VM 2022 Spilforslag: Vinder Neymar & Co?

I denne guide vil vi gå igennem de bedste VM 2022 Spilforslag, hvor vi kigger på både oddsene for favoritterne til at vinde VM og nogle oversete underdogs. 

Denne turnering er speciel, da VM finder sted om vinteren mellem den 21. november 2022 og den 18. december 2022, hvilket medfører en lang pause før jul midt i den europæiske klubfodboldsæson. Konsekvenserne vil være massive i klubfodbold, da VM kan være afgørende for en klubs sæson. Men i de fire uger vil fansene tænke på deres land i stedet for deres klub…. 

VM 2022 Spilforslag
Credit:MUSTAFA ABUMUNES / AFP

VM Spilforslag For De Bedste Hold 

På nuværende tidspunkt er der seks hold, som vi kan betragte som favoritter til at vinde VM. De seks frontløbere er disse hold: 

● Brasilien

● England 

● Frankrig

● Argentina 

● Spanien

● Tyskland 

Der er et par andre hold, der er deroppe, såsom Holland, Portugal og Belgien, men de er ikke favoritter nær så meget som de tidligere nævnte hold. 

Oddsene er betydeligt lavere, men det er ikke noget man skal lade sig afskrække af, det er mere en mulighed. VM byder på den mest uforudsigelige action, som fodbold har at byde på. Det er en kliché, men alt kan ske. 

Når det er sagt, så er der også nogle dark horses med. Danmark, Kroatien og Uruguay passer ind i denne kategori. Et af vores langskudte VM-spådomme er Uruguay, de har en utrolig undervurderet trup, der er spækket med stjerner. Heriblandt Fede Valverde, måske den mest undervurderede fodboldspiller i verden. Hold øje med La Celeste.

Tilbage til de store drenge: De seks favoritter har alle fantastiske chancer for at vinde konkurrencen. Men den overordnede favorit er det første hold, vi nævnte, Brasilien. Brasilien har langt den lettest udseende gruppe på papiret, det ville komme som et komplet chok, hvis de bliver slået ud i gruppefasen. 

Tyskland og Spanien deler gruppe og er begge tippet til at gå videre. De mødes den 27. november kl. 19:00. Skriv det i kalenderen! 

England har ligesom Brasilien en meget nem gruppe på papiret. De skal møde USA, Wales og Iran, som alle er langt dårligere end England. Frankrig har også en forholdsvis let tur ligesom Argentina. Vi forventer, at mindst 5⁄6 af disse hold kvalificerer sig. 

Andre faktorer spiller dog ind, og vi vil rangordne nogle kampafgørende kategorier. 

Bedste træner: 

● Brasilien: Tite 

● Frankrig: Didier Deschamps 

● Spanien: Luis Enrique 

● Tyskland: Hansi Flick 

Bedste unge spillere: 

● England

● Frankrig

● Spanien

● Tyskland 

Mest turneringserfaring: 

● Brasilien

● Frankrig

● England

● Argentina 

Bedste form: 

● Argentina

● Brasilien

● Spanien

● Frankrig 

For os er den bedste værdifavorit at spille på den samlede favorit: Brasilien. 

De er favorit af en grund, de har en fantastisk trup fuld af exceptionelle spillere, der for det meste er i form. Dybden er utrolig. De udgør et af vores mest oplagte VM spilforslag. 

De er odds 5.00 til at vinde hos bet365, tjek det ud her! 

VM 2022 Spilforslag
Credit:NELSON ALMEIDA / AFP

Hvis dine VM spilforslag har brug for en underdog, har vi dækket dig, Lad os sammenligne de fire “Tier 2”-hold (Portugal, Holland, Belgien, Danmark, Kroatien og Uruguay), så vi kan se, hvem der er mest logisk at satse på.

Nemmeste gruppe: 

● Holland: (Qatar, Ecuador og Senegal) 

● Danmark: (Frankrig, Australien og Tunesien) 

● Kroatien og Belgien: (Canada og Marokko) 

● Portugal og Uruguay: (Sydkorea og Ghana) 

Bedste træner: 

● Kroatien: Zlatko Dalic 

● Belgien: Roberto Martinez 

● Holland: Louis van Gaal 

Bedste unge spillere: 

● Holland

● Portugal

● Uruguay 

Mest turneringserfaring: 

● Holland

● Uruguay

● Portugal 

Bedste form: 

● Holland

● Kroatien

● Danmark 

På papiret er det bedste værdihold Holland, men vi går imod statistikken i denne omgang. Styrken i Uruguay-truppen er massivt undervurderet. Den sydamerikanske holdånd, som de bringer med sig, vil også være afgørende. Det er måske en af vores mere dristige VM 2022 spilforslag, men vi tror, at uruguayanerne kan klare det.

