VM Gruppevinder Odds Betting Guide

gruppevinder odds
Credit:Franck FIFE / AFP

Vil Vi Se Nogle Chok Kvalifikationer

VM er lige rundt om hjørnet, og det er på tide, at vi tager et grundigt kig på alle otte grupper. Selvom vi ikke har nogen egentlig “dødens gruppe” i 2022-turneringen, ser de fleste af grupperne lidt mindre forudsigelige ud end normalt på grund af den relativt lille styrke mellem nogle af de næstbedste og tredjebedste hold. 

Derfor vil vi kigge på gruppevinder odds og odds for hold, der går videre til ottendedelsfinalerne. Lad os se, om vi kan finde et par oversete hold, der realistisk set kan snuppe 2. pladsen! 

Et Overblik Over Odds For Gruppe A 

Gruppe A har den kontroversielle værtsnation, Qatar, som er vært. Samt Senegal, Holland og Ecuador. Fire hold, der alle er ret forskellige i kvalitet ret meget, hvilket afspejles i oddsene. 

● Holland- 1.12

● Senegal- 1.72

● Ecuador- 2.00

● Qatar- 5.00

Som du kan se, er der en klar favorit i denne gruppe, der står med hovedet og skuldrene over deres gruppe. Holland har nogle exceptionelle talenter i deres rækker. De har kvalitet fra top til bund. 

Senegal er den anden favorit til at kvalificere sig, og efter deres imponerende AFCON præstation forventer man, at de klarer sig forbi Qatar og Ecuador, som har betydeligt svagere hold.

gruppevinder odds

Vores bud på VM Gruppevinder af gruppe A 

Vores favoritter er Holland, og de går med stor sandsynlighed videre. De har langt den mest imponerende trup i gruppe A. 

Virgil van Dijk, Jurrien Timber og Matthijs de Ligt vil holde tingene tæt bagude, deres midtbane er også fuld af talent med Frenkie de Jong, Ryan Gravenberch og Donny van de Beek, der sandsynligvis vil være med, og deres angreb bestående af Cody Gakpo, Memphis Depay og Steven Bergwign vil være nok til at gøre modstanderne nervøse.

Deres VM-gruppeodds for at slutte på 1. pladsen er 1.44, hvilket er meget lavt belønnet på. Vi vil anbefale at kigge på andre markeder. 

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe A? 

Bookmakerne har Senegal som de næste favoritter til at kvalificere sig, og vi er helt enige med dem. Senegal har udviklet sig til et fantastisk hold i de seneste par sæsoner og har nu en fremragende rygrad i deres talentfulde trup. 

Edouard Mendy er blevet en af verdens bedste keepere og har Chelsea-holdkammeraten Kalidou Koulibaly foran sig. På midtbanen har de Everton-manden Idrissa Gana Gueye, der ikke kun kan være en stærkboldvinder, men også kan byde på en offensiv trussel. Og så selvfølgelig hovedpersonen Sadio Mané, som vi ved er en af verdens bedste spillere. 

Senegal har langt mere ildkraft end Ecuador og Qatar. De har VM-gruppe odds 5.00 på at vinde deres gruppe, og det kan ske. 

Et Overblik Over Odds For Gruppe B 

Gruppe B er en gruppe af massiv interesse for folk fra Storbritannien, da den indeholder både England og Wales. De to lande har et bittert rivaliserende forhold og vil begge være desperate efter at vinde denne kamp. De to britiske hold får selskab af USA og Iran. 

Favoritterne er England med stor afstand, mens USA og Wales tippes til at kæmpe om andenpladsen i gruppen. Iran har ikke meget til gode hos bookmakerne.

gruppevinder odds

Vores bud på VM Gruppevinder af gruppe B 

Vores bud på vinderen af gruppe B må være England, da deres seneste turneringspræstationer har været fantastiske. Med den kvalitet, som deres hold besidder, bør England ikke have problemer med at vinde mindst 2⁄3 af deres VM-kampe. 

Deres VM-gruppe odds for at slutte 1. er på små 1.33, hvilket desværre ikke vil give et stort afkast, men hvis du leder efter et sikkert væddemål, så kunne dette være et VM odds.

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe B? 

Gruppe B er en af de sværeste at vælge med hensyn til kampen om andenpladsen. Wales og USA er så ens i kvalitet og har begge en rimelig chance for at gå videre, men der er kun plads til én. 

USA har Christian Pulisic og Weston McKennie, mens Wales har Aaron Ramsey og Gareth Bale. Begge hold har kvalitet og masser af passion. Det er Wales’ første VM siden 1958! VM-oddsene i gruppe B for begge at kvalificere sig er næsten uadskillelige. 

● Wales- 2.10til at kvalificere sig 

● USA- 2.00 til at kvalificere sig 

Med alt taget i betragtning ligger vores valg hos USA. De har noget at bevise, før de er værter i 2026, og jeg tror, at de lige akkurat gør det. 

