Fodbold VM Odds 2022: Vejen Til Qatar

Det er tid til verdens største og mest prestigefyldte landsholdskonkurrence – World Cup eller også kaldet Verdensmesterskaberne i fodbold. Det betyder en masse fodbold og et øje på de bedste Fodbold VM odds 2022.

Photo Credit.png
History Of Soccer – https://historyofsoccer.info

Fodbold VM er en begivenhed, der har evnen til at få et helt land og en hel verden til at stoppe op i undren og håbe på, hvad de ser, og hvad der vil ske. Det er en turnering, der bringer folk glæde, men også sorg og fortvivlelse afhængigt af, hvordan holdene i turneringen klarer sig.

VM i Qatar er på mange måder et anderledes VM, og vi ved ikke, hvad dette års verdensmesterskab byder på, men vi er glade for, at det endelig igen er blevet tid til verdens største folkefest!

Historien Om Verdensmesterskabet i Fodbold

Det første verdensmesterskab blev allerede spillet i 1930 i Uruguay. Turneringen blev øjeblikkeligt en favorit og tiltrak øjne fra hele verden. Siden den første turnering i 1930 er både interessen for fodbold og interessen for VM kun eskaleret.

Fodboldspillerne elsker at repræsentere deres lande i FIFA World Cup, fans elsker at følge turneringen, uanset om deres land spiller eller ej, og spilverdenen elsker også turneringen på grund af hvor meget der spilles ved FIFA World Cup.

Hvordan Fungerer VM i Fodbold?

VM 2022 i Qatar bliver det sidste VM, der består af 32 hold, da turneringen i 2026 skal spilles i Amerika, vil konkurrencen i stedet have 48 hold.

Formatet på 32 hold, der vil blive brugt i 2022-turneringen, er meget enkelt. De 32 forskellige hold er inddelt i otte grupper med hver fire hold. I disse otte forskellige grupper møder alle hold hinanden én gang, således at hvert hold spiller tre kampe i gruppespillet.

Fra gruppespillet går gruppevinder og ditto to fra alle otte grupper derefter videre.

Gruppe-etteren møder så gruppe-toerne i ottendedelsfinalerne, og efter ottendedelsfinalerne går de så videre til kvartfinalerne, semifinalerne og til sidst finalen.

VM i Fodbold Om Vinteren

FIFA World Cup i Qatar bliver det første verdensmesterskab i fodbold, der spilles i vintersæsonen. VM spilles traditionelt om sommeren i juni og juli måneder, men det bliver ikke tilfældet i år, da det ikke ville have fungeret i Qatars sommervarme. 

Mange fans er skuffede over beslutningen om at flytte mesterskabet til vinteren, men det er absolut nødvendigt, hvis et FIFA World Cup skal spilles i Qatar. 

Vi må derfor i stedet pakke os ind i et varmt tæppe ved bålet, når vi skal følge årets VM mesterskab men ellers kan vi varme os på nogle gode VM 2022 odds.

Favorithold VM 2022

VM har været med os i tooghalvfems år, hvor der er blevet spillet enogtyve turneringer. I denne lange tid er turneringen blevet vundet af nogle fantastiske hold og spillere og de mest succesrige lande i VM-historien er som følger:

Brasilien – 5 VM-guld

Tyskland – 4 VM-guld (3 af disse som Vesttyskland)

Italien – 4 VM-guld

Uruguay – 2 VM-guld

Argentina – 2 VM-guld

Frankrig – 2 VM-guld

Spanien – 1 VM guld

England – 1 VM guld

Alle disse hold skal spille i dette års FIFA World Cup undtagen Italien, som ikke formåede at kvalificere sig. Det er både chokerende og trist, at vi ikke kommer til at se de italienske Europamestrene medvirke i dette års turnering. Italienerne var tæt på at kvalificere sig til turneringen, men kom til kort, da Nordmakedonien slog dem ud i den sidste play off-runde.

Dette var uden tvivl den største skandale i kvalifikationen, da alle forventede at se EM-mestrene på plads i Qatar. De resterende hold fra denne liste er udstyret til kamp i Qatar World Cup, hvor alle har meget fine trupper med topspillere i hver startposition og på bænken

Fodbold VM Odds 2022: Odds På Turneringsvindere

Brasilien er statistisk set turneringens allerbedste hold, og de er også favoritter til at vinde deres sjette VM-guld. Brasilien har et stjernespækket trup med verdensklassespillere i hele truppen. Dette er uden tvivl et af Brasiliens stærkeste hold ved et VM, siden de sidst vandt guld i 2002.

