VM 2022 Vinder Odds

Hvem Vinder VM?

Vi vil se nærmere på VM 2022 Vinder Odds VM og være på udkig efter et hold med ægte værdi at satse på! VM er den største sportsbegivenhed i 2022 og måske den eneste fodboldbegivenhed, hvor normale mennesker uden fodbold interesse pludselig bliver til fans. Det er her, de mest prominente stjerner fødes på den internationale scene, og vinderen kan nyde uovertruffen ære og håneret i fire år. 

Udfordrere Til VM 2022 Vinder Odds

  • VM nærmer sig med hastige skridt, og bookmakerne har frigivet deres direkte odds. Lad os tage et kig på store vinder favoritter.
  • BrasilienOdds 5.00
  • 5 Verdensmesterskaber
  • Brasiliens direkte odds til VM ligger på odds 5.00, hvilket gør dem til favoritterne til at tage trofæet hjem. Det er rimeligt at sige, at Brasilien er kongerne af international fodbold. De har flest sejre af ethvert land, og er deteneste hold, der har spillet i hver eneste verdensmesterskab, siden konkurrencen begyndte tilbage i 1930.
  • Gennem årene har vi set nogle bemærkelsesværdige talenter på Brasiliens side. Personer som Pele, Ronaldo, Ronaldinho, Zico, Romario, Bebeto – listen kunne blive ved og ved. Alle disse spillere har noget til fælles, de har alle løftet guldet og det grønne trofæ. Vores generations brasilianske superstjerne er Neymar, og på trods af at han er nummer to blandt alle tiders målscorer, holder brasilianerne ham ikke i samme henseende. For han har ikke vundet VM.
  • Det føles som skæbne for Neymar. Han har været stille og overset i de sidste par sæsoner, men i år har han været tilbage til sit upåklagelige jeg. Han kunnesagtens  inspirere dem til deres sjette verdensmesterskab 6. Odds 5.00 på Brasilien har fin værdi.

Frankrig: Odds 7.00

• 2 VM vundet

De nuværende verdensmestre Frankrig ville altid være på denne liste. De har en stjernebesat trup, som på papiret ser endnu bedre ud end deres VM-hold i 2018. Kylian Mbappé har kun udviklet sig siden sin breakout-turnering og vil stå i spidsen for deres angreb.

Listen over unge franske talenter er ekstremt omfattende, som kombineret med de erfarne 2018-vindere vil gøre Frankrig til en af de farligste sider i konkurrencen.

Deres VM-odds afspejler dette, de giver 7,00 på Bet365. Bare lidt mere end favoritterne Brasilien. Vi kunne let se Frankrig slutte sig til Italien og Brasilien som de eneste hold, der vinder VM.

ArgentinaOdds 7.50

• 2 VM vundet

Argentina er et af verdensmesterskabets elitelande. De har haft nogle absolut legendariske spillere i deres rækker gennem årene, og vi er velsignet over at se den største af dem alle i Lionel Messi.

Messi bliver ofte kritiseret for sin manglende succes med landsholdet sammenlignet med sin forgænger, afdøde Diego Maradona. Dette kan meget vel blive det sidste VM i Messis karriere, og både ham selv og holdkammeraterne vil være desperate efter at sikre sig sejren.

De vandt for nylig Copa America, som kun har forenet gruppen af spillere. De er de tredje favoritter til at vinde konkurrencen, og med odds på 7.50 kan de være en rigtig fin forretning.

EnglandOdds 8.00

• 1 VM vundet

Sidst men ikke mindst har vi England. Landet, hvor det smukke spil blev født, og fodboldens hjemsted. England har kun vundet en stor turnering i deres historie – nemlig ved VM i 1966.

Det tætteste, de er kommet på et VM siden, var en 4. plads tilbage i 1990 og for nylig i 2018. De tre løver har været stille, og det engelske folk længtes efter at se deres land endelig vinde endnu et trofæ.

Deres seneste store turneringsudflugt kom netop sidste år ved de forsinkede EM 2020-mesterskaber. De var et af værtslandene og nåede finalen, men tabte desværre på straffe. Kunne dette endelig blive Englands år? Bet365 har dem til odds 8.00, lige efter Lionel Messi og Argentina. Gareth Southgate og hans team vil være desperate efter at bringe ære tilbage til deres land.

Kan Du Vinde En Million?

