Spanien VM Odds

Spanien, der vandt VM for første og eneste gang i 2010, er blandt de hold, der tippes til at vinde VM i Qatar 2022 senere på året. Spanien til at vinde VM odds er nogle af de korteste odds, hvor omkring fire andre hold tilbydes til en lavere pris i optakten til det store kick off. 

Credit:Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP

Fodboldfans, der kigger på Spanien VM odds, anbefales at tage sig lidt tid til at gå på jagt efter de bedste priser, da dette kan have en væsentlig indflydelse på den potentielle fortjeneste, man kan få. 

Spanien`s odds for at vinde verdensmesterskabet frister dog mange – læs videre for at få vores fulde guide til at satse på dette hold. 

Spanien VM-Odds 

Spanien VM Odds

Spanien er blandt favoritterne til hæder i Qatar 2022, men de ligger lige nu bag et par andre hold. Blandt dem med en kortere pris, når det kommer til de direkte vinder VM-spil, er indehaverne Frankrig og Brasilien, som har vundet turneringen hele fem gange i deres historie. 

At shoppe rundt efter de bedste Spanien VM odds er en anbefalet måde for fodboldfans at maksimere deres potentielle overskud på. I øjeblikket kan nogle af de bedste odds på Spanien til at vinde VM findes på bet365, som tilbyder en pris på 9.50 på, at Spanien vinder VM i Qatar 2022. 

Spaniens VM 2022 Program For VM 2022 

Spaniens VM 2022-program starter mod Costa Rica, som på papiret burde være deres letteste opgave i deres gruppe E indsats, hvorefter de slutter af med et opgør den 1. december mod Japan. 

Kødet i den sandwich kommer i den saftige form af et europæisk sværvægteropgør mod Tyskland. Dette møde kan blive gruppespillets must-watch-kamp, og de fleste fodboldfans forventer, at resultatet af kampen Spanien mod Tyskland vil afgøre, hvem af de to hold der kvalificerer sig fra gruppe E som vindere. 

● Spanien mod Costa Rica – 23. november 2022 (Al Thumama Stadium, Doha) 

● Spanien mod Tyskland – 27. november 2022 (Al Bayt Stadium, Al Khor) 

● Spanien mod Japan – 1. december 2022 (Khalifa International Stadium, Al Rayyan) 

Spanien er favoritter til at vinde gruppe E foran Tyskland, men lad os tage et kig på de andre Spanien VM odds, som er tilgængelige for fodboldfans at vælge imellem, mens det store kick off i Qatar 2022 kommer stadig nærmere.

VM Odds På Spansk VM Succes

 ● Spanien til at vinde VM: 9.50 hos bet365

● Spanien til at nå VM-finalen: 5.00

Spanien til at nå VM-kvartfinalerne: 1.66

Spanien når VM-semifinalen: 3.00

Spanien vinder gruppe E: 1.83

Kan Spanien Vinde VM?

Spanien har en god blanding af nye talenter og veteraner, der har været med i det internationale spil i lang tid, og denne blanding er en af de vigtigste grunde til at overveje at satse på Spanien` s VM odds. 

Pedri og Ansu Fati, der begge spiller deres klubfodbold for Barcelona, anses for at være to af de bedste unge spillere på planeten. Selvom Qatar 2022 kommer tidligt i deres karrierer, har Fati og Pedri mulighed for at få et markant gennembrud ved turneringen og dermed styrke Spaniens håb om hæder. Som det ofte er tilfældet med Spanien, er det i angrebet, hvor de fleste spørgsmålstegn trænger sig på. Pablo Sarabia, Alvaro Morata og Ferran Torres forventes at være de tre forreste tre, som træner Luis Enrique har valgt, men Moratas resultater ved store internationale turneringer har ikke været specielt gode tidligere. 

Thiago, Sergio Busquets, Rodri og Koke er blandt de navne, der er i spil på midtbanen, hvor der er en pinlig rigdom til rådighed for den spanske træner. Pedri vil med stor sandsynlighed være et af de første navne på holdkortet, og Luis Enrique kan også sætte sin lid til Pedris teenage-holdkammerat Gavi. 

Spaniens erfaring kommer til udtryk i bagkæden, hvor Sergio Ramos måske alligevel bliver kaldt tilbage. Paris Saint-Germain-midtstopperen har kæmpet med skader, siden han forlod Real Madrid, men hvis han er i stand til at spille, vil det være svært at udelade ham, og Aymeric Laporte og Eric Garcia kan være hans partnere. 

Athletic Bilbao-målmand Unai Simon ser ud til at have vundet handskerne for Spanien i Qatar 2022, hvilket ikke er specielt godt for Spanien, da han ikke er en verdensklasse keeper.

Spanien har en tendens til at være en stor succes eller en fiasko ved VM. Den eneste gang i de sidste fire turneringer, hvor de er kommet længere end ottendedelsfinalerne, nåede de frem til finalen i Sydafrika og vandt deres første titel. 

Der er ingen tvivl om det væld af talenter, som Spaniens træner råder over, men manglen på en top målmand og en angriber i verdensklasse er problemer, som bliver svært for træneren at løse på nuværende tidspunkt. 

Ikke desto mindre ser Spanien VM odds til de priser, der tilbydes, ud til at være ret gode odds for Spanien. Spanien toppede også deres Nations League-afsnit tidligere på året, så de er også i fin form. 

Vi har en god fornemmelse når det kommer til Spanien, og vi tror at de vinder deres gruppe til dette VM odds.

Spanien VM odds

Er man mere til langskuds odds, så kan man også sige at de går hele vejen.

SPANIEN VINDER VM i fodbold 2022 – 9.50 hos bet365

FAQ

 Hvilke Spanien VM odds er tilgængelige? 

Fodboldfans kan vælge mellem en række Spanien VM-odds, herunder på holdet, der løfter trofæet. Spanien kan også satses på at nå finalen, semifinalen, kvartfinalen eller at vinde deres gruppe.  Se alle odds her

Hvad er oddsene på Spanien til at vinde VM? 

Spaniens VM odds har Spanien placeret blandt favoritterne, men bag både de femdobbelte vindere Brasilien og de regerende mestre Frankrig, blandt andre. Et af de bedste steder at have et Spanien vinder VM 2022-spil er hos Mr Green og Leovegas, og bet365 som i øjeblikket tilbyder 9.50 på, at de vinder VM i Qatar.  Husk at du kan se VM kampe på DR1.