TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 21 søn
 • 22 i dag
 • 23 tirs
 • 24 ons
 • 25 tors
 • 26 fre
 • 27 lør
 • 28 søn
 • 29 man
 • 30 tirs
 • 31 ons
 • 1 tors
 • 2 fre

OL tennis i TV og Live Stream

Vil du se OL tennis i TV, så kan du godt begynde at glæde dig. Når OL Paris 2024 begynder vil nogle af de bedste tennisspillere i verden stiller op i Paris og vise fantastisk OL tennis for de mange fans. For Danmark stiller Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson, og disse OL tennis kampe i TV, må du ikke gå glip af.

På denne side kan se hvem og hvornår der spilles OL tennis i TV.

27 jul

lørdag

12:00
12:00

OL Tennis 1.runde Double m/k

OL tennis · VBet Live odds

19:00
28 jul

søndag

12:00

OL Tennis 1.runde Double k/m

OL tennis · VBet Live odds

12:00
19:00
29 jul

mandag

30 jul

tirsdag

12:30
19:00
31 jul

onsdag

12:00
12:00

OL Tennis Kvartfinaler Kvinder

OL tennis · VBet Live odds

19:00

OL Tennis Kvartfinaler - Kvinder

OL tennis · VBet Live odds

19:00

OL Tennis 3.runde - Mænd

OL tennis · VBet Live odds

1 aug

torsdag

12:00

OL Tennis Kvartfinaler Mænd

OL tennis · VBet Live odds

12:00

OL Tennis Semifinaler Kvinder

OL tennis · VBet Live odds

19:00

OL Tennis Kvartfinaler - Mænd

OL tennis · VBet Live odds

19:00

OL Tennis Semifinaler - Kvinder

OL tennis · VBet Live odds

2 aug

fredag

12:00

OL Tennis Semifinale Mænd

OL tennis · VBet Live odds

12:00

OL Tennis Bronzekamp Kvinder

OL tennis · VBet Live odds

19:00

OL Tennis Semifinale - Mænd

OL tennis · VBet Live odds

19:00
3 aug

lørdag

12:00

OL Herresingle, bronzekamp

OL tennis · VBet Live odds

12:00
13:00
4 aug

søndag

12:00

OL tennis i TV & streaming

Under OL i Paris 2024 kommer verdens bedste mandlige spillere i tennis til at mødes i kampen om guldet. Størst fokus på herresiden vil ligge på singelturneringen, men herrerne konkurrerer også i double. Derudover vil der blive spillet en doubleturnering for mixede hold.

Blandt de spillere, der vil deltage i singelturneringen, finder vi blandt andet superstjernen Novak Djokovic og den nykårede Wimbledon-vinder Carlos Alcaraz. Også verdensetteren Jannik Sinner er med blandt deltagerne, ligesom veteranen Rafael Nadal. Alcaraz og Nadal vil også danne et frygtet hold i double. De danske tennis fans håber selvfølgelig også på at Holger Rune kan kommer langt i OL tennisturneringen

Tennis var med blandt sportsgrenene under de første syv udgaver af de moderne olympiske lege, men forsvandt før OL 1928 og kom først tilbage igen i 1988. Tyske Alexander Zverev kommer til OL i Paris 2024 som regerende mester i herresingel efter at have vundet mod Karen Khachanov i finalen i Tokyo for tre år siden.

64 spillere deltager i herrernes singelturnering i OL. Den første runde spilles den 27. og 28. juli, og den anden runde spilles de to efterfølgende dage. Ottendedelsfinalerne finder sted den 1. august, efterfulgt af semifinalerne den 2. august. Taberne i semifinalerne spiller bronzekamp dagen efter, mens finalisterne kæmper om guldet søndag den 4. august.

Doubleturneringen spilles parallelt med singelturneringen, men er en runde kortere. Finalen afgøres samme dag som bronzekampen i singelturneringen, lørdag den 3. august.

