Håndbold Odds EM 2024

EM i Håndbold 2024 er begyndt og det er tid til at kigge lidt på håndbold em odds. Herre håndbold EM i Tyskland er nemlig en stor begivenhed i håndboldsporten. Danmark er blandt de 24 hold, der skal kæmpe om at vinde trofæet i Tyskland, og de danske herrer er favoritter til at vinde guldet den 28. januar, hvor finalen spilles i Köln.

Hvis du gerne vil spille på EM 2024 i herrehåndbold, skal du være minimum 18 år gammel og bo i Danmark, før det er muligt. Det er kravet for at kunne spille på sportsvæddemål i Danmark.

Der er mange odds på EM i håndbold, og du kan sætte et væddemål på EM 2024 i håndbold via din browser på computeren, mobil eller en tablet, hvis du ejer en. Mere vigtigt er det, at du anvender de bedste håndbold betting sider, når du skal lave dine væddemål. Vi kigger på det i denne guide til at finde de stærke håndbold EM odds.

Håndbold EM Betting Sider 2024

Casino Funktioner Bonus Promo & Code
1. 4.9/5 Anmeldelse
 • Streaming
 • Ny Bookmaker
 • Stærke Odds

1 000 kr freebet

Gå til operatør Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud. Eksempel: Opret konto, aktiver velkomstbonus, indbetal 1.000 kr. og placer dit væddemål til min odds 1.80. Når det kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du et 1.000 kr. Freebet automatisk. Min. indbetaling 100 kr. | Maks freebet 1.000 kr. | Aktiver velkomstbonus og foretag et væddemål med odds 1.80 eller højere inden for 14 dage efter oprettelse. Matched freebet er gyldigt i 14 dage. | Matched freebet kan bruges på mobil og desktop, både live og pre-games. | Skrill, & PaySafeCard er ikke gyldige indbetalingsmetoder.
2. 4/5 Anmeldelse
 • Nem hjemmeside
 • Stort udvalg af markeder
 • Tilbyder høje odds

Modtag op til 500 kroner i Freebets

Gå til operatør Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk
3. 4.9/5 Anmeldelse
 • Inovativ hjemmeside
 • Fantastisk velkomstbonus
 • Dansk spillelicens

1.000 DKK Matched freebet

Gå til operatør 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri. Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1.000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under "min tilbud" og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
4. 4.9/5 Anmeldelse
 • Bonuskode: TVG365
 • Kæmpe udvalg af odds
 • Fantastisk kundeservice

Væddemålskreditter op til 1000 KR

Gå til operatør
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Spil ansvarligt. Bonuskoden TVG365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde.
5. 5/5 Anmeldelse
 • Glimrende velkomstbonus
 • Godt spiludvalg
 • Brugervenlig hjemmeside

100% BONUS op til 1.000 DKK

Gå til operatør 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.

Odds på vinderen af herrehåndbold EM

Her kan du få et overblik over de bedste odds på, hvilket hold der vinder EM 2024 i herrehåndbold i Tyskland. Danmark er bookmakernes favoritter, og derefter kommer nationer som Sverige, Frankrig, Spanien og værtsnationen selv.

Det vil være overraskende, hvis Rumænien, Kroatien, Østrig, Portugal, Slovenien, Georgien, Serbien eller Polen vinder EM. Norge og Island hører til blandt outsiderne til titlen.

Odds på topscoreren ved EM i håndbold 2024

Du kan herunder få en oversigt over de bedste odds på, hvem der bliver topscorer ved EM 2024 i herrehåndbold.

Ómar Ingi Magnússon er et bud på at blive EM topscorer 2024, og den islandske spiller blev topscorer ved EM 2022 i herrehåndbold.

Andre bud er Hampus Wanne fra Sverige, Aleix Gomez fra Spanien, Mario Sostaric fra Kroatien og Mathias Gidsel, Simon Pytlick og Mikkel Hansen fra Danmark. Norge har i Sander Sagosen også et kvalificeret bud på en EM-topscorer.

Odds MVP – turneringens bedste spiller ved EM i håndbold 2024

Nogle bookmakere udbyder også odds på turneringens bedste spiller ved EM i håndbold 2024, og du kan se de bedste odds på det her.

Spillere som Mathias Gidsel, Simon Pytlick, Gísli Kristjánsson, Ómar Ingi Magnússon, Mikkel Hansen, Dika Mem, Felix Claar, Hampus Wanne, Jim Gottfridsson, Juri Knorr, Sander Sagosen, Luka Cindric, Andreas Palicka, Nikola Karabatic, Ludovic Fabregas, Kentin Mahé, Nedim Remili, Melvyn Richardson og Niklas Landin er alle et bud på en MVP.

Jim Gottfridsson blev kåret til MVP ved EM 2022.