Et Overblik Over Odds For Gruppe C 

Gruppe C er hjemsted for en af favoritterne til at gå hele vejen, nemlig Argentina. De er favoritterne, og du bliver ikke overrasket, når vi fortæller dig hvorfor. Konkurrencen de kommer til at møde kommer fra Mexico, Polen og Saudi Arabien. 

Andenpladsen er der, hvor alt er at spille for. De tre hold vil kæmpe om at komme på andenpladsen efter Argentina, som helt sikkert vil vinde alle tre kampe.

gruppevinder odds

Vores Bedste bud på Gruppevinder odds i gruppe C 

Hvis du ikke allerede havde gættet det, så er vores bud på vinderen af gruppe C ingen ringere end Argentina. Med Lionel Messi på deres side, blandt nogle andre store talenter – ville det være svært ikke at vælge dem. 

De er begyndt at nå en balance i deres spil, med kvalitet over hele banen. Man United-stjerneskuddet Lisandro Martinez og Spurs’ nøgleperson Christian Romero har dannet et formidabelt partnerskab, hvor Argentina tidligere har kæmpet med at finde midterforsvarere.

Argentina går ind til VM 35 kampe uden nederlag, hvilket vil give dem selvtillid. De er 1.40  til at vinde gruppen og 1.083til at kvalificere sig. 

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe C? 

For os ser vi den anden kvalifikationsplads som et tohestevæddeløb mellem Polen og Mexico. De to hold er nogenlunde lige gode i kvalitet og har præcis samme VM-odds for gruppe C: 

● Mexico- 1.90 til at kvalificere sig 

● Polen- 1.90 til at kvalificere sig 

For os kan vi se Polen snyde Mexico. Alene på grund af det faktum at de har en af de mest dødbringende angribere i verden i spidsen i Robert Lewandowski, eller Lewangoalski?

Under alle omstændigheder har de ikke et lige så afrundet hold som Mexico, men det kan være talismandens sidste VM, og han vil være godt rustet til det. 

Et Overblik Over Odds For Gruppe D

Gruppe D rummer en interessant gruppe af hold, verdensmestrene Frankrig er blandt dem samt Australien, Danmark og Tunesien. 

De klare favoritter er naturligvis Frankrig til 1.10 til at kvalificere sig og 1.40 til at vinde gruppen. De skal dog være i topform for at klare sig igennem.

gruppevinder odds

Vores Bedste bud på Gruppevinder odds i gruppe

Vores bud på vinderen af VM i gruppe D er Frankrig. De nuværende trofæholdere og næstfavoritter til at vinde VM (odds 6.00) er blevet placeret i en meget let gruppe på papiret, men som vi ved – alt er muligt ved VM. 

Frankrig har dog en fantastisk kerne i truppen, i lighed med Brasilien- de har en ideel kombination af ungdom og erfaring. Aurelian Tchouameni og Eduardo Camavinga skal spille deres første VM. Med Paul Pogba og N’golo Kanté som forbillede vil de se præcis, hvordan de skal præstere. 

Spillere som Kylian Mbappé og Ousmane Dembelé er meget mere rutinerede end ved deres første VM og vil sandsynligvis præstere endnu bedre. Karim Benzema er også tilbage i truppen, og hans fremragende præstationer i denne sæson gav  ham Balon D’or. 

Dette er blot nogle få af de mange talentfulde spillere i den franske trup, og der er endnu flere, som potentielt vil gå glip af kampen. De bør blæse deres gruppe ud af vandet. 

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe D? 

De overvældende andenfavoritter til at kvalificere sig er Danmark til 1.40, og her må vi give bookmakerne ret. Danmark har nogle fantastiske spillere i deres trup, herunder Christian Eriksen, der har genoplivet sin karriere siden den tragiske hændelse, der fandt sted ved Euro 2020. 

Ikke alene har han fortjent et skifte til Manchester United siden da, men han har også vundet klubbens pris som månedens spiller. Han scorede for nylig også et absolut smukt mål for Danmark i Nations League! Man kan sige, at Eriksen er tilbage til sit strålende niveau, og vi kunne ikke være gladere for at se det. 

Når det er sagt, så tror vi, at de har det, der skal til for at kvalificere sig. Måske endda som topper i gruppen! Bet365 har oddset på dette til 1.40, men hvorfor kan vi ikke vinde gruppen? Vi har spillet mod Frankrig før i Nations League og vundet over dem!

Et Overblik Over Odds For Gruppe E 

Gruppe E er så tæt på en “dødens gruppe” som det kan blive. Den indeholder to af de sidste tre VM-vindere i Tyskland (2014) og Spanien (2010).

gruppevinder odds

De to har i høj grad været sovende giganter i den seneste tid. De har ikke nået de sidste runder af de store turneringer i et par år nu, og de vil begge være desperate efter at ændre det og få et vellykket VM. 

