LeoVegas VM Odds: Hvorfor Du Bør Overveje Dem Denne Vinter

LeoVegas VM odds

Stærke LeoVegas VM Odds

LeoVegas er blandt de bedste og meste kendtebookmakere inden for sportsvæddemål, især når det kommer til væddemål på fodbold i Danmark. LeoVegas tilbyder de bedste online fodbold odds til de mest populære konkurrencer verden over, og et fodbold VM er ingen undtagelse. Vi kigger på LeoVegas fordele og selvfølgelig LeoVegas VM odds.

VM Betting Odds LeoVegas

Når det kommer til markedsvalg, forkæler LeoVegas virkelig sine spillere. Her er de markeder, der i øjeblikket er tilgængelige op til turneringen:

Fuldtidsresultatet

● Dette er nemt det mest grundlæggende væddemål, det er bare at vælge det hold, du tror vil vinde. For eksempel: Hvis du vælger Danmark mod Frankrig, og de vinder, vinder du pengene. Nemt, ikke? Nogle LeoVegas spil på VM finder du nedenfor:

Begge hold til at score

● Odds for begge hold til at score kan kombineres med korrekte resultater for at give fantastiske odds. At udnytte begge hold til at score er mest almindeligt i multispil, da det øger oddsene betydeligt. Du kan vælge ja eller nej, og uanset hvad, vil det øge oddset på resultatet. I VM vil vi sandsynligvis se nogle målfester, da holdene ikke er på samme høje niveau som klubholdene, så husk dette, når du vælger ja eller nej.

Over/Under-spil

● Over og under er præcis, hvad der står på dåsen. Du vælger, om du tror, at det samlede antal af noget i kampen, f.eks. skud på mål eller mål, vil være over eller under sportsbookernes linje. LeoVegas VM odds vil bestå af mange over/under markeder, her er et eksempel på, hvad vi kunne se:

● Neymar Jr skal have over/under 3,5 skud på mål.

Dobbelt chance

● Dobbeltchance er næsten identisk med et fuldtid resultat spil, men i stedet for at satse på ét resultat, dækker du to baser. Et LeoVegas VM odds kunne for eksempel være at gå efter en overraskelse, såsom Tunesien til at vinde eller få uafgjort!!!

LeoVegas VM odds

Korrekt score

● En anden grundlæggende, men potentielt meget indbringende spiltype er spil på korrekt score. Du vælger blot, hvad du tror, at resultatet bliver, og det korrekte LeoVegas odds kan være meget lukrativt:

LeoVegas VM odds

Halvleg/fuldtid

● Halvleg/fuldtid væddemål består af et væddemål på vinderen af både første og anden halvleg. Dette kan være meget svært at forudsige, men afhængigt af dine valg kan det give nogle fantastiske muligheder for at tjene penge. VM 2022 odds fra LeoVegas for Danmarks åbningskamp er nedenfor:

LeoVegas VM odds

DNB (Penge tilbage ved uafgjort)

● Draw no bet er en unik væddemålstype. Det er det samme koncept som en dobbelt chance, men udføres lidt anderledes. Du vælger et hold, og hvis de vinder, vinder du, men hvis det bliver uafgjort, får du din indsats tilbage. Dette giver lidt mere lukrative odds end et double chance-spil.

LeoVegas VM odds

Handicapvæddemål

● Handicapvæddemål giver begge sider et handicap, og du spiller på, om de kan opnå det givne resultat med handicappet. For eksempel:

LeoVegas VM odds

Måltid

● Det er måske det sværeste at forudsige i fodbold, nemlig at forudsige, hvornår der bliver scoret mål. Det er nu en mulighed hos LeoVegas og tilbyder nogle fantastiske odds. I nogle kampe kan du spille på nøjagtige minutter, i andre kan du spille på, at et mål bliver scoret fra en række tidspunkter.

● For eksempel: Danmark scorer mellem det 25. og 35. minut af kampen.

Direkte Vinder Odds.

LeoVegas tilbyder et omfattende vinder marked til VM, du kan satse på ting som f.eks:

● Turneringsvinder

● Gruppevindere

● At nå finalen

● At nå kvart-/halvfinalen

● At kvalificere sig fra gruppespillet

Og endda individuelle priser som f.eks:

● Golden handske

● Gylden bold

● Guldstøvle

Vi har en hel side dedikeret til alt om VM vinder betting, tjek den ud for at få mere information om hvert marked.

Mens dette nuværende udvalg af markeder allerede er imponerende, bliver LeoVegas ved med at tilføje nye markeder til listen over tilbud. Vi ville også være på udkig efter en VM-fokuseret kampagne, da vi er sikre på, at bettinggiganten har noget i vente til os.

VM er snart over os, og efterhånden som vi nærmer os startdatoen, vil vi hos Tvsporten.dk udarbejde flere og flere guides for at give dig de bedst mulige chancer, når du spiller. Spil kun på det, du har råd til at tabe, og spil venligst ansvarligt.

LeoVegas Fodbold VM Odds

Udover at være en populær sportsbook i Danmark er LeoVegas også en af de mest innovative operatører i Europa. LeoVegas har også en fantastisk app, som du kan bruge til at spille på VM i 2022. 

LeoVegas VM odds

Nogle af de mest ønskværdige funktioner omfatter:

● Live Betting Service: LeoVegas har en af de bedste live betting-tjenester med odds, der opdateres hvert sekund, de går ikke glip af et trick.

● Bankmuligheder: LeoVegas tilbyder en bred vifte af forskellige bankmuligheder, både til ind- og udbetaling. Der er en betalingsmetode for alle.

● Fremragende software: PlayTech leverer fremragende software til LeoVegas, det er hurtigt, responsivt og nemt at bruge. LeoVegas er også tilgængelig på mange sprog.

● Bonusser og kampagner: LeoVegas tilbyder altid bonusser og kampagner for nye og eksisterende kunder. Heller ikke kun for sportsvæddemål, de kører kampagner for alle deres divisioner fra bingo til poker.

● Multispil bonus: Under hele turneringen til VM vil de fleste multispil, der bruger LeoVegas VM odds, blive boostet. Dette vil give dig endnu højere gevinster!

● Live Cash Outs: Live cash outs er afgørende for moderne betting og er en funktion i de fleste sportsbooks. LeoVegas gør det usædvanligt godt, det kan forhindre tab og lindre stress, når du cash out for en tidlig gevinst.

FAQ

Q: Er der LeoVegas VM odds tilbud?

A: Ja! LeoVegas tilbyder et stort udvalg af VM-odds, som du kan tjene penge på. 

Q: Hvornår starter VM?

A: VM begynder søndag den 20. november og slutter den 18. december. Der vil være friske LeoVegas VM-odds under hele turneringen.

Q: Hvornår vil LeoVegas VM odds blive opdateret?

A: LeoVegas VM 2022 oddsene vil blive opdateret når trupperne bliver offentliggjort og under hele turneringen. Under kampene vil live-markedet blive opdateret hvert eneste sekund!

Q: Er der vinder og gruppe spil forslag odds hos LeoVegas?

A: Ja! Du finder masser af vinder odds til VM hos LeoVegas. Tjek vores dedikerede guide ud! Husk du kan se mange kampe hos DR1.