Betfair VM Odds: Dit Valg For Qatar?

Betfair VM odds er blandt de bedste betting exchanges og sportsbooks i branchen, især når det kommer til fodboldvæddemål. Betfair tilbyder et anstændigt udvalg af markeder og har en meget enkel app/webside. 

Betfair VM fodbold odds

Når det kommer til markedsvalg har Betfair måske mindre muligheder i forhold til deres konkurrenter, men du kan stadig finde noget, der passer til dig. Under alle omstændigheder er Betfair et globalt firma man kan stole på og deres design er utrolig nemt og enkelt og arbejde med. Her er de markeder, der er tilgængelige i optakten til VM: 

Fuldtidsresultatet 

Det mest enkle spil af dem alle, fuldtidsresultatspillet. Dette væddemål består i at vælge enten en af holdene til at vinde eller stå uafgjort. Disse kan kombineres for at skabe et multispil, som er meget populært, da det kan give nogle fine gevinster. Her er et eksempel på Betfair VM odds på et fuldtidsresultat mellem Danmark og Tunesien.

Begge hold skal score

Betfair tilbyder også spil på begge hold til at score, hvilket giver dig mulighed for at spille på, om du tror, at begge hold scorer eller ej, og hvornår. Disse kan også kombineres med andre for at skabe et multispil. Betfair VM odds kan være fænomenale på begge hold til at score. 

● Begge hold til at score – ja eller nej?

● Kampresultat og begge hold til at score- ja/nej?

● Begge hold til at score i begge halvlege- ja eller nej? 

● Begge hold til at score i første halvleg- ja eller nej?

● Begge hold skal score i anden halvleg- ja eller nej?

● Begge hold skal score 2+ mål- ja eller nej?

Over/Under

Over/under-markedet er en meget populær mulighed blandt spillere, de er også kendt som totalspil, fordi du får en teoretisk totalsum, og du skal vælge, om du tror, at totalsummen vil være over eller under. Betfair tilbyder dette på et par forskellige måder:

● Over/Under op til 9,5 mål 

● Over/Under og kampresultat 

● Anden halvleg over/under

Sådan ser Betfairs VM-odds på markedet for over/under ud for Danmarks optaktskamp mod Tunesien


Dobbelt chance

Double Chance-markedet er et glimrende alternativ til fuldtidsresultat spillet, fordi du i stedet for at vælge en af tre muligheder dækker du to af tre muligheder. Hvis du er til underdog, er dette en god mulighed. For hvis de kommer tæt på, og kampen ender med at blive uafgjort – så vinder du stadig! Oddsene er selvfølgelig lidt svagere, men der er stadig plads til nogle solide VM odds.

Dobbeltchance odds kan også kombineres i multispil.

Korrekt score

Væddemål om korrekt score er et af de mere vanskelige markeder, der tilbydes af Betfair. Det er meget svært at vælge en korrekt score, da der er så mange faktorer, der spiller ind på en kamp, og mange scenarier for score. Betfair tilbyder masser af muligheder og giver dig endda mulighed for at spille på den korrekte score i halvlegen. Når VM begynder, vil vi hos Tvsporten.dk give ekspert-spådomme om scoringer i vores kampforudsigelser. Hold øje med disse!

Resultat af handicapkampen 

Handicap-spil på kampresultater er et andet populært marked, der tilbydes af vores venner hos Betfair. Dette er et meget unikt marked, hvor du kan tilføje et handicap for at svække eller styrke begge sider med op til to mål på Betfairs hjemmeside. Handicaps bruges normalt til at styrke underdoggen eller svække favoritten. Det ville ikke give meget mening at satse på favoritten i et handicap.

