Cash Point Logo

Cashpoint Anmeldelse & Bonus

 • Nem hjemmeside
 • Stort udvalg af markeder
 • Tilbyder høje odds

Modtag op til 500 kroner i Freebets

Gå til operatør Terms & Conditions
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk
Cash Point Logo

Modtag op til 500 kroner i Freebets

Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk

Cashpoint Danmark

Cashpoint er en bookmaker med tyske rødder og har siden 2012 haft en dansk licens og i dag har de over 350 stationer i fysiske butikker rundt omkring i landet, hvor du kan spille hos Cashpoint, men selvfølgelig også online. Cashpoint er faktisk en rigtig god og fornuftig bookmaker at bruge, ikke blot på grund af deres velkomstbonus, men især på grund af deres høje odds. Her er nogle af de vigtigste og bedste informationer om Cashpoint Danmark.

Cashpoint Fordele

 • Velkomstbonus på 500 kroner freebet MAX.
 • Stort udvalg af specialspil
 • Tilbyder odds, som er bedre end konkurrenterne.

Cashpoint Velkomstbonus

Cashpoint Danmark tilbyder en god velkomstbonus på 500 kroner freebet til alle deres nye kunder. Denne velkomstbonus aktiveres når du laver en indbetaling hos cashpoint på enten 100, 200, 300, 400 eller max 500 k, hvorefter du er kvalificeret til en indbetalingsbonus i form af freebets.

Det vil sige, at hvis du indbetaler 500 kroner, så giver Cashpoint dig 500 kroner i bonus oveni, som et freebet. Det er super nemt at få sin bonus, og der er som altid nogle gennemspilskrav.

cashpoint velkomstbonus

Sådan Får Du Din Velkomstbonus hos Cashpoint

Sådan opretter du en konto og får din velkomstbonus hos Cashpoint

 1. Opret en konto hos Cashpoint.

  Besøg Cashpoint.dk og klik på “Opret konto”. Følg instruktionerne for at indtaste dine personlige oplysninger og fuldføre registreringsprocessen.

 2. Lav din første indbetaling.

  Når din konto er oprettet, skal du foretage din første indbetaling. Denne indbetaling vil være kvalificeret til velkomstbonussen.

 3. Modtag din bonus.

  Efter at have foretaget din første indbetaling, modtager du din velkomstbonus. Dette vil være en 100% matchende bonus op til 500 kroner.

 4. Lav dit første væddemål.

  Med din bonus klar til brug, kan du nu begynde at placere væddemål.

Vilkår For Cashpoint Velkomstbonus

Regler og vilkår gælder altid når vi taler om bonusser. For at nyde godt at denne odds bonus hos Cashpoint, så er deres første krav, at du skal tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Dette gøres fordi du modtager dine bonus via email og vil modtager andre tilbud.

Cashpoint Krav

 • Være en ny kunde hos cashpoint
 • Indbetal mindst 100 kroner
 • Kun væddemål med mindst to kampe
 • Odds skal min. Være 1.50 pr kamp
 • Indbetalnings grænsen er 500 kroner
 • Bonussen skal bruges inden for 7 dage

Cashpoint Odds Bonus

Udover deres velkomstbonus, så tilbyder Cashpoint også andre odds bonusser til deres kunder. Der findes tre spændende odds bonusser, som faktisk gør det fedt for danske kunder at oddse hos cashpoint, og vil hurtigt kigge på de tre bonusser.

Xtreme Kombi

Er du til kombinationsvæddemål og store gevinster, så tilbyder Cashpoint Danmark også en odds bonus, som hedder Xtreme Kombi. Her får du muligheden for at få op til 30% på din gevinst. Jo flere væddemål di laver, jo større bliver din Xtreme kombi gevinst.

cashpoint odds bonus

Odds Boost

Er du til høje odds på udvalgte kampe, så vil du synes godt om Odds Boost hos Cashpoint. Her kan du via en kampliste finde en række udvalgte væddemål på kampe med de bedste odds. Alle kampe finder du ved at trykke på bonuskampagner oppe i venstre hjørne og derefter Odds Boost. 

odds boost cashpoint

Cashpoint Freebet

Denne her Cashpoint bonus er en af de nemmeste bonusser man kan overhovedet finde på det danske marked. Her skal man blot hente Appen fra Cashpoint, også får man et 100 kroner freebet. Appen findes både til IOS & Android og derudover er der selvfølgelig visse betingelser der skal opfyldes. F.eks skal man selv indbetale mindst 100 kroner, bruges inden for 7 dage og være bosiddende i Danmark.

