Wales VM Odds: Kan Dragons Gøre Det

Selvom der kun vil være ét hold, der vinder VM i 2022, kan der være værdi i at spille på mere end ét hold til at tage trofæet med hjem. Især hvis du også er villig til at satse på lidt mere utraditionelle spilforslag.

Vi vil kigge på Wales’ VM odds for at vinde VM i år, og vores eksperter vil forsøge at afgøre, om der er værdi i at satse på dette hold til at gå hele vejen. Sørg for at shoppe rundt, når du skal spille på den endelige vinder af turneringen, da der er stor forskel på de odds, der tilbydes af de forskellige spiludbydere. 

Wales VM Odds
Credit:Geoff Caddick / AFP

Wales Til At Vinde VM Odds

Når vi kigger på den aktuelle liste med odds fra vores partnere, ser det ud til, at du kan få den bedste pris på Wales til at vinde VM i 2022 hos Leovegas. Det gennemsnitlige odds på at Wales vinder det hele svæver omkring odds 201.00,. Så hvis du har tillid til Bale og banden, så smid en tièr på at de napper titlen i Qatar

Vi har ikke nogen nyere VM-historie at gå ud fra, når det kommer til Wales. Dette er deres første deltagelse i konkurrencen siden helt tilbage i 1958! 64 år senere er The Dragons tilbage og håber på at skrive mere historie. 

Wales’ Program 

Lad os se på de planlagte gruppespilskampe for Wales 

 ● Wales mod USA – 21. november 2022

 ● Wales mod Iran – 25. november 2022 

 ● Wales vs England – 29. november 2022  

Wales’ gruppe er en af de mest spændende grupper, som VM har at byde på. Vi har England mod Wales, som har en enorm rivalisering, begge hold vil være godt oppe at køre – det bliver en stor begivenhed i Storbritannien. Det er den kamp, som Wales højst sandsynligt vil tabe. England har en meget stærk og ungdommelig trup, der har langt mere generel kvalitet end Wales’. Men man behøver kun to sejre for at sikre kvalifikation. Hvis Wales kan komme forbi Iran og USA, så kvalificerer de sig. 

USA mod Wales bliver en meget interessant kamp, de har samme kvalitet og vil begge give alt for at vinde. Hvis Wales kan vinde, vil det give dem massiv selvtillid frem mod mødet med Iran, og hvis de også vinder det, er de videre! Dette er det ideelle scenarie for en Wales-fan. 

Hvis du tror, at Wales også kan slå England og toppe gruppen, kan du tjene nogle gode penge. Wales er odds 7.00 til at vinde gruppen. 

Hvis du leder efter andre VM 2022 vinder spil, der involverer Wales, er der flere markeder, som du kan kigge på: 

 ● Wales vinder VM – 201.00

 ● Wales når semifinalen 15.00

  ● Wales når kvartfinalen – 6.50

Kan Wales Vinde Det Hele? 

Wales VM Odds

Det gode Wales VM Odds afhænger i den grad af spillere, som Bale og Aaron Ramsey.

Wales er et stort outsidervalg til at vinde VM. Hvis det lykkes dem at gøre det, vil det være noget af en historie, som man vil tale om i generationer fremover som en af de store underdog-historier i fodbold. I de seneste år har vi ikke set ret mange succesfulde underdog-historier, og mange af dem synes at falde til jorden i de sidste faser af den givne turnering. 

Dette kan være den eneste mulighed for at spille ved et VM for en stor del af Wales’ trup. Heriblandt veteranerne Aaron Ramsay og Gareth Bale. 

Det er vanvittigt at tænke på, at Gareth Bale, der anses for at være en af de bedste spillere i denne generation, endnu ikke har været med til et VM. Han har allerede en storslået arv bag sig i fodbold, men at inspirere Wales til en VM-sejr ville være det ultimative kirsebær på kagen og uden tvivl gøre ham til den største britiske spiller gennem tiderne. 

At spille for sit land har været det, der betyder mest for ham i nogle år nu, han er blevet dårligere på klubniveau, og dette VM bliver sandsynligvis sidste gang, vi ser waliseren på den store scene. 

Wales har også nogle unge stjerner, som vil blive en stor stjerne for deres nation i løbet af de næste 5-10 år. Joe Rodon, Neco Williams og Dan James har alle imponeret for deres land og besidder en kvalitet, der har givet dem kampe for nogle af Premier Leagues eliteklubber. 

Når man ser på deres trup på papiret sammenlignet med deres gruppekonkurrence, ser det ud til, at de får fire point med fra gruppespillet. En uafgjort mod USA, en sejr mod Iran og et nederlag mod England. 

Wales VM Odds

Hvis Wales kan komme videre fra gruppespillet, så kan de skabe et par problemer for konkurrenterne. I knockout-fodbold kan alt ske. 

Skader kan være et problem for Wales, og de har brug for, at deres stjerner holder sig i form for virkelig at konsolidere deres chancer. Gareth Bale og Aaron Ramsay har begge været ramt af skader i løbet af deres karriere. Manager Rob Page vil bede til sine heldige stjerner om, at hans stjerner forbliver skadesfri. 

Med Wales’ VM-odds for at vinde VM på 201.00, hvorfor så ikke satse en skilling? Man kan aldrig vide, tænk bare på dengang da Danmark vandt EM 1992. Husk du kan se VM kampe på DR1.

FAQ

Q: Hvad er oddsene for Wales’ VM-sejr?

A: Wales’ VM-odds er 201.00, og hvis du vil have flere odds på Wales, kan du tjekke Bet365

Q: Hvilken sportsbook for Wales World Cup odds?

A: Vi anbefaler MrGreen, leovegas, bet365 og UniBet for Wales VM odds. 

Wales VM Odds