For dem, der vil følge herrer og kvinde OL-tennis på TV, så er det TV2 og DR som sammen vi vise de danske tennis stjerner, der gælder. Hvilke kampe der sendes på TV og på hvilken kanal, afhænger af kampens vigtighed. For at sikre, at man ikke går glip af noget fra herrernes tennis, anbefales Max, hvor alle kampe vil blive streamet under turneringens forløb.


Mænd OL tennis i TV idag

Der vil blive spillet mange kampe på kort tid under herrernes tennisturnering i OL, især i de første dage, når de indledende runder finder sted. I alt er der ni spilledage i herrernes singelturnering, mellem den 27. juli og den 4. august. Herredoublen har seks kampdage med start den 27. juli og finale den 3. august. Den 1. august er hviledag i doubleturneringen.

Oversigt for dagens OL tennis i TV

Med så mange forskellige kampe på programmet er det ikke altid let at vide, hvem der spiller hvornår og hvor. Heldigvis er der hjælpemidler. Brug TVsportens OL tennis kampprogram for at holde dig opdateret om TV-tider for alle kampe i herrernes tennis, kvindernes – og alle andre begivenheder under de olympiske lege.

Med TV oversigten får du hurtigt et overblik over, hvilke kampe der vil blive TV-transmitteret og hvornår disse begynder. Sommer-OL vises på DR og TV2 kanalerne og MAX. TVsportens oversigt viser også, hvor du kan streame kampene. Max er tjenesten, du skal henvende dig til, hvis du vil følge OL tennis via streaming.


OL tennis herre oversigt 2024

Singelturneringen i tennis for herrer i OL indledes med en første runde bestående af 64 spillere, der mødes i 32-delsfinaler. Disse spilles den 27. og 28. juli. Starttid for de første kampe begge dage er 12:00, og de sidste har en planlagt starttid kl. 19:00. Som i alle tennisturneringer kan starttider ændres, hvis tidligere kampe bliver længere end forventet.

Samme princip som i første runde gælder i den anden, 16-delsfinalerne. Også her er kampene spredt over to dage med starttider mellem 12:00 og 19:00. Dette er også tiderne, der gælder for ottendedelsfinaler, kvartfinaler og semifinaler. Der er endnu ikke angivet nogen specifik starttid for hverken bronzekampen den 3. august eller finalen den 4. august.

Parallelt med singelturneringen arrangeres som nævnt konkurrencen i double for herrer. Også her er starttider mellem 12:00 og 19:00. Ligesom turneringen i mixet double.


Singel, herrer

 • 32-delsfinaler: 27 og 28 juli 2024
 • 16-delsfinaler: 29 og 30 juli 2024
 • Ottendedelsfinaler: 31 juli 2024
 • Kvartfinaler: 1 august 2024
 • Semifinaler: 2 august 2024
 • Bronzekamp: 3 august 2024
 • Finale: 4 august 2024

Double, herrer

 • 16-delsfinaler: 27 og 28 juli 2024
 • Ottendedelsfinaler: 29 juli 2024
 • Kvartfinaler: 30 juli 2024
 • Semifinaler: 31 juli 2024
 • Bronzekamp: 2 august 2024
 • Finale: 3 august 2024

Double, mixet

 • Ottendedelsfinaler: 29 og 30 juli 2024
 • Kvartfinaler: 31 juli 2024
 • Semifinaler: 1 august 2024
 • Bronzekamp: 2 august 2024
 • Finale: 2 august 2024

TV-kanaler for mændenes tennis i Paris 2024

TV2, DR og MAX er de kanaler, der holder i TV-transmissionerne for OL i Paris 2024. Det er altså i disse kanaler, at herrernes tennis vil blive vist mellem 27. juli og 4. august. Brug TVsportens oversigt for at finde ud af, hvilke kanaler der gælder for hver kamp og kampdag.