Cashpoint Freebet

Cashpoint Bonuskode

I skrivende stund, så findes der ingen Cashpoint bonus kode, så når du er inde på Cashpoints hjemmeside, så skal du bare oprette din Cashpoint konto, som du gør hos mange andre bookmakere. Under oprettelsen bliver du helt automatisk tilbudt en bonus hos Cashpoint.

Cashpoint Betting

Hvis du kan lide at spille og oddse på fodbold eller anden sport med høje odds, så er Cashpoint et godt sted. De tilbyder deres brugerne et  fornuftig udvalg indenfor de mest populære sportsgrene, som fodbold, håndbold, tennis, basket, ishockey, dart og meget mere.

Som så mange andre betting sider, så har Cashpoint et stort fokus på fodbold, hvor man kan spille på diverse special spil, kigger på statistik og andre vigtige kamp informationer.

Spil udvalget til store ligaer er altid i top hos Cashpoint og deres odds ligger i den høje kategori. Dog er deres udvalg dog lidt begrænset i forhold til andre bookmakere. På andre populære sportsgrene, som f.eks dart, håndbold og tennis er de ikke førende når snakken falder på specialspil. Men man får trods alt en ganske god betting oplevelse hos Cashpoint.

Der er helt klart plads til forbedringer, og man kunne dog godt savne lidt flere muligheder på mindre sportsgrene, som eksempelvis håndbold. Der er ligeledes et ganske udmærket udvalg af spil på deres live betting-sektion.

Alt i alt, så er der et fint udvalg af spil på de store ligaer, mens der er begrænset udvalg på mindre begivenheder.

Cashpoint Odds

Som allerede nævnt, så kan man få rigtige gode odds hos Cashpoint og selvom de måske er markant bedre, så tæller den slags rigtig meget hvis man ønsker at være profitable når man oddser.

Lad os tage et hurtigt eksempel på hvor høje odds man kan få hos Cashpoint i forhold til verdens største bookmaker, Bet365.

Leicester spiller hjemme mod West Ham i Premier League og for en Leicester sejr kan man få odds 1.90. Et fint odds, men lad os hvad vi kan få hos Cashpoint i samme kamp.

højeste odds

Kigger vi efter samme kamp hos Cashpoint, så kan man få odds 1.95! Og sådan er det generelt over hele linjen, hvor Cashpoint tilbyder højere odds end de fleste bookmakere.

cashpoint odds

Ofte så kan virkelig finde odds gaver hos Cashpoint på de få specialspil, som de tilbyder, så hvis du er god til at spotte værdi i din sportsbetting, så er det en god idé at overveje Cashpoint, alene for oddsene.

Cashpoint Butikker

Udover at tilbyde høje odds og odds bonusser, så kan Cashpoint tilbyde noget de fleste online bookmakere ikke kan tilbyde. Cashpoint tilbyder nemlig spil i fysiske butikker.

De gode gamle dage, hvor man oddsede nede i kiosken med gutterne kan nu blive en realitet igen med Cashpoint. På disse steder, vil du finde en opstillet computerskærm, hvor du kan spille dine sportsvæddemål. Du kan spille på alt fra kombinationsvæddemål til live-væddemål på topkampe, og uanset om du er til Champions League, Superligaen, Premier League, tennis, basketball, så kan du finde det i butikken.

Find En Cashpoint i Nærheden Af Dig

Via dette link kan du nemt finde en cashpoint butik i nærheden af dig, så du kan komme afsted og få lagt dine spil hos cashpoint.

Cashpoint Udbetalinger & Indbetalninger

Når det kommer til ind-og udbetalning, så er der ingen problemer med Cashpoint. E-wallets, bankoverførelse eller kreditkort, så du kan altid foretage en sikker og hurtig indbetalning. Dog anvender de ikke krypto indbetalnnger eller debitkort, men til gengæld er alle transaktioner uden gebyrer.