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe A

I gruppe A er Frankrig og Tyskland de klare favoritter til at gå videre fra gruppen. Det bliver meget svært for både Schweiz og Nordmakedonien at gå videre.

håndbold em odds

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe B

Gruppe B har også to store favoritter i Spanien og Kroatien. Østrig kan måske overraske, men det bliver svært. Spanien er favorit til at vinde gruppen, og Rumænien vil lave en sensation, hvis de vinder gruppen.

håndbold em odds

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe C

Island er favoritterne til at vinde gruppe C, men også Ungarn og Serbien kan gøre sig gældende, og det er en af de mere åbne grupper i den indledende fase af slutrunden. Montenegro bliver formentlig sidst i gruppen.

håndbold em odds

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe D

Gruppe D består af Norge, Slovenien, Polen og debutanterne fra Færøerne. Norge er favoritter til at vinde gruppen.

håndbold em odds

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe E

Sverige er store favoritter til at tage førstepladsen i gruppe E, hvor også Holland, Bosnien Hercegovina og debutanterne fra Georgien befinder sig.

håndbold em odds

Odds på vinderen af herrernes EM i håndbold 2024, gruppe F

Gruppe F er Danmarks gruppe ved EM 2024, og Danmark er store favoritter til at vinde gruppen, der også består af Portugal, Tjekkiet og de græske debutanter. Portugal er et godt bud på at gå videre sammen med Danmark.

håndbold em odds

Bettingsiderne med de højeste odds på håndbold-EM 2024

Her er en liste over nogle af de bedste bettingsider med odds på EM 2024 i herrehåndbold.

Bedste aktuelle bettingkampagner ved håndbold EM 2024

Hvis du er helt ny bruger hos en bookmaker, kan du gøre brug af bookmakerens velkomsttilbud for nye kunder.

Du kan få en oversigt her over nogle af de bedste bettingkampagner til EM 2024 i herrehåndbold.

Odds på Danmark ved herrernes EM i håndbold 2024

Danskerne er bookmakernes favoritter til at vinde EM-guldet, og det er ikke sket siden 2012, hvor Danmark vandt guldet efter en sejr på 21-19 mod Serbien i finalen.

Specialodds på Danmark til håndbold EM

Nogle bookmakere kan have specialodds på, hvordan de danske håndboldherrer klarer sig ved slutrunden i Tyskland.

Det kan fx være odds på, at håndboldherrerne vinder EM, at de vinder sølv, at de vinder bronze, at de bliver nummer 4, at de kommer i finalen eller andet.

Der vil også kunne være odds på, om de danske herrer vinder en medalje.

Danmark er oddsfavoritten til at vinde håndbold EM 2024

Som nævnt er Danmark bookmakernes favoritter til at vinde guld ved EM 2024 i herrehåndbold. Sveriges håndboldherrer er også blandt favoritterne, og de samme er Spanien og Tyskland.

em håndbold odds

Danmarks chancer for at vinde turneringen

Danmark står med gode chancer for at vinde EM i herrehåndbold for første gang i 12 år. De danske håndboldherrer har en rigtig stærk trup, og det bliver et mandskab, der er helt klar, når de løber på banen i München til den første kamp den 11. januar mod Tjekkiet.

Det bliver dog på ingen måde nemt for holdet at vinde EM, da der er flere andre fantastiske hold med ved EM, så tiden vil vise, om det bliver til dansk guld.

Seneste odds inden for håndbold EM

Du kan holde høje med de seneste spilmuligheder på håndbold EM på de danske betting sider, der har licens. Hvis du vil spille på EM i håndbold, så er det vigtigt, at du spiller på en side, der har licens i Danmark.

Du kan finde odds på kampene i gruppespillet, odds på de forskellige grupper osv.

Landsholdene i håndbold og betting

Som nævnt er Danmark de største favoritter til at vinde EM 2024 i håndbold. Sveriges håndboldherrer er forsvarende europamestre, og Sverige hører også til blandt favoritterne til at vinde guldet igen. Sverige har et stærkt hold, og i truppen hos svenskerne er der spillere som Felix Claar, Jim Gottfridsson, Hampus Wanne, Jonathan Carlsbogård osv.

Der deltager 24 landshold ved EM i håndbold 2024, og hold som Spanien, Frankrig, Tyskland og Norge kan også vinde EM.

Det bliver derimod svært for nationer som Polen, Østrig og Bosnien Hercegovina at vinde.

Ekspertråd og odds på potentielle turneringsvindere

Hvis du ikke selv ved så meget om håndbold EM for herrer, så kan du bruge tid på at sætte dig bedre ind i det. Det kan fx være at læse eksperters tanker om slutrunden.

Spileksperter leverer spilforslag til slutrunden, og du kan vælge at følge dem, hvis du har lyst til det. Men et spilforslag fra en ekspert er ikke ensbetydende med gevinst, så du skal også huske at spille med omtanke, hvis du følger andres råd.

