VM Betting Sider: Find De Bedste Tilbud & Odds

Den største turnering i fodbold, VM, nærmer sig med hastige skridt. Denne guide hjælper dig med at finde de bedste tilbud og lære mere om de bedste VM betting sider.

betting sider

Sådan Gør Du Brug Af VM Betting Siderne Denne Vinter

Der er ingen større begivenhed indenfor sports betting end VM, da hele planeten er interesseret i disse 64 kampe. Bookmakere tilbyder forskellige kampagner, boostede odds og gratis væddemål over hele linjen. Vi har besluttet at sammensætte denne liste over de bedste bettingsider, der tilbyder den bedste VM betting odds.

VM Betting Sider

Om kun et par måneder går den første VM-kamp i gang. Indtil da kan man fortsætte med at skrue forventningerne i vejret, ikke kun for selve sporten men også for de fantastiske muligheder der følger med hos de bedste VM betting sider. Omkring alle større sportsbegivenheder vil sportsbookmakere forsøge at give sig selv en fordel ved at lave kampagne efter kampagne efter kampagne. 

Nogle af dem tilbyder fantastisk værdi, der potentielt kan give dig nogle fantastiske afkast

Tilbud Om Indskuds-Match

Indskudsmatch-tilbud er meget enkle, og opstår normalt ved tilmelding til en given sportsbookmaker. Det eneste de beder dig om, er at tilmelde dig og foretage en indbetaling på din konto. De vil så matche din indbetaling i gratis væddemålskreditter. Det eneste der kan være, er, at de gratis væddemål nogle gange har gennemspilskrav. Det betyder, at du normalt skal satse væddemålskreditterne op til fem gange, før de kan blive udbetalt i kontanter. De fleste sportsbookmakere har en tendens til at have et gennemspilskrav på kun én, men sørg for at læse det med småt, inden du indbetaler penge.

Gratis Væddemål

Gratis væddemål er præcis det, de lover. Det er den enkleste bonus, som en sportsbookmaker kan tilbyde. De to mest almindelige måder at modtage gratis væddemål på, er ved tilmelding og efter at have nået visse indbetalingsmilepæle. Nogle sportsbookmakere vil belønne dig med gratis væddemål så ofte som ugentligt, hvis du når indbetalingsmålet. Nogle bookmakere tilbyder så meget som 500 kr. gratis væddemål. Med gratis væddemål modtager du ikke indsatsen tilbage som gevinst, hvilket betyder, at du skal satse på højere odds for at opnå gode afkast. Men der er stadig stor mulighed for at tjene penge, tjek vores kampoptakter under VM fra vores ekspertudvalg for at få tips til de bedste VM betting sider.

Odds Boost

Odds boosts er meget almindelige, og tilbydes på næsten hver kamp fra nogle bookmakere. VM betting sider vil sandsynligvis forhøje oddsene på hver kamp, der spilles. Den måde dette fungerer på er, at VM betting siden vil vælge et marked at forhøje oddset lidt på for at gøre dem mere attraktive. F.eks.:

  • Kylian Mbappe skal have et skud på mål. Var 1.13, nu 2.00.

Udfordringen med Odds boosts er, at nogle gange har de mest lukrative tilbud indsatsgrænser. Hold øje med daglige Odds boosts og andre boosts, der tilbydes i løbet af VM-slutrunden, du kan finde nogle fantastiske muligheder for at tjene penge.

Hold især øje med:

Bet365

LeoVegas

Danske Spil

ComeOn

Et andet tilbud du vil se på mange VM betting sider, er tidlige udbetalinger. Bet365 er kendt for deres tidlige udbetalings system. Hvis du spiller 1X2 væddemål på en kamp, og det hold du har spillet på, fører med et bestemt antal mål, vil væddemålet blive udbetalt, uanset hvad det endelige resultat bliver.


Mange VM betting sider tilbyder gratis live-væddemål, hvis du placerer et væddemål før kampen. Sørg for at følge begivenheden live for at maksimere den værdi, du kan få ud af disse kampagner. Dette vil ofte forekomme i de større kampe, såsom England – Wales.

Tilmeld Dig På Flere VM Betting Sider

Vi anbefaler altid, at du registrerer dig på flere sider, så du kan drage fordel af mange velkomstbonusser og aldrig gå glip af de boosts, som siderne tilbyder. Processen kan være forskellig for hver side, tjek vores gennemgang af VM betting sider for at lære, hvordan du registrerer dig, og hvordan du gør krav på alle disse bonusser!

