VM Odds Tyskland

Tyskland har en af de bedste resultater i VM-historien, idet de har løftet det berømte Jules Rimet-trofæ fire gange til dato. Det betyder, at Tyskland VM odds altid vil være blandt dem, som fodboldfans tjekker først i optakten til en ny VM turnering som Qatar 2022. 

Se vores fulde guide til Tyskland til at vinde VM. 

Credit:Ina Fassbender / AFP

Odds For Tyskland VM i Fodbold 

Det faktum, at Tyskland røg ud i gruppespillet i Rusland 2018, er dog værd at huske på, når man skal afveje, om Tyskland til at vinde VM odds er god værdi eller ej. Holdet har gennemgået noget af en ombygning siden da, hvor en masse nye ansigter er blevet hentet ind, mens Hansi Flick nu står i spidsen, efter at han overtog posten fra Joachim Low. 

Da Die Mannschaft har nået mindst semifinalerne ved fire af de seneste fem VM’er, er det klart, at der er tale om et hold med en stolt rekord af succes ved turneringen. Tysklands VM odds er korte, men de kan stadig give god værdi, især hvis folk tager sig tid til at shoppe rundt efter de bedste VM-betting odds på markedet, og vores komplette guide tilbyder fodboldfans alt, hvad de har brug for at vide. 

VM Odds På Tyskland

Tyskland VM odds 11.00 ser ud til at have god værd at tage på i betragtning af dette holds tidligere resultater. 

VM Odds Tyskland

Tysklands VM 2022 Program For VM 2022 

Med en placering omkring femtepladsen i væddemålene, Tyskland til at vinde VM, er oddsene nogle af de korteste rundt omkring. Mens indehaverne Frankrig og fem gange vinderne Brasilien fører feltet, hvilket efterlader Tyskland ikke så langt bagud.

De fleste af de bedste VM-bettingsider har en lignende pris på, at Die Mannschaft vinder i Qatar 2022, men Bet365 ligner et af de bedste steder at gå hen for dem, der ønsker at satse på Tyskland.

Da Tyskland er i anden halvdel af lodtrækningen til VM 2022, er de ikke blandt de første hold, der får deres kampagne i gang. En kamp mod Japan åbner turneringen for Flicks mandskab, hvorefter de står over for en stor test i form af Spanien. Costa Rica er underdogs i denne del af VM 2022-programmet, men de kan ikke udelukkes efter at have overrasket mange mennesker ved tidligere begivenheder. 

● Tyskland mod Japan – 23. november 2022 (Khalifa International Stadium, Al Rayyan) 

● Tyskland mod Spanien – 27. november 2022 (Al Bayt Stadium, Al Khor) 

● Tyskland mod Costa Rica – 1. december 2022 (Al Bayt Stadium, Al Khor)

Selv om Tyskland helt sikkert ville have foretrukket at have undgået en anden europæisk sværvægter i Spanien, forventes det stadig, at de nemt vil komme videre gennem gruppespillet. Lad os kigge nærmere på alle de VM-odds for Tyskland, der er tilgængelige, for at forsøge at finde det bedste odds. 

● Tyskland til at vinde VM: 11.00hos Bet365

● Tyskland til at nå VM-finalen: 5.50

 ● Tyskland til at nå VM-semifinalen: 3.25

●Tyskland når VM-kvartfinalen: 1.83

●Tyskland vinder gruppe E: 2.10

Kan Tyskland Vinde Det Hele? 

Det er svært at vide, hvad man skal mene om Tyskland, som ofte går ind i turneringer uden megen spænding bag sig for så alligevel at ende med at producere et langt forløb langt ind i turneringen. 

Se vores betting guide for gruppe vinder odds her.

Med det in mente kan de firedobbelte vindere aldrig undervurderes på trods af, at de var desperat dårlige i Rusland 2018 og heller ikke imponerede i dette års Nations League. Mens Tyskland nød en statement 5-2-sejr over Italien – som missede VM-kvalifikationen i år – endte de på tredjepladsen i tabellen, bag både Azzurri og den overraskende andenplads til Ungarn. 

Det førte til, at der blev stillet spørgsmålstegn ved nogle af Flicks beslutninger, herunder brugen af Thilo Kehrer, som er en af hans mest betroede spillere, selv om nogle mener, at den alsidige forsvarsspiller ikke er en plads værd. 

Manuel Neuer er så godt som sikker på at beholde handskerne til det, der bliver hans fjerde VM, og midterforsvarerne Niklas Sule og Antonio Rudiger vil sandsynligvis blive valgt foran ham. 

Et af de første skridt, som Flick tog, var at bringe Thomas Müller tilbage, som var blevet droppet af forgængeren Low, idet Flick og Müller tidligere har arbejdet godt sammen i Bayern München.

Det er dog i angrebet, hvor Flick har nogle store beslutninger at træffe, da Tyskland har brug for en hovedangriber. Timo Werners karriere er gået i stå, og Kai Havertz er ikke en naturlig kandidat til at føre an i angrebet. Bayern-angriberen Jamal Musialas fremkomst er dog en opmuntring, og den unge spiller kan muligvis slå holdkammeraterne Leroy Sane og Serge Gnabry ud af banen for at få en plads i Flicks startopstilling til Qatar 2022. 

Kortlægningen af Tysklands vej til finalen er svær, da det er uvist, hvilket hold ud af dem og Spanien der vil være i stand til at toppe sektionen. Denne gruppe er parret med F, der indeholder Belgien og Kroatien. Begge kampe i ottendedelsfinalerne bør være overkommelige for Tyskland, som kan gå videre til Brasilien i næste runde, hvis de slutter på andenpladsen i gruppen, hvilket giver et brag af et brag af et opgør i ottendedelsfinalerne. 

Tvivlen på Flicks hold er berettiget, men Tyskland kan aldrig udelukkes. Når der ikke er mange, der forventer, at de kommer langt, kan Die Mannschaft meget vel være farligst i Qatar 2022. 

At kalde Tyskland til at vinde VM er en decideret langskud, men de vil altid være en del af feltet, så hvorfor ikke?

TYSKLAND VINDER VM i fodbold 2022 – ODDS 11.00 hos Bet365

Et mere velovervejet spiltip ville være at de når til kvartfinalen, hvilket giver 1.83.

Tyskland VM odds

FAQ

Hvilke odds på Tyskland vinder VM er tilgængelige? 

Med en spænding, der vokser i et hurtigt tempo forud for VM 2022, er markeder som Tyskland til at vinde Gruppe E og Tyskland til at nå semifinalen blandt de tilgængelige at gennemse på nuværende tidspunkt. 

Se dem her

Hvad er oddsene på Tyskland til at vinde VM? 

Tyskland er rangeret helt op blandt favoritterne til at blive fejret i slutningen af Qatar 2022 i år, med kun fem andre hold, der i øjeblikket er tilgængelige til en lavere pris end Die Mannschaft. Tyskland til at vinde VM-oddset ligger lige nu omkring 11.00 og Bet365 og Mr Green  tilbyder god værdi på spillet. Husk du kan se mange VM kampe på DR1.