De er 51.00 hos bet365!!!

VM 2022 Spilforslag

Forudsigelser Om Verdensmesterskaberne

VM direkte vinder spil er meget omfattende, der er mere end bare den direkte vinder af turneringen at satse på, der er masser af markeder, der alle kommer med deres egne strategier. Vi vil tage dig igennem et par af disse for at få dig i gang. 

For at starte har vi “at komme ud af gruppen”-spillet. Dette er meget selvforklarende, der er ja og nej odds for hvert hold til at kvalificere sig. Da vi allerede har det komplette gruppespil til rådighed for os. Du kan nemt rangordne holdene baseret på statistik og deres odds for at gå hele vejen, der er masser af værktøjer til rådighed til at hjælpe dine VM spilforslag. 

Der er et par hold, der har særligt gode odds for at komme ud af gruppen. Disse er: 

● Senegal: 1.72

● Wales: 2.10

● USA: 1.72

● Uruguay: 1.50

● Schweiz: 2.00

Disse hold har alle gode muligheder for at gå videre og tilbyder alle i og omkring lige udbytte. De vil kræve høje indsatser, men vil være en god tilføjelse til dine VM-forudsigelser. Alle disse odds er venligst udlånt af bet365

Dette marked er populært på grund af dets lethed. Fordi vi har så lang tid til at analysere tidsplanerne, bliver det lettere at vælge, hvem der vil kunne kvalificere sig. Du kan kvalificere dig fra blot fire point under de rette omstændigheder!

VM 2022 Spilforslag

VM 2022 Forudsigelser: Gruppevinder

Et lignende marked, der er lige så populært, er “Group winner”-spillet. Det er et skridt op fra kvalifikation til gruppesejr. At være det bedste hold af de fire, og når man kigger på grupperne, har de fleste en klar favorit. 

Men du skal ikke satse på dem, for VM er berygtet for sin uforudsigelighed. Det gør det stadig vanskeligere at lave VM-forudsigelser. Tidligere har vi set Kroatien komme i finalen, Costa Rica toppe en gruppe med England og Italien i og Tyrkiet komme i semifinalen. Dette er blot nogle få eksempler på nogle af de vanvittige underdog-historier, vi ser. 

Favoritter på bettingmarkederne er ofte overvurderet, og det er en god tilgang at lede efter underdogs med høje odds i grupper, hvor der er en klar favorit og et klart dårligst hold uden reel chance for at komme videre. Nogle gange behøver topholdene ikke engang at tabe for ikke at vinde deres grupper, en undervældende uafgjort kan være nok for det næst- eller tredjebedste hold til at sende den givne gruppe af sted. 

Hos bet365 kan du kombinere flere gruppevinderodds sammen for at danne en akkumulator. Et eksempel på dette efter nogle underdogs ville være: 

● Kroatien til at vinde gruppen 

● Tyskland til at vinde gruppen 

● Uruguay til at vinde gruppen 

ODDS: 22.05

Dette ville give en fortjeneste på 2,205kr, hvis du spiller 100kr. Det kunne være så nemt som det. 

VM er lige rundt om hjørnet nu, og hos Tvsporten.dk har vi dig helt dækket ind. Alle de oplysninger, du har brug for for at være sikker, når du spiller, kan du finde lige her. Fra kampforhåndsvisninger til bettingmanualer, vi har det hele. 

Hold dig opdateret med os for alle dine bettingbehov, og gå over på vores Facebook-side for at dele alle dine VM 2022 forudsigelser. Som altid, kan du se VM Kampe på DR1.

FAQ

Q: Hvem vinder VM i fodbold 2022? 

A: Der er mange gode kandidater til at vinde trofæet, men vores VM-spådomme har Brasilien og Uruguay som vores bedste bud på at gå hele vejen. Brasilien er favoritter med odds 4.00, og Uruguay er mere en mørk hest til odds 51.00

Spørgsmål: Hvem er favorit til at vinde VM?

A: Favoritten er Brasilien, som er en af vores VM spilforslag. 

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde VM 2022 forudsigelser

A: Her på TVsporten leverer vi VM spilforslag og tips til alle topkampene. 

VM 2022 Spilforslag

..