VM 2022 Bonus: Find De Bedste Bonusser

Alle de bedste velkomstbonusser til VM i fodbold

VM er ikke bare en fodboldfestival og en af de vigtigste sportsbegivenheder i 2022. Det er også en mulighed for sportselskere til at finde en lækker VM 2022 Bonus til brug under Qatar takket være de mange forskellige fremragende VM Spilkampagner, som man kan gøre krav på lige nu.

VM 2022 Bonus

De fleste af de bedste bettingsider på planeten har allerede mange VM bonus tilbud til rådighed, og flere af dem vil helt sikkert blive udrullet, som dagene går til det store kick off i Qatar, som er sat til den 20. november.

En VM 2022 Bonus er ofte altid nem at gøre krav på, og den gode nyhed for fodboldfans er, at de kan få mest muligt ud af et par forskellige tilbud på én gang ved at oprette en konto på en række sider.

Det betyder, at der er adgang til masser af forskellige VM-betting-kampagner, selvom det er værd at bemærke, at de bedste velkomstbonusser til VM kun er tilgængelige for helt nye kunder.

Du kan finde alle detaljer nedenfor, men vores undersøgelse har fundet ud af, at nogle af de bedste VM spilkampagner kommer fra følgende bettingsider: Unibet, Betfred, William Hill, Bet365 og 888Sport.

De, der stadig har nogle bettingside-konti, vil dog stadig kunne få nogle saftige VM bonusser. Men selvom disse kan omfatte nogle af de bedste VM-bettingkampagner, vil velkomstbonusser til Qatar 2022 ikke være tilgængelige for alle, der allerede har tilmeldt sig det pågældende bettingsite.

VM-bonusser til eksisterende kunder vil dog helt sikkert også være tilgængelige, så hold øje med dem. Vores guide til de bedste VM-bettingkampagner fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide, så læs videre for mere information.

Brug Altid Mere End En Bookmaker

Har du en fast bookmaker, så har du kun en bonus at spille for. Men sjovt nok, så er der ikke noget der stopper dig for at samle alle de andre bonusser op, som bare venter på at blive indløst.

Hvis man gerne vil være “Betting Smart”, så finder man de bedste online bookmakers og gør brug af deres bonusser. Skulle du af den ene eller anden grund blive udelukket hus en bookmaker, så har du altid en håndfuld andre at lægge dine spil hus. Og derudover, så bør du have flere konti, for at finde de bedste odds. Ikke alle bookmakers tilbyder de samme odds, og her er det vigtigt at du har adgang til det sted for du kan forrente dine penge bedst. Jo Bedre odds man får, jo større bliver ens overskud også. Det samme  gælder selvfølgelig også når man skal finde sin VM 2022 Bonus. Her er en oversigt over nogle solide danske bookmakers med bonus tilbud.

Bedste Kampagner For VM 2022 Bonus

Unibet

Igen tilbyder Unibet deres populære “VM i nul rigtige”-konkurrence, hvor der er 1.000.000 kroner i præmiepuljen. Du skal bare forsøge at gætte et forkert udfald i samtlige de 48 gruppekampe ved slutrunden, der starter d. 20. november 2022.

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og med en million kroner på højkant til de spillere, der kan gætte forkert i samtlige kampe, så det bestemt værd at deltage.

VM 2022 Bonus

Udover denne VM 2022 bonus, så har Unibet normalt mange konkurrencer at tilbyder deres kunder. Spillerne har også mulighed for at optjene profitboost og free bets. Der er altså masser af gode VM 2022 Bonus og odds tilbud til VM hos Unibet.

LeoVegas

LeoVegas er ved at æde sig ind på det danske betting marked, bl.a pga deres gode bonusser. Under VM kan man oprette en konto og spille om at vinde 1,5 Million i deres store Leo King VM konkurrencen.

VM 2022 Bonus

For at vinde den store præmie skal du blot skabe en konto, læg spillet “Kongen af VM, Gæt alle resultaterne (1X2) i gruppespillene og gør du det: Så vinder du 1.5 million kroner. Gætter du ikke alle rigtige, kan du stadig vinde 30.000 kroner. LeoVegas er nemlig ikke fedtede og giver således 30.000 kroner til den, der gætter flest kampe rigtigt.

Konkurrencen løber fra d. 1/11 2022 til d. 20/11 2022, så gør dig klar til at komme med dine VM bud!

Bet365

Intet VM væddemål uden Bet365. Markedets helt store, solide og pålidelig bookmaker fortjener altid, at blive nævnt, når man skal finde en bonus. De giver en 100% betting bonus op til 1000kr, så hvis du indbetaler 1000kr, så har du 2000kr at spille for. Bemærk, at bet365 også kalder denne bonus for ”væddemålskreditter”.

