England VM Odds: England Vinder VM 2022?

Selvom der kun vil være ét hold, der vinder VM i 2022, kan der være værdi i at spille på mere end ét hold til at tage trofæet hjem, især hvis du også er villig til at satse på et par længere odds. 

Vi vil se på Englands VM odds for at vinde fodbold-VM i år, og vores eksperter vil forsøge at afgøre, om der er værdi i at satse på dette hold til at gå hele vejen. Sørg for at shoppe rundt, når det kommer til at spille på den endelige vinder af turneringen, da der er stor forskel på de odds, som de forskellige spiludbydere tilbyder. 

England VM Odds
Credit:CARL RECINE / POOL / AFP

Vores foretrukne sportsbook i denne guide er bet365, men som sagt skal du sørge for at tilmelde dig hos mange forskellige sportsbooks, da der vil være mange forskellige priser under hele VM. Du kan også gøre krav på alle de saftige velkomstbonusser. 

England VM 2022 Odds

Hvis vi kigger på den aktuelle liste over odds fra vores partnere, ser det ud til, at du kan få den bedste pris på England til at vinde VM i 2022 hos og Bet365 UniBet. Det gennemsnitlige odds på at England vinder det hele svæver omkring 9.00, så de fleste bookmakere tilbyder et rigtig solidt værdispil, hvis du tror på, at Southgates hold kan klare det i Qatar. 

England har været fantastiske i deres seneste to store turneringer. De nåede VM-semifinalen i 2018, hvilket var første gang, at de nåede så langt siden 1990, og tre år senere nåede de EM-finalen. Det længste England nogensinde er nået i den konkurrence. Det næste skridt fra dette er endelig at vinde et trofæ. 

Englands herrehold har stadig kun ét stort trofæ til deres navn. Verdensmesterskabet i 1966. 

England VM Odds

Englands Program 

Lad os kigge på de planlagte gruppespilskampe for England: 

– England vs Iran – 21. november 2022 

– England vs USA – 25. november 2022

– Wales vs England – 29. november 2022 

Denne gruppe kan England sagtens vinde. De er med hoved og skuldre over alle holdene i forhold til erfaring og kvalitet. De har den skarphed, som de andre hold mangler, og de har et væld af verdensklassespillere. 

England er storfavoritter til at toppe denne gruppe, og bet365 har sat linjen til 1.33. Det ville være et chok at se England ikke vinde denne gruppe, da de bør vinde alle tre kampe komfortabelt. 

Hvis du er på udkig efter andre vinderspil på England væddemål på VM 2022, der involverer dette hold, er der flere markeder, som du kan kigge på: 

– England vinder VM – 9.00

– England når semifinalen – 2.75

– England når kvartfinalen 1.50

Kan England Vinde Det Hele? 

England har været pinefuldt tæt på sølvmedaljer ved to lejligheder. De nåede semifinalen og derefter finalen i på hinanden følgende turneringer. Det næste skridt er at gå hele vejen og vinde VM i 2022. Oddsene for, at England gør det, er de bedste, vi længe har set. England har en langt bedre trup end den, som de tog med til Brasilien og Rusland. 

Siden sidste VM har vi set nogle stjerner begynde at udvikle sig. Bukayo Saka brød ind på scenen i Arsenal og har for nylig vundet prisen som årets spiller i England. Han er alsidig og tilbyder noget andet end de andre fløjspillere. 

Marcus Rashford har forbedret sit spil siden 2018, angriberen har haft blandet form ligesom sin klub, men han ser ud til at have vendt et hjørne under Erik ten Hag og vil sandsynligvis komme med på turen til Qatar. 

Jude Bellingham var blot 15 år, da England sidst spillede VM, og nu er han en af deres bedste spillere! Den unge Birmingham-dreng har været en åbenbaring i Dortmund og har taget denne form med sig til England. En anden spiler, der altid imponerer i England, er Jack Grealish. Hans form er faldet på det seneste, men han vil helt sikkert være en indflydelsesrig spiller ved dette VM. 

Ud over de unge talenter har England også de erfarne drenge. Harry Kane, kaptajnen, vil spille i hver eneste kamp, da han jagter den engelske rekord for alle tiders målscorer, som i øjeblikket indehaves af Wayne Rooney. Spurs-angriberen har endnu ikke vundet et trofæ i sin karriere, og VM ville være et godt udgangspunkt for ham. 

Midterforsvarerne Harry Maguire og John Stones vil fortsat spille i Englands defensiv, og vi kan se indførelsen af Fikayo Tomori eller Marc Guehi ved siden af dem.

England Startopstilling

Gareth Southgate har en tendens til at gå på den sikre side med holdvalget og vælger ofte en femback-formation med spillere, som man kan stole på. 

Her er vores forudsigelse af, hvordan han stiller op mod Iran på kampdag et. 

Jordan Pickford 

Kyle Walker 

John Stones 

Harry Maguire 

Luke Shaw

Declan Rice

 Jude Bellingham 

Mason Mount 

Raheem Sterling 

Harry Kane © 

Bukayo Saka 

Det er en meget stærk XI, og alligevel er der stadig spillere, der mangler. Han vil have en masse spillere til atrotere mellem, de har meget bedre styrke i dybden end deres konkurrenter. Det betyder, at skader ikke bør bekymre dem alt for meget. 

Er Oddsene På England VM Korrekt? 

Vi mener, at England har gode chancer for at gå hele vejen i år. Oddsene holder dem i høj kurs og med rette med det, de har opnået. oddset for, at england vinder verdensmesterskabet er rigtige fine og ligger pt på odds 9.00. Husk at du kan se spændende VM kampe på DR1.

FAQ

Q: Hvad er oddsene for England ved VM i fodbold?

A: Oddset på England til at vinde VM er 9.00, for flere England outrights kan du tjekke bet365.

 Q: Hvilken sportsbook for England VM odds?

A: Vi anbefaler bet365 og UniBet til England VM odds.