VM Odds Danmark: Kan Danskerne vinde?

Selvom der kun er ét hold, der vinder VM i 2022, kan der være værdi i at spille på mere end ét hold til at tage trofæet med hjem, især hvis du også er villig til at satse på et par odds længere frem i turneringen. Vi vil kigge på Danmarks odds på at vinde VM i år, og vores eksperter vil forsøge at afgøre, om der er værdi i at spille på dette hold til at gå hele vejen. 

Sørg for at shoppe rundt, når du skal spille på den direkte vinder af turneringen, da der er stor forskel på de odds, der tilbydes af de forskellige spiludbydere. 

VM Odds Danmark
Credit:Friedemann Vogel / POOL / AFP

Odds På Danmark Til VM 

Når vi kigger på den aktuelle liste med odds fra vores partnere, ser det ud til, at du kan få den bedste pris på Danmark som vinder af VM 2022 hos sportsbook Bet365. Det gennemsnitlige odds på at Danmark vinder det hele svæver omkring odds 34, så de fleste bookmakere tilbyder et rigtig solidt værdi-spil, hvis du tror på, at dette er holdet, der skal vinde det hele i Qatar. 

Det ville være et chok for fodboldverdenen at se Danmark vinde VM, men det er bestemt muligt. De har nogle fantastiske spillere i deres trup og en stærk holdånd. 

VM Odds Danmark
Credit:WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

Danmarks Program 

Lad os kigge på gruppespils kampene, der er planlagt for Danmark 

Danmark mod Tunesien – 22. november 2022 

Danmark vs Frankrig – 26. november 2022

Danmark vs Australien – 30. november 2022 

Vores eksperter mener, at dette er et meget overkommeligt program, og at holdet har en solid chance for at kvalificere sig fra gruppen. Tunesien har en meget svag trup i forhold til Danmark, og den afrikanske nation har aldrig kvalificeret sig fra gruppespillet i deres historie. 

Frankrig, de nuværende verdensmestre og en af favoritterne til at gå hele vejen, er danskernes anden modstander. De to nationer har en nyere historie, hvor Danmark har besejret 

Deres sidste gruppekamp kommer mod Australien, som er en anden meget spændende kamp for Danmark. De mødtes i de sidste VM-grupper og spillede uafgjort 1-1. 

Hvis du leder efter andre VM 2022 væddemål, der involverer Danmark for at vinde VM, er der flere markeder, som du kan kigge på: 

Danmark vinder VM34

Danmark når semifinalen6.00

Danmark når kvartfinalen3.00

Danmark vinder gruppen 4.00

Danmark til at kvalificere sig fra gruppen 1.40

Danmark VM odds

Kan Danmark Vinde Det Hele? 

Danmark er en nation, der aldrig har vundet fodbold VM. De har produceret nogle fænomenale fodboldspillere gennem årene, men har aldrig samlet et hold, der er stærkt nok til at vinde konkurrencen.  Vi kigger på Danmarks hold og VM-odds

I 2022 har vi et af de stærkeste danske hold, som vi nogensinde har set. De har nogle topspillere i topklasse. 

Deres målmand Kaspar Schmeichel præsterer stadig på et højt niveau. 

De har en fantastisk gruppe af midterforsvarere. Deres startpar vil sandsynligvis bestå af Andreas Christensen og Joachim Andersen. Christensen har fået en fremragende start på livet i Barcelona efter at have forladt Chelsea, og Joachim Andersen har været en klippe i Crystal Palace. De har også Simon Kjær, der sluttede som nummer 18 i Balon D’or-ranglisten i 2021! 

På midtbanen mangler de langt fra power. Deres startopstilling vil formentlig være Thomas Delaney, der har været en pålidelig midtbanemulighed for både Borussia Dortmund og Sevilla. Pierre-Emile Højbjerg, der har forvandlet Spurs’ midtbane med sin destroyer-spillestil og evne til at lave playmaker pasninger fra dybden og endelig hans Premier League-kammerat: 

Christian Eriksen, en af Danmarks største spillere gennem tiderne, han har spillet for nogle af de bedste hold i Europas historie og har overvundet en de største udfordringer her i livet. Midtbanespilleren fik nemlig et hjertestop ved EM 2020, og det så ud til, at hans spilletid meget vel kunne være forbi. Han endte med at genoplive sin karriere i Brentford og opnåede derefter et skifte til Manchester United, hvor han har udmærket sig. Han bringer flair, ro og ren klasse til ethvert hold, han er på. 

Danmarks angreb er langt deres svageste område, men de har det unge håb Mikkel Damsgaard, den rutinerede angriber Kaspar Dolberg og Hoffenheim-fløjen Robert Skov. 

Danmark Til At Vinde VM Odds

Danmark har odds 34 på at vinde VM via bet365. Det gør dem til tiendefavoritter til at vinde konkurrencen. Nogle vil måske mene, at odds 34 er et for lavt odds for Danmark, men det er vi ikke enige i. De har en trup, der er i stand til at klare deres gruppe, og de har bevist, at de kan præstere og konkurrere med de bedste i knockout-fodbold. De er en outsider, ja, men de har en stor chance. Til odds 34 for at Danmark vinder VM kan man tjene gode penge. 

Danmark er et hold, der ikke er meget afhængig af enkeltpersoner, de har sammenhold og et system, som de holder sig til. De mistede Christian Eriksen tidligt i deres EM 2020-kampagne og formåede alligevel at komme i kvartfinalen i konkurrencen. VM vil bringe mere passion ud af disse spillere, og vi har set, hvad det kan gøre for dette danske hold. 

Danmark oddset på 34 er meget favorabelt, en tier vil give 340KR tilbage! Kan du se danskerne gøre det? Følg de spændende kampe på DR1.

VM Odds Danmark
Credit:PAUL ELLIS / POOL / AFP

FAQ

Q: Hvad er oddsene for Danmark ved VM?

A: Danmark VM-oddset for Danmark er 34. For flere Danmark-odds, se bet365.

 Q: Hvilken bookmaker skal jeg vælge for Danmark VM-odds?

A: Vi anbefaler bet365, UniBet, ComeOn og Mr Green for Danmark VM-odds.