Følgende muligheder er tilgængelig hos Cashpoint Danmark:

 • Mastercard
 • Visa Dankort
 • Visa
 • Bankoverførelse
 • Trustly
 • NETELLER
 • Skrill

Cashpoint Hjemmeside 

Først og fremmest, så er der ingen fancy landings side hos Cashpoint og det sort, grå og gule tema fungerer godt, og det er en ganske overskuelig hjemmeside. Listen over dækkede sportsgrene kan findes i venstre side af siden, med et logo, der vises ved hver sportsgren. 

Oddsene for kommende begivenheder vises i midten af ​​siden, hvilket giver brugeren muligheden for at spille eller bladre mellem sportsgrene. Kunder kan logge ind øverst til højre på siden og kan se deres spillekupon direkte nedenunder.

Der er et statistikområde på siden, drevet af markedslederen Betradar. Kunder kan få adgang til statistikken ved at klikke på det lille diagramlogo ved hvert spil eller ved at besøge det direkte link under listen over sportsgrene.

Det eneste problem ved hjemmesiden er, hvordan listen over forskellige ligaer og lande er opstillet, når man klikker på en individuel sport.

I stedet for at bruge en alfabetisk rækkefølge liste med undersektioner for hver liga i forskellige lande, er der en lang rodet liste over de forskellige konkurrencer fra hele verden, hvilket betyder, at processen med at finde den rigtige liga og kamp til en besværlig.

Dette skal dog ikke afskræmme dig i at bruge cashpoint hjemmesiden, da den på mange måder er nem og på samme service niveau som så mange andre betting sider.

Cashpoint Login

Når du skal oprette en konto hos Cashpoint, så er det heldigvis meget enkel. På hjemmesiden oppe i højre hjørne finder du en gul knap som hedder “Opret”. Når du trykker på denne knap vil du blive bedt om at gennemgå tre simple trin, hvor det først er at opgive dit CPR nr. Dette er en proces, som alle nye spillere skal gennemgå.

Cashpoint Login

Herefter skal du verificerer din person med enten NemID eller MitID. Igen, dette kan virke omstændigt og en smule irriterende men dette er et krav fra de danske spillemyndigheder og en sikkerhedsforanstaltning. Vil du undgå at logge ind med NemID, så kan du med fordel anvende Cashpoint appen. Her skal man nemlig ikke bruge NemID eller MitID, men kun sit password eller fingeraftryk.

NemID login

Herefter skal du indtaste oplysninger som din adresse, bopælsland, email og telefonnumer, som dog er en valgfri option. Når dette er gennemført, så vil du modtage en email, som du skal bekræfte. Husk at denne email nemt kan ende i spam/junk, så husk at tjekke.

Når disse nemme trin er gjort, så er det bare om at nyde de gode odds i de forskellige sportsgrene og de mange kampe på det danske spillemarked samt Premier league, Champions league, Europa league eller amerikansk fodbold.

Cashpoint anmeldelse

Cashpoint Mobil App

Nutidens spillere ved godt, at det er bedre at kunne bruge en dedikeret betting app til sportsbetting.. Først og fremmest vil det være specielt designet og skabt i henhold til specifikationerne for det operativsystem, de bruger og derfor tjene dine behov bedre.

Cashpoint-appen er den perfekte løsning for dig, der konstant har travlt, men stadig er villige til at udnytte bookmakeres tjenester.

Hvis du beslutter dig for ikke at installere Cashpoint appen, så kan du stadig få adgang til Cashpoint når du er på farten. Cashpoint har nemlig en mobilversion, som ikke er andet end en krympet version af hjemmesiden. Den vil således have de samme funktioner og være optimeret for mobilbrug.. 

Cashpoint Stream

Når du er blevet kunde hos cashpoint, så skal du ikke sætte næsen op efter en live streaming tjeneste, da dette desværre ikke findes. Live streaming af kampe er utroligt populært i Danmark og udbydes af en håndfuld andre bookmakere. Ved cashpoint kan du dog stadig nyde live betting, da denne funktion er virkelig god hos cashpoint.

Cashpoint Live Betting

Live betting sektionen indeholder fodbold og de andre sportsgrene som vi elsker.. Deres antal er en smule begrænset i forhold til hovedsportssektionen. Ikke desto mindre kan du vælge mellem top sportsgrene som fodbold, tennis, basketball, ishockey og bordtennis. Hvad der også er godt er, at du stadig har muligheder for at vælge begivenhederne efter land og liga.