VM betting sider

De bedste VM bookmakers er ofte de mest kendte. De har troværdighed, sikkerhed, gode odds og de bedste bousser:

Bet365

Unibet

Betfair

MrGreen

Leovegas

Nordicbet

De Bedste Markeder Der Tilbydes For VM Betting

Der er et hav af forskellige markeder at satse på i løbet af VM-slutrunden, men nogle er meget mere populære end andre, og det er med god grund! Et par ting spiller ind, når man skal beslutte sig for, hvilke markeder der skal spilles, pengeindtjeningsaspektet, det sjove aspekt, og enkelheden. 

En nybegynder der ønsker at placere et par væddemål, vil kigge mod de enklere markeder. Omkring VM vil bettingsidernes registreringer stige, da mange mennesker elsker at spille på slutrunden og gøre krav på de tilbudte bonusser. Der er allerede VM odds tilgængelige hos mange bettingsider, herunder Nordicbet og bet365. Disse odds vil svinge fra nu af, hele vejen indtil konkurrencen starter. Vi vil sandsynligvis se udsving, når de endelige trupper offentliggøres, da udtagelsen kan have en enorm indflydelse. 

Hvis en VM betting side tilbyder et attraktivt udvalg, så hop på det. For det ændrer sig højst sandsynligt efterhånden, når vi kommer tættere på november.

Trevejs Væddemål

Trevejs væddemål er langt det mest populære marked at satse på, og det er også her, den største del af indsatserne bliver lagt. Det er også et ret simpelt marked at forstå, det er i bund og grund et væddemål med dobbelt chance. Du kan satse på begge hold til at vinde kampen, eller på uafgjort og en vinder. F.eks.:

  • Iran vinder eller uafgjort mod England – Odds 3.50 hos bet365.

Dette marked giver dig mindre risiko end et simpelt væddemål, og er meget tiltalende for nybegyndere eller folk med manglende viden om fodboldsporten.

Totaler

Et andet meget populært marked som VM betting siderne tilbyder, er totaler. Total væddemål er afhængige af, at spilleren vælger, hvor mange mål de tror, bliver scoret i alt i løbet af en given kamp. Totalt væddemål er også meget populære blandt nybegyndere, som har mindre viden, da du ofte kan vinde med et skud i tågen på de lavere odds. 

Nogle bookmakere tilbyder kampagner og bonusser til målløse kampe. Bet365 omtaler disse spil som ’bore draws’, og vil nogle gange returnere din indsats, hvis kampen ender 0-0. Dette vil kun ske, hvis du ser ’bore draw’-indikatoren på kuponen.

Vinder Væddemål

Vinder væddemål er et andet meget populært marked, der er noget ved de væddemål, der bare er sjovt, og noget man engagerer sig i. Nogle eksempler på vinder markeder, du kan spille på, er:

  • Vinder af gruppe
  • Vinder af VM
  • Vinder af Golden Boot

Der er mange flere, og de fleste VM betting sider har nogle omfattende Vinder markeder, og vi har en side dedikeret til Vinder markederne på VM betting her på Tvsporten.dk. 

Tjek det ud for mere information og strategi.

Det Slutter Ikke Her…

Efterhånden som vi kommer tættere og tættere på VM-slutrundens begyndelse, vil man se flere og flere markeder blive introduceret på de mange VM betting sider. Især kampsektionerne. De mindre markeder vil begynde at blive rullet ud, når de forskellige trupper er blevet bekræftede. 

Du kan derefter begynde at spille på målscorere, advarsler, tacklinger og meget mere. Vi vil se disse meget snart, så bliv ved med at tjekke VM betting siderne. Selv under turneringen vil de blive ved med at introducere nye markeder. Turneringens knockout-stadie giver mulighed for nogle fantastiske muligheder for både sjov og overskud. 

Forhåbentlig har denne guide givet dig noget mere selvtillid til at tilmelde dig og komme i gang med VM betting! Hold dig opdateret med alt om betting og alt sport lige her på Tvsporten.dk.

FAQ

Q: Hvilke VM betting sider skal jeg bruge?
A: De VM betting sider vi anbefaler mest, er bet365, Nordicbet, Unibet, Betfair, MrGreen Danske Spil.
Q: Hvor mange VM betting sider er tilgængelige?
A: For mange til at tælle! Der er masser af lovlige VM betting sider tilgængelige.
Q: Hvornår starter VM?
A: VM skydes i gang søndag den 20. november.
Q:  Hvem møder Danmark ved VM?
A: Danmarks bekræftede VM-modstandere er Frankrig, Tunesien og Australien.
Q: Hvad er den bedste VM betting side?
A: bet365, Nordicbet, Betfair, ComeOn og Danske Spil er blandt de bedste VM betting sider. Men der er mange flere muligheder!