Neymar vil gøre sit yderste for at skrive sig selv ind i Brasiliens historiebøger. Udover at hente et VM-guld hjem til sit hjemland, har Neymar også chancen for at overhale Pelé som Brasiliens førende målscorer gennem tiderne. I skrivende stund har Neymar tre mål op til Pelés målrekord.

Uruguay er en outsider til at vinde dette års VM, men med et yderst interessant VM 2022 odds på x51,00 er det bestemt et saftigt VM-væddemål. Uruguay har et fantastisk angreb med blandt andet Liverpools rekordkøb Darwin Nunez samt garvede Edinson Cavani og Luis Suarez. Vores favorit fodbold VM odds 2022 er Uruguay

På midtbanen finder vi andre erfarne og talentfulde spillere som Federico Valverde, Matías Vecino, Rodrigo Bentancur, Lucas Torreira og Manuel Ugarte. Uruguays midterlås er heller ikke til at forglemme, der finder vi José María Giménez og Ronald Arúajo.

Interessante Møder i VM 2022

Der er altid meget på spil i international fodbold, ikke mindst i et VM. Tilføjer man så et ekstra derbykrydderi mellem gamle venner, eller fjender, så får man nogle rigtig varme kampe.

Vi vil blive behandlet med nogle rigtige ispinde under gruppespillet til VM i Qatar, især i gruppe B.

Nedenfor lister vi nogle af de mest spændende  VM kampe, vi kan håbe at se i 2022 World Cup-turneringen.

• Mexico vs. USA

• Holland vs. Tyskland

• England vs. Tyskland

• England og USA

• Spanien vs Portugal

• Brasilien vs Argentina

• England mod Wales.

Vi ved allerede, at vi vil se to af disse rivaler mødes i gruppespillet, nemlig England mod USA og England mod Wales. Disse kampe vil byde på en elektrisk atmosfære, selvom kampen spilles på udebane i Qatar. Englænderne er kendt for altid at have et stort følge af passionerede fans, der bidrager til en god stemning, uanset hvor de spiller.

Disse kampe bliver uden tvivl hårde kampe fra start til slut. Både Wales og USA har historisk set vendettaer mod England. Så Wales og USA går sikkert ekstremt, motiverede ind i kampene mod England med håbet om at vinde over England.

Spil På VM 2022 Odds

Et af højdepunkterne ved et fodbold-VM er den store mængde af spillemuligheder, der dukker op. Hver kamp er dækket i små detaljer med omfattende væddemålsmarkeder på alt mellem himmel og jord.

Fodbold VM odds 2022

Langsigtet Spil

Et af, hvis ikke det mest populære væddemålsmarked i et VM-slutspil, er det lange væddemål på, hvilket hold der vinder VM.

Det er noget populært, dejligt og nærmest traditionelt at satse på, hvem der vinder turneringen, når fodbold-VM afholdes, i hvert fald for de spilinteresserede.

Uanset om du satser på en favorit som Brasilien eller Frankrig eller en underdog som Uruguay eller Kroatien, bliver det ekstra spændende, når du har spillet til turneringen.

De gode VM betting odds på, hvem der bliver verdensmester, vil naturligvis løbende blive opdateret, men hvis du vil, kan du spille på alle langsigtede markeder allerede nu. Vi hos TVmatchen anbefaler dog, at du venter med at tilføje dine langsigtede væddemål til en uge før turneringen starter, eftersom der trods alt kan ske meget fra nu af til turneringen går i gang. Hvis eksempelvis topspillere som Neymar eller Mbappe misser VM på grund af en skade eller lignende, vil oddsene ændre sig drastisk.

Hvilken Side Er Den Bedste, Når Det Kommer Til VM Væddemål?

At vælge en sportsbook kan være ret overvældende, da der er så mange forskellige muligheder, især når det kommer til Fodbold VM odds 2022.

Spilleselskaberne pumper nye velkomstbonusser ud i et forsøg på at få nye spillere ind på deres sider, hvilket gør at du kan finde nogle gode tilbud at benytte dig af, når du vil placere dine VM-væddemål.