Da der er mange kampe i turneringen – kombineret med at kanalerne også viser konkurrencer fra en lang række andre sportsgrene – vil ikke alt fra kvindernes eller herrernes tennis blive vist på TV. Dette vil især være tilfældet i de indledende runder. De specifikke kampers vigtighed vil afgøre, hvad der vises på TV og ikke.


Sådan ser du på tennis OL 2024

For at kunne se herrernes og kvindernes OL tennis i TV skal du have et TV-abonnement, hvor de nævnte kanaler indgår. Det er muligt at se gratis hos DR men de viser ikke alle tenniskampene. Hvis du vil have alle TV-transmissioner, skal du dog vælge et abonnement, hvor samtlige OL begivenheder bliver vist.


Tilgængelige streamingtjenester i Danmark

Vil du være helt sikker på, at du ikke går glip af noget fra tennisen til OL, så er et abonnement hos Max den rette vej at gå. Streamingtjenesten viser alt fra hele turneringen, og hvis du vælger enten Standard eller Premium, slipper du desuden for reklamer. Det er muligt at følge OL på Max gennem browseren eller ved at downloade appen til dit smart-TV eller mobile enhed.

Abonnement hos Max:

 • Basic med reklamer: 79 kr/måned
 • Standard: 119 kr/måned
 • Premium: 149 kr/måned

Så streamer du herrer tennis OL

For at streame OL tennis mænd eller OL tennis kvinder 2024, så skal du først og fremmest have en konto hos Max. Det første du skal gøre, er at oprette en konto og vælge et abonnement. OL 2024 indgår i samtlige pakker. Hvis det er på grund af de olympiske lege, du vælger Max, behøver du altså ikke at tilføje sport til dit abonnement for at kunne nyde al underholdningen fra Paris.

Når du har oprettet din konto og valgt pakke, er det bare at logge ind og begynde at streame. Du kan streame på flere enheder samtidig. Hvor mange afgøres af, hvilket abonnement du har. For eksempel kan man se på fire enheder parallelt, hvis man har Premium.

Når du logger ind, kan du navigere til kategorien for sport og derefter vælge OS. Hvis du leder efter en specifik kamp, kan du også bruge søgefunktionen for hurtigt at finde det, du søger.

Foruden at tilbyde muligheden for at følge OS helt uden reklameafbrydelser, vil du også kunne finde masser af andet OS-relateret indhold på Max. Blandt andet vil du kunne se kampe i reprise, tage del i highlights og udforske reportager.


Om herrernes OL tennis

Dette bliver ellevte gang, at tennis er en del af OL-programmet siden tilbagekomsten i 1988. Tennis var ganske vist på programmet allerede i 1984, men da som en opvisningsturnering. Der blev altså ikke uddelt nogen medaljer.

Herrernes tennisturnering til OL 2024 vil blive spillet på grusbanerne på det historiske Roland Garros, som ellers plejer at være vært for French Open. Turneringen er den første på grus i OL siden mesterskabet i Barcelona 1992.

Kongen af grus, Rafael Nadal, valgte at stå over Wimbledon for at gøre sig klar til OL. Veteranen er en outsider til at udfordre om guldet. Han vandt turneringen i OL 2008 ved at slå chilenaren Fernando Gonzalez i finalen i tre sæt. I samme turnering blev Novak Djokovic nummer tre. Samme år blev det svensk sølv i herredouble, da Simon Aspelin og Thomas Johansson gik hele vejen til finalen.

Blandt de største favoritter finder vi Wimbledon-vinderen Carlos Alcaraz, verdensetteren Jannik Sinner, superstjernen Djokovic og den regerende mester Alexander Zverev. Denne kvartet anses på forhånd for at have de bedste chancer for at nå hele vejen til finalen. Ingen af dem vil dog ønske at støde på Nadal, som vil være ivrig efter at vise, at han stadig er en spiller på allerhøjeste niveau.