Back Tilbage

20:45 – onsdag 2 november, 2016

Juventus – Lyon

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu

UEFA Champions League. Efter to ugers pause er det endelige blevet tid til endnu en runde UEFA Champions League-gruppespil.. Efter to ugers pause er det endelige blevet tid til endnu en runde UEFA Champions League-gruppespil. Lyon kæmpede bravt for at hente point, da de i tredje runde havde besøg af de italienske mestre på Stade de Lyon. En håndfuld vanvittige redninger af 38-årige Gianluigi Buffon i Juventus-målet stod dog i vejen for, at hjemmeholdet trods nogle fine forsøg kunne få bolden i mål, og dermed sluttede opgøret 1-0 til Juventus. En endnu sværere opgave venter med al sandsynlighed Lyon, når de skal gæste Juventus Stadium i Torino, hvor de italienske mestre sjældent oplever at lide nederlag. Se, om gæsterne kan overraske, eller om hjemmeholdet vil fastholde førstepladsen i gruppe H, når vi her på kanalen blænder op for det spændende opgør. Live-begivenheder kan også ses på Viaplay, hvor de kan genses i op til 48 timer, efter de er startet..