Halvleg/Fuldtid

Halvleg/Fuldtid væddemål består i at satse på vinderen af både første og anden halvleg. Dette kan være meget svært at forudsige, men afhængigt af dine valg kan det give nogle fantastiske muligheder for at tjene penge. Betfair World Cup oddsene for Danmarks åbningskamp er nedenfor:

Direkte Odds Vindere

Betfair tilbyder et omfattende marked for vinder-spil til VM, hvor du kan spille på ting som f.eks: 

● Turneringsvinder

● Gruppevindere

● At nå finalen

● At nå kvart-/halvfinalen

● At kvalificere sig fra gruppespil

Og endda individuelle priser som f.eks:

● Gyldne Handske

● Gylden Bold 

● Guldstøvle 

Vi har en hel side dedikeret til alt om VM vinder spil & Gruppespil.  Tjek den ud for at få mere information om hvert marked.

Mens dette nuværende udvalg af markeder er solidt, bliver Betfair ved med at tilføje nye markeder til listen over tilbud. 

VM er næsten her, og efterhånden som vi nærmer os den sagnomspundne startdato, vil vi hos Tvsporten.dkudarbejde flere og flere guides for at give dig de bedst mulige chancer, når du spiller. Hold dig opdateret med os for at holde dig opdateret på VM 2022 spil tips.

Mens dette nuværende udvalg af markeder er solidt, og Betfair bliver ved med at tilføje nye markeder til listen over tilbud, bør du besøge Betfairs sportsbook, som fungerer som en traditionel sportsbook ved siden af den populære børs, hvis du er på udkig efter mere eksotiske markeder.

Betfair VM Odds Væddemål & Højdepunkter

Udover at være en af de bedste sportsbooks, er Betfair også en af de mest kendte traditionelle operatører i Europa. Denne virksomhed var den første til at tilbyde en betting-app til sine kunder. Betfair tilbyder også live casinospil, et pokerrum og et bredt udvalg af virtuelle sportsgrene, som spillerne kan satse på.

● Live Betting Service: Betfair tilbyder en fantastisk live betting service, der konstant opdateres med begivenheder i spillet for at give kunderne de bedste odds.

● Omdømme: Betfair er en sportsbook, der har eksisteret i årevis og har et fremragende omdømme i branchen. Dine oplysninger vil blive krypteret sikkert for at sikre, at du altid er sikker, når du spiller.

● Nyttige funktioner– Betfair tilbyder deres egne tips og previews inden for webstedet samt en uddannelseshub for at lære dig om webstedet og væddemål i almindelighed.

● Dedikeret kampagneside– Du kan holde dig opdateret med alle promos og bonusser med deres dedikerede kampagneside, det betyder at du aldrig går glip af en bonus!

● Fantastisk software– Betfair har et internt softwarehold, som arbejder utrætteligt for at sikre, at din oplevelse er fantastisk. Der er sjældent problemer med hastigheden og funktionaliteten af appen og hjemmesiden.

● Live cash out funktion– Nogle Betfair VM odds giver dig live cash out muligheder, som kan få dig til at føle dig i kontrol. Du kan trække et tidligt overskud eller reducere et tab. Dette er kun tilgængeligt på udvalgte markeder.

● VM odds for Danmark – Betfair vil tilbyde specifikke odds boosts til Danmarks kampe og VM væddemål, som andre sportsbooks og betting sites ikke tilbyder. 

Betfair er enkel, men meget effektiv og bør helt sikkert overvejes som din VM-betting-app.

FAQ

Q: Er der Betfair VM-odds? 

A: Ja! Betfair tilbyder et stort udvalg af VM-odds, som du kan tjene penge på. 

Q: Hvornår starter VM? 

A: VM begynder søndag den 20. november og slutter den 18. december. Der vil være friske Betfair VM-odds under hele VM 2020.

Q: Hvornår vil Betfair VM odds blive opdateret?

A: Betfair World Cup-oddsene vil blive opdateret, når trupperne offentliggøres og i løbet af turneringen. Under kampene vil live-markedet blive opdateret hvert eneste sekund!

Q: Er der direkte vinder odds på Betfair?

A: Ja! Du finder masser af odds til VM hos Betfair. Tjek vores dedikerede sider ud!