Sådan får du din velkomstbonus hos bet365

  • Gå ind på bet365.dk og opret dig – det tager under 5 minutter
  • Indbetal mellem 50 og 1.000 kroner
  • Placer et eller flere spil for hele dit indbetalte beløb (fx ét spil til 1.000 kroner eller to spil til 500 kroner stykket)
  • Minimumsodds for dit spil er 1,20 
  • Du kan både spille singlespil og/eller multikupon, så længe hvert valg er til minimum odds 1,20
  • Dine væddemålskreditter er tilgængelige, kort efter at dine kvalificerede væddemål er afgjort

Andre gode betting betting steder med samme 100% betting bonus op til 1000kr er MrGreen, LeoVegas,ComeOn, Betfair & Unibet.

De bedste VM 2022 Betting kampagner, Som Du Skal Holde Øje Med!

I løbet af Qatar 2022 vil der være så mange forskellige bonusser, tilbud, særlige kampagner og VM-tilbud på spil, at det kan føles næsten umuligt at følge med i dem alle.

Heldigvis er vi her for at hjælpe ved at opdele de bedste VM 2022 betting-kampagner, som du skal holde øje med forud for det store kick off, der finder sted, når Qatar mod Ecuador går i gang den 20. november.

VM velkomstbonusser er kun tilgængelige for nye kunder, der tilmelder sig et betting site for første gang, men eksisterende kunder kan forvente at få tilbudt nogle top VM tilbud også. Spillesiderne vil gerne belønne deres brugeres loyalitet for at forhindre, at de bliver fristet til at gå andre steder hen. Her har vi taget et kig på nogle af de bedste VM 2022 betting-kampagner, der sandsynligvis vil blive tilbudt:

Gratis væddemål – Den bedste VM 2022 Bonus er ofte i form af en simple velkomstbonus, hvor nye brugere får gratis væddemål, hvis de opretter en konto og opfylder de kvalificerende betingelser. Det er sandsynligvis nødvendigt at foretage et indskud og satse det på en bestemt type væddemål til et minimumsodds. Derefter vil VM-gratisbets blive tilføjet til den nye bettingsidens konto, men der er en tidsbegrænsning, så spillerne skal sørge for at bruge alle deres VM-gratisbets, før de udløber. Nogle bettingsider tilbyder også VM-gratisbets til eksisterende kunder som en belønning.

Penge tilbage-tilbud – Penge tilbage-tilbuddene, der stilles til rådighed af de bedste World Cup betting sites, kan komme i mange former. Det er dog normalt tilfældet i disse dage, at operatørerne vil give nogle gratis væddemål til alle nye kunder, som taber deres første væddemål efter at have oprettet en konto.

Acca forsikring – Parlays er en af de mest populære typer af spil, især under VM, men de kan være djævelsk svære at vinde. Med VM 2022 acca forsikringskampagner kan brugerne få en form for afkast, selvom alle benene på deres spil ikke vinder. Hver type VM acca forsikringstilbud fungerer på en anden måde, men spillerne får normalt deres penge tilbage – enten som kontanter eller som VM-gratis væddemål – hvis blot ét ben på deres valg svigter dem. Betfair har en de bedste tilbud på dette område, nemlig ACCA EDGE

VM 2022 Bonus

Tidlig udbetaling – Igen varierer betingelserne for kampagner med tidlig udbetaling på de bedste VM-spillesider, men de fleste vil udbetale et væddemål som en vinder, hvis det hold, der er blevet valgt, kommer foran med et par mål. Det betyder, at et væddemål kan blive udbetalt som en vinder, selv hvis deres hold senere får uafgjort, mens fodboldfans kan læne sig tilbage og slappe af og se på begivenhederne i vished om, at væddemålet er vundet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke bookmakere har de bedste kampagner for VM-spil?

De fleste top bookmakere har VM-spillekampagner lige nu. Blandt de bedste VM-væddemålskampagner lige nu er dem fra Unibet, Bet365 og LeoVegas.

Hvordan kan jeg gøre krav på VM bonus kampagner?

De bedste VM-væddemålskampagner er næsten altid kun tilgængelige for nye kunder, der opretter en konto på en bettingside for første gang. Det betyder, at folk, der allerede har en konto på et bestemt websted, ikke vil kunne få adgang til deres VM-bettingkampagner, der er rettet mod nye brugere.

Kan jeg vinde rigtige penge fra VM-væddemålskampagner?

Ja – selv om selv de bedste VM-bettingkampagner har nogle vilkår og betingelser, vil de fleste online betting sider tillade folk at udbetale gevinster efter at have gjort krav på et top VM-tilbud.

Hvordan kvalificerer jeg mig til de bedste VM 2022 Bonus betting kampagner?

Normalt er de bedste VM 2022 Bonus bettingkampagner kun tilgængelige for nye kunder, så brugere, der allerede har en konto, går glip af dem. For at kvalificere sig til de bedste VM-væddemålskampagner skal kunderne registrere en konto og opfylde betingelserne, hvilket normalt er at indbetale og placere et væddemål. Husk at du under VM 2022 kan se mange kampe på DR1.