VM 2022 ”Dark horses”  Og Langskuds Odds

Bare fordi et hold er god på papiret, betyder det ikke, at de vil præstere på banen. Internationale hold træner meget mindre sammen end klubber gør. Dette gør VM til den bedste turnering at spille på dark horse-markedet. Derfor vil vi tage dig igennem nogle af de bedste dark horse-muligheder!

Spanien11.00

Spanien gik lige glip af at være blandt de fire bedste favoritter, men de har stadig en fremragende trup og en stor chance for at vinde deres andet verdensmesterskab. 

Spanien er endelig begyndt at udvikle sig fra Sergio Busquets, Andres Iniestas og Xavis dage. De har indpodet nogle nye filosofier og har nogle nye stjerner i form af Gavi, Pedri og Ansu Fati som er de nye ansigter på det spanske landshold. 

For 12 år siden glædede Spanien sig over deres første VM, kan de gentage denne bedrift?

Tyskland11.00

Tyskland vandt VM tilbage i 2014 – med spillere som Mesut Özil og Thomas Muller, der strålede for dem. Siden da har tyskerne haft det svært – de blev slået ud af VM i 2018 i gruppespillet og blev slået af England i ottendedelsfinalen ved EM 2020.

Ved odds 11.00 kommer de ind i dark horse-kategorien, de er bestemt en, man skal holde øje med eftersom de har et par vindere i den trup

Belgien13.00

Belgien er smuttet lidt ud af deres ‘gyldne æra’, 85 millioner€ fløjspiller Eden Hazard er faldet fra sin bedste alder, hvilket påvirker dem. Men de har stadig et toptalent. Kevin de Bruyne er uden tvivl en af de bedste fodboldspiller i verden. Romelu Lukaku har det godt i Inter, og Thibaut Courtois er en kat mellem stængerne.

Med VM’s direkte odds på 13.00, når vi et langskuds-territorium. De nåede semifinalen i 2018-konkurrencen og blev slået af de endelige vindere, Frankrig. De har nogle verdensspillere, og de kunne muligvis udgøre en trussel ved denne konkurrence.

Holland13.00

Holland har nogle fantastiske spillere i deres rækker. Fra bunden af banen til hele vejen til toppen. De har været fraværende fra VM siden 2014, hvor de sluttede på tredjepladsen med den tidligere Manchester United-chef Louis van Gaal. Netop Van Gaal er tilbage til VM-tjenesten med et nyt hold og disse spændende ogfremragende spillere inkluderer: Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Matthijs De Ligt, Memphis Depay &Ryan Gravenberch

Portugal: 15.00

VM 2022 Vinder Odds

Portugal har kun vundet et stort trofæ i deres historie, et europæisk mesterskab tilbage i 2016. De slog Frankrig ud i finalen, hvor Eder scorede det eneste mål.

Portugals trup er forbedret markant siden da og med Cristiano Ronaldo så kan man ikke rigtig se uden om dem, selvom dette kunne være Ronaldos VM-farvel.

På samme måde som Lionel Messi i Argentina, vil de portugisiske spillere have motivation til at hjælpe Cristiano Ronaldo med at vinde sit første VM.

Langskuds Odds

Alt er muligt ved VM, hold, der ser dårlige ud på papiret, kunne præstere meget godt og endda vinde turneringen. Lad os tage dig igennem et par Langskuds odds

Kroatien: 51

Ved VM 2018 nåede Kroatien finalen, men blev slået af Frankrig med 4-2. Deres hold er faldet siden da på grund af deres ældning af stjerner, men der er stadig mulighed for, at de kan vinde.

Uruguay: 51

VM 2022 Vinder Odds
Credit:MARIANA GREIF / POOL / AFP

Uruguay med odds 51 er meget interessant da de har nogle fantastiske spillere i deres trup af både unge og gamle. Luis Suarez og Edinson Cavani skal konkurrere med Darwin Nunez om den startende angriberplads.

De mangler måske kvalitet på nogle områder, men på andre områder har de rigeligt.

Senegal: 81

Senegal har nogle fantastiske spillere i deres rækker som Sadio Mane, Kalidou Koulibaly og Edouard Mendy for at nævne nogle få. Denne gruppe spillere har også vundet et stort trofæ sammen. Tidligere i år blev Senegal kronet som AFCON-mestre, næste skridt er VM. Kan de gøre det? Det er usandsynligt, men man ved aldrig i fodbold.

Husk at du kan se mange VM kampe på DR1.