I gruppen får de selskab af Costa Rica og Japan, som i sammenligning mangler massivt i kvalitet. Det bliver stadig en svær gruppe, og efter 2018 vil både Spanien og Tyskland tage den meget alvorligt. 

Vores Bedste bud på Gruppevinder odds i gruppe

Vores bud på VM-oddset for gruppe E må være enten Tyskland eller Spanien, de to er med hovedet og skuldrene over konkurrenterne i deres gruppe, og teoretisk set burde de begge kvalificere sig. 

Spørgsmålet er, hvem der kommer til at stå øverst? De to hold har begge to nye trupper efter deres VM-triumfer og er godt og grundigt gået ind i en ny æra. Spanien har spillere som Pedri, Gavi og Ansu Fati, der alle skal spille deres første VM. I denne afdeling har Tyskland Jamal Muisala, Kai Havertz og Florian Wirtz. 

For os tror vi, at Spanien vil omskrive uretfærdighederne og gå videre end deres tidligere indsats og dermed toppe gruppen. Jeg kan se dem vinde to sejre og spille uafgjort en. Deres gruppevinderodds er 1.83.

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe E? 

Dette er et meget nemmere spørgsmål at besvare nu, hvor det foregående spørgsmål er blevet afklaret. Vores nummer to i gruppe E bliver Tyskland. Tyskerne vil endelig komme med en temperamentsfuld præstation til en stor turnering og levere en god præstation i gruppen, men det vil ikke være nok til at slutte over Spanien. Ikke desto mindre vil de stadig kvalificere sig og have en chance i knockoutfasen. 

De har nogle elitetalenter i truppen, herunder Thomas Muller, Toni Kroos og Leroy Sane. Som alle har vundet nogle fantastiske anerkendelser i deres karrierer. Kroos og Muller er to af de sidste tilbageværende spillere fra den vindende trup fra 2014. 

Et Overblik Over Odds For Gruppe F

Der kommer helt sikkert til at være nogle konkurrencedygtige kampe i gruppen, især kampene mellem Kroatien og Belgien og Canada mod Marokko. Men bortset fra Belgien er der ingen af disse hold, der har store chancer for at vinde konkurrencen. 

Kroatien blev VM-runner i 2018, men det år var deres topspillere noget yngre. Luka Modric, Ivan Perisic og Ivan Rakitic er alle stadig kvalitetsfodboldspillere, men med alderen kommer et fald i evnerne. Det ville være en massiv overraskelse at se dem nå de højder, som de gjorde dengang. 

Canada deltager i deres første VM siden 1986. Det er kun anden gang, at landet kvalificerer sig, og det kan i høj grad tilskrives talenterne Jonathan David og Alphonso Davies, som har inspireret Canada til at forbedre sig. Deres odds på at kvalificere sig er 3.75. 

Marokko er kendt for deres flairspillere og vil helt sikkert bringe teknik og underholdning af høj kvalitet til bordet. Deres VM-gruppe odds er 3.00 for at kvalificere sig. 

Vores bud på gruppevinder odds i gruppe F 

Der er kun ét valg til VM gruppe F odds, og det er Belgien. Belgien er i høj grad i en gylden generation af talenter og har en af, hvis ikke den stærkeste trup i deres historie. 

Folk som Eden Hazard, Thibaut Courtois og Romelu Lukaku har udmærket sig på både klub- og internationalt niveau i deres karrierer. Men manden, som de vil kigge på denne vinter for at producere VM-guld, er Kevin de Bruyne. Uden tvivl den bedste midtbanespiller på planeten. Han har været genial, ikke kun i denne sæson, men lige siden sin Wolfsburg-transfer. 

Han har et fremragende partnerskab med Romelu Lukaku, der minder om det, han har dannet med Erling Haaland. Dette vil sandsynligvis være kilden til Belgiens succes. Der vil simpelthen være for meget ildkraft for de andre hold i gruppen. Deres VM-gruppeodds for at blive gruppetop er 1.53 hos bet365

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe F? 

Vi kan se Kroatien være det andet hold, der kvalificerer sig. Som tidligere nævnt nåede de som nævnt finalen i sidste turnering. De har stadig stjernekvalitet i truppen, bare ikke sammenlignelig med Belgiens kvalitet. 

Deres odds på at kvalificere sig er 1.57 er faktisk med generøst af bet365.

Et Overblik Over Odds For Gruppe G 

Gruppe G er en af de mest spændende grupper på papiret, fordi den ligner en af de mest konkurrenceprægede. Den består af favoritterne, Brasilien samt Cameroun, Serbien og Schweiz, som alle har meget lignende kvalitet i truppen. 

gruppevinder odds

De har alle næsten lige store chancer for at nå knockout-fasen, det er en af de sværeste grupper at forudsige. Bortset fra gruppevinderen ser det hele ud til at hænge i en tynd tråd. 

