe på DR1.

Husk også ikke at spille for mange penge på et og samme spil..