Inden du træffer dit valg til hvilken/hvilke bettingsider du vil bruge, har vi en anbefaling, og det er Bet365 og Comeon. Ellers se gerne denne liste med gode VM tilbud

Lige nu tilbyder Bet365 og ComeOn en række forskellige væddemål på fodbold-VM, alt fra kampodds før kampen og live samt langsigtede væddemål på, hvem der løfter trofæet, eller hvem der scorer flest mål i turneringen .

Nogle af de mest interessante langsigtede væddemål, som Bet365 tilbyder i øjeblikket, er følgende:

Holdet vinder VM

Bedste målscorer

Hold skal nå finalen/semifinalen/kvartfinalen

For at kvalificere sig fra gruppen (Ja/Nej)

Hvorfor Spille Til VM i Fodbold?

Når du ser et fodbold VM, får du virkelig en forståelse af, hvorfor fodbold er den største sport i verden. Alt i hverdagen stopper, og du vil opdage at alle taler om gårsdagens, dagens, og de kommende kampe konstant. 

Det er en festival, der ikke kun finder sted i værtsnationens arenaer og gader, men også hjemme på tv-sofaerne.

FIFA World Cup er uden tvivl en af ​​de mest underholdende sportsbegivenheder at satse på. Så længe du spiller ansvarligt og kun spiller med penge, som du føle dig tryg ved at eventuel tabe, så skal festen nok fortsætte. VM er en fest og med de gode VM betting odds der udbydes, så er det kun med til øge spændingen og underholdningen.

VM byder som regel også på nogle rigtige sjove overaskelser i gruppespillet. Holdene er ikke så tætte, som et klubhold måske er, da de spiller meget mindre sammen på landsholdet.

Vi anbefaler derfor altid at tage et ekstra kig på en underdog i en gruppe, hvor evt. mange spillere kender hinanden. Slutrunder har det med at overaskere mange og ganske mange gange har man set små hold komme rigtig langt på ren team sammenhold og team spirit. 

Tænk bare på Danmark i 92, Grækenland i 2004 og Island.

Så prøv at find dit eget lille VM væddemål og smid en lille skilling ind.

En anden grund til at spille ved VM er som sagt de  nye velkomstbonusser, der er tilføjet i forbindelse med turneringen. Sørg for at holde øjnene åbne for velkomsttilbud, der vil give dig ekstra at spille for og forstærke dine VM betting odds chancer.

Hvilke Markeder Skal Jeg Spille På?

Som tidligere nævnt er der virkelig et hav af forskellige VM odds og markeder at satse på, når det kommer til fodbold-VM, og der kommer kun flere og flere markeder til, jo tættere vi kommer på VM.

Vi hos TVmatchen vil forsøge at give vores læsere forklaringer og guides til alle de største markeder, der tilbydes. Vi vil også give vores læsere ekspertråd og forhåndsvisninger til alle VM-kampe, hvad enten det handler om målscorere, hvem der vinder kampen eller hvad det endelige resultat bliver.

Hold dig opdateret inde i tv-kampen for at deltage i vores spilguides, som udkommer løbende fra september og frem til VM-start.

Spil på FIFA World Cup FAQ

Hvordan spiller du til VM?

At spille ved VM er meget simpelt, hvis du har spillet før. Du skal bare spille præcis som du har gjort i for eksempel Premier League, Champions League eller Superligaen.

For dem, der ikke har spillet før, forklarer vi hurtigt, hvordan man spiller i fem trin nedenfor.

– Vælg først en side at spille på (vi anbefaler Bet365).

– Tilmeld dig den valgte spilleside.

– Foretag en første indbetaling til din spillekonto.

– Vælg derefter hvilken turnering eller liga du vil spille på.

– Når du har valgt den kamp du vil spille på, klikker du på den pågældende kamp og vælger så hvilket marked/udfald du vil spille på og placerer derefter indsatsen.

Hvad er de bedste danske online casinoer og spillesider at spille på under 2022 FIFA World Cup?

Der er virkelig et vilkårligt antal spillesider at vælge imellem, og de fleste har noget unikt at tilbyde. Når det kommer til at vælge hvilket online casino og betting site du vil spille på, anbefaler vi i dette tilfælde at du vælger siden med flest odds og betting markeder såsom Bet365Comeon eller Leovegas. Husk du kan mange VM kampe på DR1.

Fodbold VM odds 2022