Derfor er gruppe G vores favoritgruppe, som VM byder på i år. 

Vores bud på gruppevinder odds i Gruppe G 

Vores bud på vinderen af gruppe G kunne kun være ét hold, og det er Brasilien. De er de overordnede favoritter og er rekordindehavere for flest vundne VM titler. Brasilien har langt den største VM-arv og det er svært at hade dem. 

Denne gang har de en fantastisk trup. Neymar Er i en god alder, ligesom Casemiro, Fabinho og Alisson. De har også unge stjerner, Antony, Vinicius Junior og Gabriel Martinelli har alle brilleret i denne og sidste sæson. 

Det kan endelig blive Brasiliens år, de har været væk fra toppen i et stykke tid nu, men de har opbygget en trup så formidabel som vi har set i det sidste årti. Deres odds på at kvalificere sig til VM gruppe F er 1.11, deres odds på at vinde gruppen er 1.40 og deres odds på at vinde VM er 4.00

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe G? 

Dette er en svær beslutning, begge hold har nogle kvalitetsspillere og stor motivation for at lykkes. Denne gang kan vi se Schweiz snyde Cameroun og Serbien. Indflydelsen fra kaptajn Granit Xhaka og angriberen Noah Okafor vil gøre dem til en dødbringende kraft og give dem lige nok til at klemme sig igennem.

Odds 2.00 for Schweiz til at gå videre

En Oversigt Over Odds For Gruppe H 

Sidst men ikke mindst har vi gruppe H. Enden af listen og de sidste fire hold, som vi endnu ikke har nævnt. Men hvem er de? 

Det er Portugal, Uruguay, Ghana og Sydkorea. Fire kontinenter i gruppen! Hvem vil komme til tops? Europa, Sydamerika, Afrika eller Asien? 

Europæerne er favoritter, men hvordan ser resten ud ifølge oddsene for VM-gruppe H? 

● Portugal – 1.18 til at kvalificere sig 

● Uruguay- 1.50 til at kvalificere sig 

● Sydkorea og Ghana- 3.25 til at kvalificere sig 

Kvalifikationsoddsene er stærkt til fordel for Portugal og Uruguay. Med god grund. 

Vores bud på vinderen af gruppe H 

Vores valg til vinderen af denne gruppe vil måske chokere dig, vi støtter ikke favoritterne… vi støtter i stedet vores ”dark horse” til dette VM: Uruguay. 

Uruguay har en dårligere trup end Portugal på papiret, men det er præstationerne på banen, der tæller, og under Fernando Santos har Portugal ofte været sløve. 

Uruguay har stor styrke i mange områder af parken, især deres angrebslinje. Edi Cavani, Luis Suarez og den unge Darwin Nunez. Men deres bedste mand må være Fede Valverde. Han var medvirkende til Real Madrids succes i Champions League og har allerede vundet prisen som månedens spiller i La Liga i denne sæson. 

Hvilket andet hold vil kvalificere sig fra gruppe G 

This image has an empty alt attribute; its file name is gha.png

Vores andet kvalifikationshold er naturligvis Portugal. Mængden af talent i deres rækker er utrolig stor. De har mindst to verdensklassespillere i hver afdeling. Nogle af deres nøglespillere omfatter:, 

● Cristiano Ronaldo 

● Ruben Dias 

● Joao Cancelo 

● Bernardo Silva 

● Bruno Fernandes 

● Joao Felix 

De burde ikke have problemer med at slå både Korea og Ghana. Hvis ikke, vil der blive stillet alvorlige spørgsmålstegn ved Fernando Santos’ lederevner. 

Vores Foretrukne VM-Gruppe Odds 

Det var en masse information men for at opsummere, så tager vi dig igennem vores favorit VM-gruppeodds. 

● At vinde deres gruppe: Uruguay til 3.00

At gå videre fra deres gruppe: USA til 2.00

Mest værdifulde underdog: Uruguay til 50.00 til at vinde VM. 

Danmark vinder deres gruppe: Odds 4.00

FAQ

Q: Er der VM Gruppevinder odds? 

A: Ja! Der er et omfattende VM gruppeoddsmarked hos mange sportsbooks. 

Q: Hvilken sportsbook tilbyder de bedste VM gruppe odds.

A: Vi anbefaler bet365 for alle VM gruppe odds

Q: Hvad er de bedste VM gruppe odds? 

A: Vores analyse har ført os til den beslutning, at Uruguay med et gruppevinder odds til odds 3.00 er det mest fordelagtige VM-gruppevinder odds. Husk at du kan se mange VM kampe på DR1.

Kan Du Vinde En Million?