Frankrig VM Odds : Kan De Vinde Igen?

Frankrig VM odds er nogle af de mest spændende på markedet forud for Qatar 2022-start. Mestrene fra Rusland 2018 bliver bredt tippet som stærke kandidater igen, imens de fleste bookmakere kun har Brasilien, som har vundet VM fem gange, til en lavere pris.  Men virker Frankrig til at vinde VM odds som god værdi sammenlignet med andre spil? Vores fulde guide til Frankrig VM-odds for Frankrig har alle svarene, så læs videre for at få alt det, du har brug for at vide. 

Frankrig VM odds
Credit:FRANCK FIFE / AFP

Når man vurderer Frankrig VM odds for Frankrig, skal utallige faktorer tages i betragtning af fans. En af dem er det faktum, at de er forsvarende mestre og vil bringe mange af de samme spillere, der vandt i Rusland 2018, hvilet er en kæmpe fordel i jagten på Jules Rimet-trofæet. 

På den anden side har de forsvarende mestre haft svært ved at følge op på deres succes ved de seneste fodbold VM Cups, som Frankrig selv fandt ud af fire år efter, at de vandt VM på hjemmebane i 1998. 

Med en toppris på odds 7.00 hos bet365 vil Frankrigs VM odds fortsat have stor efterspørgsel. 

Frankrigs VM 2022 Program For VM 2022 

Frankrigs VM 2022-program kunne næppe have fået en lettere start med en indledende gruppe kamp mod Australien, som med stor sandsynlighed vil resultere i tre vigtige point for Les Bleus. 

Men derefter får de en hårdere test, når de tager imod Euro 2020-semifinalisterne Danmark, der slog Frankrig både hjemme og ude under dette års Nations League-kampagne. 

Frankrig afslutter deres gruppekampagne mod Tunesien, som er en anden meget vindende kamp for dem. Det virker sikkert at sige, at Frankrig vil gå videre til knockoutrunderne i Qatar 2022, men hvor langt videre? 

● Frankrig mod Australien – 22. november 2022 (Al Janoub Stadium, Al Wakrah) 

● Frankrig mod Danmark – 26. november 2022 (Stadium 974, Doha) 

● Frankrig vs Tunesien – 30. november 2022 (Education City Stadium, Al Rayyan) 

Frankrig til at vinde VM odds er nu blandt de korteste på tilbud – lad os tage et kig på andre VM odds. 

● Frankrig når VM-finalen: 3.75

Frankrig når semifinalen: 2.62

Frankrig når kvartfinalen: 1.50

Frankrig vinder gruppe D: 1.40

Kan Frankrig Vinde Det Hele?

Der er ingen tvivl om Frankrigs kvalitet, og træner Didier Deschamps kan trække på mange af den samme trup, som vandt turneringen for fire år siden i Rusland, men talisman Paul Pogba er tvivlsom på grund af en skade for Les Bleus. 

Hvis Pogba ikke er med i truppen, vil det sandsynligvis have en negativ indflydelse på Frankrigs muligheder for at vinde VM, taget i betragtning af den store betydning, han havde for, at de kunne løfte Jules Rimet-trofæet tilbage i 2018. Karim Benzema har også savnet tid på det seneste, selvom Real Madrid-angriberen forventes at vende tilbage til kamp snart, men Chelsea-midtbanespilleren N’Golo Kantes form er et andet problemområde for Frankrig. 

Den gode nyhed er, at nogle af Frankrigs stjerner som Kylian Mbappe skulle være endnu farligere efter yderligere fire års erfaring. Men noget andet at overveje, når man grubler over Frankrig til vinde VM odds for Qatar 2022 er det faktum, at Mbappe efter sigende er meget utilfreds på klubniveau. 

Det kan koge over i Qatar 2022 og er noget, som Deschamps bliver nødt til at styre under turneringen. VM 2010 blev en fiasko og katestrofe for det franske landshold, da der nærsmest opstod mytteri i truppen og spilleren nægtede at træne.

Selvom Frankrig var værdige vindere i Rusland 2018, er mange fodboldfans stadig usikre på Deschamps, og han vil sandsynligvis komme under pres, hvis hans hold ikke får en flyvende start i år. 

Frankrig ser ud til at have en ligetil gruppe på papiret, hvor Tunesien og Australien er svage modstandere. Men tilstedeværelsen af Danmark betyder, at det ikke bliver let for Les Bleus at komme øverst i gruppe D. Faktis så tog Frankrig kun seks point fra en Nations League-gruppe med Kroatien, Østrig og Danmark i år, idet de tabte begge kampe mod sidstnævnte modstandere, som var semifinalister ved Euro 2020. 

Hvis Frankrig vinder gruppen, vil de næste gang skulle spille mod andenpladsen fra gruppe C, som indeholder Polen og Mexico samt Argentina, som er favoritter til at komme let igennem den del af lodtrækningen. 

At slå enten Polen eller Mexico skulle ikke blive alt for svært for Frankrig, så deres vej til kvartfinalerne i VM synes klar. Hvis de topper gruppe D, er deres mest sandsynlige modstandere i ottendedelsfinalerne enten England eller Holland, og Les Bleus forventes atter at vinde i begge disse opgør. 

Hvis Frankrig derimod kun kvalificerer sig fra gruppe D som nummer to, vil et ottendedelsfinaleopgør mod Argentina, en anden af favoritterne før turneringen, blive betydelig sværere for de franke spillere.

Det er en stor udfordring at vinde VM igen, og dette er et af de store problemer, der giver anledning til bekymring. o Men Frankrig har været der og gjort det før, så de fortjener bestemt at være blandt favoritterne. 

Et andet spændende væddemål skal være, at de som minimum kommer i semifinalen til fine odds 2.62.

frankrig VM odds

 FAQ

 Hvilke Frankrig VM odds er tilgængelige? 

Der findes et utal af Frankrig VM odds for Frankrig, før Qatar 2022 går i gang, herunder Frankrig til at vinde gruppe D, Frankrig til at nå VM-kvartfinalen og Frankrig til at vinde VM. 

Se dem alle Her

 Hvad er oddsene på Frankrig til at vinde VM? 

Frankrigs VM odds er blandt de ”mindste” odds for alle lande i konkurrencen, hvilket viser, at mange tror på Les Bleus’ chancer for at forsvare deres titel fra Rusland 2018 i Qatar. På nuværende tidspunkt har unibet nogle af de bedste Frankrig VM-odds og tilbyder 8.00 på Frankrig. Husk at du kan se mange VM kampe på DR1.