Unibet VM Odds: Hvorfor Du Bør Vælge Unibet i November

Unibet er blandt de bedste bookmakere inden for sportsvæddemål, især når det kommer til væddemål på fodbold. Unibet tilbyder de bedste online fodbold odds til de mest populære konkurrencer verden over, og VM er ingen undtagelse. Faktisk er Unibet noget undervurderet i 2022, men de fortjener masser af ros.

Unibet VM odds

Unibet VM Odds

Når det kommer til markedsvalg, har Unibet rigeligt med muligheder. Her er alle de markeder, der er blevet tilbudt os i optakten til VM.

Match Odds (fuldtidsresultat af kampen)

● Dette er nemt det mest grundlæggende væddemål, det er blot at vælge, om du tror, at kampen vil resultere i sejr, nederlag eller uafgjort. Dette er et ideelt marked for nye spillere og dem, der er nye til fodbold. De kan også kombineres med andre valg for at skabe en akkumulator, som er meget populære. Her er et eksempel på, hvordan fuldtidsresultatvæddemål ser ud på Unibet.

Unibet VM odds

Over/Under-spil

● Over og under er et meget populært væddemålsmarked på Unibet. Det fungerer sådan, at du vælger, om du tror, at det samlede antal af noget i spillet, som regel mål, vil være over eller under et beløb. Unibet ‘s sektion ser sådan ud for Danmark v Tunesien.

Korrekt score/resultat

● Væddemål om korrekt score er en potentielt meget lukrativ mulighed. Du vælger simpelthen, hvad du tror, at resultatet bliver, og Unibet VM oddsene for korrekt score ser ret stærke ud. Oddsene for Danmark vs Tunesienkorrekt score er nedenfor:

Unibet VM fodbold

Fuld tid og begge hold scorer

● Fuldtidsresultat og begge hold til at score er en meget populær spiltype, når den kombineres med andre i et multispil. Valget af, om begge hold scorer eller ej, har en betydelig indflydelse på oddsene. 

Begge hold scorer

● Hvis du er usikker på resultatet, men blot har en anelse om, at begge hold vil score eller ej, kan du satse på det uden at resultatet er involveret. Dette kan også kombineres i multispil på Unibet og kan give nogle gode afkast.

Unibet VM betting

Handicapvæddemål

● Handicapvæddemål er en meget interessant væddemålstype. Det stærkere hold vil blive handicappet, så de skal score flere mål for at vinde, og hvis de gør det, og du har satset – vinder du.

Halvleg/Fuldtid

● Dobbeltresultatvæddemål består af væddemål på resultatet af både første og anden halvleg eller første halvleg og den samlede kampvinder. Dette kan være meget svært at forudsige, men afhængigt af dine valg kan det give nogle fantastiske muligheder for at tjene penge.

Unibet fodbold vm

Dobbelt chance

● Dobbelt chance er det samme koncept som et fuldtidsresultatspil. I stedet for at vælge ét resultat, vælger du to. Oddsene vil være lidt dårligere, men chancen for at vinde er meget højere, nemlig fordoblet! Disse kan også kombineres med fuldtidsresultat og andre for at skabe multispil. Sådan ser Unibet VM-oddsene på markedet for dobbeltchancer ud i Danmarks første VM kamp.

Unibet danmark

Halvleg spil

● Half betting er simpelthen at satse på ting, som du tror, der vil ske i hver halvleg. Det er et massivt marked, du kan satse på den korrekte halvlegsscore, resultat, målscorer. Der er masser af muligheder. En af de mest populære er at satse på, at hold scorer i begge halvlege og endda på spillere, der scorer i begge halvlege.

Vindermargin

● Du kan også satse på, hvor mange mål du tror, at et hold vinder med, eller om de vinder til  ”nul”. Dette kan være en interessant væddemålstype, især i løbet af kampen. Hvis et hold tager en tidlig 2-0 føring, vil en fire-målsmargin have betydeligt lavere odds i forhold til tidligere.

Uafgjort ingen spil

● Draw no bet er et alternativ til et dobbeltchance-spil. På en måde har du stadig en dobbeltchance, men du satser alt på ét hold, og du får kun din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Dette giver lidt mere tiltalende odds end en dobbeltchance.

Direkte Vinder Spil

Unibet tilbyder et omfattende vinder spil til VM, da du kan spille på ting som f.eks:

● Turneringsvinder

● Gruppevindere

● At nå finalen

● At nå kvart-/halvfinalen

● At kvalificere sig fra gruppespillet

Og endda individuelle priser som f.eks:

● Gyldne Handske

● Gyldne Bold

● Gyldne Støvle

Vi har en hel side dedikeret til World Cup direkte spil, hvor vi gennemgår hver enkelt mulighed og giver dig vores valg. De odds, der er brugt på denne side, er venligst udlånt af bet365, da de pt. har det største VM-marked.

Unibet stopper heller ikke her, de fortsætter med at tilføje nye markeder til listen over tilbud. Vi ville også være på udkig efter en VM-fokuseret kampagne, da vi er sikre på, at bettinggiganten har noget i vente til os.

VM er lige rundt om hjørnet, og før du smider nogle væddemål ind, så sørg for at være fuldt udrustet ved at tjekke flere af vores guides. Vi bruger utallige timer på at undersøge sportsbooks og fodbold for at finde dig de bedst mulige bettingmuligheder.

Unibet VM Væddemål 

Udover at være en af de bedste sportsbooks, er Unibet også en af de mest innovative operatører i Europa. Denne brancheførende bookmaker var blandt de første til at introducere en dedikeret fodboldstatistikside, hvor spillere får indsigt i kamprelateret data.

● Live Betting Service: Unibet tilbyder en live betting service i topklasse. De holder dig hele tiden med i begivenhederne.

● Bonusser og kampagner: Unibet har en af de bedste bonusordninger, de har et strålende VIP-program, som giver masser af belønninger. De ved, hvordan de skal behandle deres kunder!

● Software- Unibet har et internt softwarehold, som forstår spillernes behov fantastisk godt. Deres hjemmeside og app er meget velfungerende og let at bruge.

● Nyttige funktioner- Unibet har nogle meget nyttige funktioner som f.eks. en væddemålsberegner, statistiksider og en side med væddemålsregler. De tilbyder fremragende information for at få nye spillere til at føle sig hjemme.

● Danmark-specifikke kampagner- Unibet tilbyder nogle fantastiske Danmark-specifikke kampagner og bonusser, som du ikke vil se andre steder.

FAQ

Q: Er der Unibet World Cup odds?

A: Ja! Unibet tilbyder et stort udvalg af VM-odds, som du kan tjene penge på.

Q: Hvornår starter VM?

A: VM begynder søndag den 20. november og slutter den 18. december. Der vil være friske Unibet VM oddsunder hele verdensmesterskabet i fodbold. Husk du kan se mange kampe på DR1.

Q: Hvornår vil Unibet opdateree deres VM odds?

A: Unibet World Cup oddsene vil blive opdateret, når trupperne offentliggøres og under hele turneringen. Under kampene vil live-markedet blive opdateret hvert eneste sekund!

Q: Er der odds på Direkte vinder spil hos Unibet ?