Livebetting håndbold EM

Livebetting på EM er også muligt, og det giver dig mulighed for at placere et væddemål på en håndboldkamp fra EM, mens den spilles.

Hvis du ser en kamp fra EM i tv, kan det være, at du undervejs spotter noget værdi i kampen. Hvis favoritholdet fx spiller dårligt og har fået en elendig start, kan det være, at du enten tror på, at favoritterne trækker fra, eller at underdoggen holder niveauet og laver overraskelsen.

Liveodds rykker sig hele tiden, mens en kamp er i gang.

Vigtige begreber, som er gode at forstå

Når det kommer til sportsbetting, er der nogle begreber, der er gode at kende på forhånd, hvis du er nybegynder.

Herunder er der nogle begreber, som du skal kende, før du begynder at spille.

 • Væddemål: Et væddemål i sportsbetting er det beløb, som du satser på et udfald af fx en håndboldkamp.
 • Odds: Et odds er sandsynligheden for et bestemt resultat. Jo lavere oddset er des lavere er fortjenesten, mens et højt odds giver større fortjeneste. Der opnås kun gevinst, hvis dit væddemål går hjem.
 • Bookmaker: Dette er en virksomhed, der tager imod væddemål på fx sportsbetting. En spilside kan også udbyde spil på casino og andet.
 • Over/under: I håndbold er over/under fx et spil på antallet af mål i kampen.
 • Cash Out: Hos mange bookmakere er der en Cashout-funktion, der gør det muligt for dig at afslutte et væddemål før tid. Det kan gøres, før begivenheden er gået i gang, og det kan også gøres imens. Det kan bruges til at minimere tab eller tage en tilfredsstillende gevinst.

Ansvarligt spil

Det er afgørende, at du spiller med omtanke, hvis du vælger at begynde på sportsbetting eller spil som casino.

Ansvarligt spil vil sige, at du ikke spiller for beløb, som du ikke kan tåle at tabe. Sæt dig derfor et budget, som du kan holde dig inden for. Hos bookmakerne kan du sætte indbetalingsgrænser for dig, og disse grænser gælder for både sportsbetting og casino, hvis spiludbyderen tilbyder casino og sportsvæddemål. Det er muligt at sætte daglige, ugentlige og månedlige grænser.

Hvis du oplever problemer med dit spil, kan du kontakte Spillemyndighedens hjælpelinje Stopspillet.dk, hvor du kan få professionel hjælp fra deres dygtige team af rådgivere. Det er muligt at kontakte dem via telefon eller chat. Brug fx din browser på din telefon til at gå forbi Stopspillet.dk.

På Rofus.nu, der står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, kan du udelukke dig selv helt fra at spille. Hvis du er tilmeldt registret, vil du ikke kunne logge ind, og du kan heller ikke spille på sportsvæddemål i fysiske butikker.

Almindelige spørgsmål om håndbold betting: Den ultimative guide

Hvad betyder odds i håndbold?

Ved det kommende herre håndbold EM 2024 vil der være mange odds. Odds i håndbold refererer til sandsynligheden for et bestemt udfald i en kamp eller turnering. Det kan fx være sejr til et hold, det samlede antal mål i en kamp eller individuelle præstationer.

Hvordan fungerer liveodds under håndbold EM?

Liveodds ændres hele tiden, og livebetting går ud på, at du som bruger kan placere et væddemål på en kamp i realtid. Under EM 2024 i herrehåndbold vil der være liveodds tilgængelig på alle kampene.

Hvem er favoritterne til at vinde håndbold EM, og hvor kan jeg finde odds?

Du finder odds på herrernes håndbold EM hos bookmakerne, og du kan placere et væddemål, hvis du har en konto hos en bookmaker. Danmark er de største favoritter til at vinde guld, men også Sveriges herrelandshold, Frankrig, Tyskland, Spanien og Norge kan vinde, hvis alt flasker sig. Holdet som skal slås er dog de danske stjerner.

Hold som Polen, Rumænien, Kroatien, Serbien, Portugal og Bosnien Hercegovina får det formentlig alle sammen svært ved EM 2024.

Kan jeg satse på individuelle spilleres præstationer under EM?

Det kan være, at der er nogle bookmakere, der har spillerspecials på turneringen. Du kan holde øje ved at tjekke de forskellige bettingsider.

Er der en guide for begyndere inden for væddemål på sport?

Ja, der er flere grundlæggende tricks og tips, du som nybegynder inden for sportsvæddemål kan overveje. Du kan sætte dig grundigt ind i den eller de sportsgrene, du gerne vil spille på.
Du kan også sætte et budget for dig selv, som du sætter af til spil, men det er vigtigt, at du ikke overskrider beløbet.