Udbetalingsfunktion Hos Cashpoint

Udbetalingsfunktionen vil være tilgængelig hos Cashpoint for både enkelt- og kombivæddemål. Dette vil være en fantastisk mulighed for erfarne spillere såvel som nye kunder, der stadig ikke er sikre nok i deres spillefærdigheder. Vær dog opmærksom på, at det nøjagtige beløb for udbetalingen vil afhænge af forskellige kriterier. 

Cashpoint Mentor

Dette er en unik funktion, der adskiller Cashpoint fra resten af betting apps på det danske marked. Cashpoint Mentor er en slags værktøj, der kan hjælpe dig med at analysere din gambling aktivitet. Det kan registrere alle dine væddemål, eller indsatser, der er foretaget og også holde styr på det beløb, du har lagt ind på platformen. Dette kan hjælpe dig med at organisere dine spil og hjælpe dig med at lave bedre væddemåls strategier.

Cashpoint Kundeservice

Niveauet af kundeservice er egentligt ganske fremragende. Da vi henvendte os på chatten fik vi øjeblikkelig hjælp, uden ventetid og på flydende dansk. Derudover kan man også henvende sig til Cashpoint på email og telefon.

Man kan sige at man er lidt begrænset i forhold til de fastlagt åbningstider for support, men omvendt så Cashpoint`s åbningstider gode i forhold til andre betting sider. At have dansk kundeservice er et stort plus i vores bog, da man ofte kan sidde med spørgsmål til forskellige væddemål eller hvis man vil overføre penge.

Ønsker du at kontakte Cashpoint customer service, så har du følgende muligheder:

 • Email til [email protected]
 • Via live chat (9.00 til 23.00)
 • Over telefonen på +45 8083 0583 (9.00 til 23.00)

Cashpoint Anmeldelse Konklusion

Cashpoint ville ikke nødvendigvis være brugt af mange spillere i Danmark, men Cashpoint ser ud til at etablere sig mere og mere i Europa, hvilket partnerskaber med Vfl Wolfsburg og Hertha BSC vil bevidne. 

Der er helt sikkert positive aspekter ved firmaet, såsom meget konkurrencedygtige odds, deres cashpoint velkomstbonus og en æstetisk tiltalende hjemmeside. 

Forbedringsområder omfatter organisering af markeder for hver sportsgren, et større udvalg af discipliner og måske tilbyde live streaming af store begivenheder som Bundesliga, Serie A og ATP tennis. Lige præcis angående stream var det svært at bedømme om der faktisk var mulighed for at se sport via et cashpoint stream. Det virkede som om stream muligheden fandtes en gang imellem men det var meget svært at få et præcist svar fra den ellers udmærkede live chat. Derfor har vi valgt at skrive at live stream muligheden ikke findes hos Cashpoint.

Den helt store fordel ved Cashpoint er absolut deres høje odds, hvilket for enhver online spiller, burde vægtes meget højt. Vi håber at med denne Cashpoint anmeldelse, at du har fået dækket dine spørgsmål og blevet klogere på cashpoint betting og snart bliver en spiller hos cashpoint.

FAQs

Hvor er Cashpoint Bonus?

Cashpoint bonus er en 100% indbetalningsbonus op til 500 kroner.

Er Cashpoint sikker at bruge?

Ja, Cashpoint har dansk licens og er således en sikker betting side at benytte

Hvad er fordelene ved Cashpoint?

Den helt store fordel, er at de udbyder bedre odds end de fleste

Har Cashpoint en app?

Ja, de har en fin app som kan hentes til IOS & Android

Tilbyder Cashpoint live-betting?

Det gør de i allerhøjeste grad. Via hjemmesiden og deres app har du mulighed for spille på live kampe.

Har Cashpoint en dansk licens?

Ja. Cashpoint fik dansk licens i 2012.

Læs mere: Betting Sider | Odds Bonus | Casino Bonusser

Kevin
Kevin Online Gambling Expert
Omkring Kevin

A professional poker player by profession, I have a Bachelor of Commerce, specializing in marketing. In a short timespan, I've been able to transfer my expertize to the fast growing US online gambling sector. I aim to guide US players in their search for the best, legal US online casinos and sportsbooks.

Hurtig info

Bedømmelse:

4