Anvendelsesvilkår

Regler for brug

De følgende regler og vilkår forklarer, hvordan besøgende lovligt kan bruge TVsporten.dk. Udbyggende information om, hvad vi gør og tilbyder, kan findes på ”Om os”.

TVsporten.dk er en dansk TV-guide ejet af Raketech Group plc. Vi er en online medietjeneste, der går efter at guide sportsfans til de bedste tjenester. Vores indtægter kommer fra reklamer og affiliatemarketing for vores nøje udvalgte og respekterede samarbejdspartnere.

Læs venligst den følgende information grundigt. Ved at tilgå vores side, bekræfter du, at du accepterer med regler og vilkår. Undlad venligst at bruge siden, hvis du er uenig med reglerne. På vores privatlivspolitik-side kan du finde information om, hvordan vi behandler den personlige data, vi samler fra dig samt, hvordan vi bruger cookies på vores hjemmeside.

Sidens indhold

Det indhold vi tilbyder på vores side skal kun bruges til generel information, og det er altid gratis. Indholdet må aldrig bruges til ulovlige aktiviteter.

Vi sigter efter at tilbyde korrekt indhold, der altid viser, hvornår sport kan ses i dansk TV. Indholdet er dog kun vejledende og brug af det sker på egen risiko. Tredjeparter som for eksempel TV-kanaler og online streamingtjenester kan skifte programmet på ethvert tidspunkt, hvilket kan påvirke indholdet på TVsporten.dk.

Vi opdaterer løbende vores side med nyt design, indhold og features. Vi kan dog ikke garantere, at den er fri fra fejl. Den tilgængelige information kan være fejlagtig, og vi har ingen lovmæssige forpligtelser til at opdatere det.

Hvor langt går vores ansvar?

TVsporten.dk er ikke ansvarlig for nogle tab eller skader sket som følge af besøg på vores hjemmeside og er ikke ansvarlig for nogle skader, der sker som følge af:

  • Manglende mulighed for at besøge vores side
  • Brug eller afhængighed af at bruge indhold på vores side
  • Tab af profit, salg eller indtægter
  • Tab af forretningsmuligheder, goodwill eller rygte

 

Intellektuelle ejendomsrettigheder

TVsporten.dk er enten ejer eller licenstager af de intellektuelle ejendomsrettigheder på vores side og alt materiale publiceret herpå. Indholdet er beskyttet af copyright-love. Du må ikke benytte dig af vores indhold til kommerciel brug. Vi tillader kun privat brug af hjemmesiden. Du accepterer aldrig at benytte dig af vores side til kommerciel eller forretningsmæssige formål samt, at vi ikke er ansvarlige for nogle former for tab af forretning eller indtægter.

Vi forbeholder os retten til at afslå anmodninger om fjernelse af indhold medmindre indholdet kan klassificeres som uetisk, fejlagtigt, diskriminerende, i modstrid med en persons privatliv eller krænkelse af internationale regler.

Virusser

Vi kan ikke garantere, at vores hjemmeside er sikker eller fri fra virusser. Brugere er ansvarlige for beskyttelse fra virusser og malware af deres egne enheder. Vi kan ikke holdes ansvarlige for tab eller skader forsaget af virusser eller andet skadende materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller materiale efter besøg på vores side eller efter download af vores eller vores samarbejdspartneres indhold.

Vi accepterer ikke forsøg på at misbruge vores hjemmeside ved at implementere malware eller angribe den. I disse tilfælde vil de relevante myndigheder blive kontaktet og din ret til brug af siden forsvinde med det samme.

Eksterne links og kilder

Vores side indeholder eksterne links til andre domæner og ressourcer, der udbydes af tredjeparter. Disse links stilles udelukkende til rådighed som information. Majoriteten af links går direkte til vores samarbejdspartnere, der tilbyder livestreaming eller spillemuligheder. Vi har ingen kontrol over indholdet på disse sider og kan derfor ikke tage ansvaret for det. Vi er ikke ansvarlige for nogle tab eller skader som følge af brug af dem.

TVsporten.dk forbeholder sig retten til at reklamere for indhold, der er forbundet til gambling. Vi promoverer ansvarsfuldt spil, der kan forbedre brugernes sportsoplevelser, når de ser live sport i TV. Da vi fremviser forskellige spiludbydere, tager vi socialt ansvar for at guide vores brugere til sikre og lovlige spiludbydere. Vi er dog ikke ansvarlige for nogle tab eller skader som følge af disse spilaktiviteter.

Det er tilladt at linke til vores side, hvis dette gøres på en fair og lovlig måde, der hverken udnytter eller skader vores ry. Du må ikke linke til vores side på sider, der ikke ejet af dig, medmindre du har fået ejerens godkendelse. Vi forbeholder os retten til at fjerne linktilladelser uden besked.

Vi kan ændre vores regler på ethvert tidspunkt ved at rette denne side. Tjek den venligst løbende for at se eventuelle opdateringer I politikken. Hvis du vil i kontakt med os, bedes du besøge vores ”Kontakt”-side.

Senest opdateret: Den 12. juni, 2023