Belgien VM Odds

Belgien var blandt favoritterne ved VM i Rusland i 2018, og de levede da også op til en del af forventningerne, da de sluttede som nummer tre ved turneringen for fire år siden, selvom det nok var lidt af en skuffelse. Nu er der gået fire år, og vi kigger på Belgien`s VM odds.

Belgien VM Odds
Credit:Paul ELLIS / AFP

De har som minimum været i kvartfinalen ved de seneste to slutrunder, og det er selvfølgelig stærkt medvirkende til, at de også skal anses blandt favoritterne ved dette års VM, hvor de belgiske VM Odds er meget populære.

Hvis man planlægger at lave et væddemål på Belgien som vinder af VM, er det dog en god ide at kigge lidt rundt for at finde ud af, hvor man finder de bedste odds.

Læs videre for den fulde guide til, hvor man kan finde den bedste værdi på Belgiens VM odds.

Belgien VM Odds

Belgien er blandt favoritterne til at vinde VM-slutrunden i Qatar 2022. De belgiske VM odds viser dog, at der alligevel er en håndfuld hold, der bliver kigget mere til end dem.

De bedste belgiske VM Odds ser lige nu ud til at være fra Unibet, som har dem til odds 18.00 for at vinde Jules Rimet-trofæet for første gang i historien.

Det er første gang nogensinde, at VM bliver spillet i vinterperioden, og nogle mener derfor, at der kan komme en uventet vinder af turneringen. Det kan være en fordel for dem, der tror på, at Belgien kan vinde.

Belgien VM 2022 Program

Belgien skal vente lidt med at komme i gang med deres slutrunde, da de er i den anden halvdel af lodtrækningen. Den gode nyhed for Roberto Mancinis tropper er dog, at deres lodtrækning ikke ser voldsomt skræmmende ud.

Kroatien bliver den sværeste modstander for Belgien i gruppespillet, da de kom hele vejen til finalen ved VM i 2018, selvom flere af deres profiler lakker mod enden af deres karriere. Canada og Marokko burde ikke give Belgien problemer, så deres chancer for at gå videre fra Gruppe F og ind til knockout-runderne ved VM 2022 ser ud til at være gode.

  • Belgien – Canada (23. november 2022 – Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan)
  • Belgien – Marokko (27. november 2022 – Al Thumama Stadium, Doha)
  • Belgien – Kroatien (1. december 2022 – Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan)

Belgien vil være godt tilfredse med deres lodtrækning, så lad os se lidt nærmere på Belgien VM odds.

Belgien til at vinde VM: 18.00 hos Unibet.

Belgien til at komme i VM-finalen: 7.00 hos bet365.

Belgien til at komme i VM-semifinalen: 3.75 hos bet365.

Belgien til at komme i VM-kvartfinalen: 1.90 hos bet365.

Belgien til at vinde Gruppe C: 1.53 hos bet365.

Her kan du finde flere spilforslag til VM gruppevinder i Qatar.

Kan Belgien Vinde Det Hele?

Det er ofte blevet nævnt, at Belgien har nydt godt af en ’gylden generation’ af talenter, men tiden kan være ved at løbe ud for dem i forhold til at få mest muligt ud af den gruppe spillere, der uomtvisteligt har et stort talent. Mange ville nok have ment, at deres bedste chance for at vinde Verdensmesterskabet nok faktisk var i Rusland i 2018, men det var også et tegn på fremgang, at de nåede semifinalerne for første gang nogensinde.

Landshold opnår ofte fremgang i trin, så det faktum at de flere gange nu er kommet langt ved en slutrunde, er en god ting for alle, der går med odds på, at Belgien vinder VM. Selvom dette meget vel kan være den sidste slutrunde for nogle af spillerne fra den ’gyldne generation’ er spillere som Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku lige nu omkring højdepunktet i deres karriere.

Eden Hazard vil være en nøglespiller på holdet, hvis Belgien skal gå hele vejen ved VM i Qatar. Skadesproblemer har ødelagt de sidste par år af Hazards karriere, og han har kæmpet, siden han kom til Real Madrid. VM er dog en god scene for de bedste spillere til at vise sig frem, og Hazard vil helt sikkert gøre alt, hvad han kan for at være så fit som muligt ved slutrunden i november.

Belgien burde gå videre fra Gruppe F uden de store problemer, og de forventes også at slutte som nummer et i gruppen. Det vil betyde, at de skal møde nummer to fra Gruppe E i næste runde. Desværre for dem, der har odds på Belgien til at vinde VM, ser det ud til at blive Spanien eller Tyskland.

Det vil blive en stor test for Belgien, men de slog Brasilien på deres vej til semifinalen i Rusland i 2018.

Hvis man vil prøve et langskud, en ”dark horse” eller en underdog, så prøv Belgien. Det er bestemt ikke umuligt.

FAQ

Hvilke Belgien VM Odds er tilgængelige?

De fleste bettingsider rundt omkring har en række fristende belgiske VM odds, herunder markeder hvor de skal vinde deres gruppe eller vinde VM og løfte Jules Rimet-trofæet. Det er også muligt at spille på, at Belgien når VM-kvartfinalerne, semifinalerne eller endda finalen.

Hvis de kommer igennem en kamp mod Spanien eller Tyskland, vil det nok være Portugal, der er Belgiens mest sandsynlige modstander i kvartfinalen, og her vil de nok være favoritter.

At være i samme sektion som Spanien og Tyskland betyder selvfølgelig, at Belgien er sikret en tidlig test, men deres erfaring fra Rusland i 2018 er til deres fordel, og oddsene på Belgien til at vinde VM giver god værdi.

Hvad er oddsene for, at Belgien vinder VM 2022?

Omkring fem eller seks hold er foran Belgien, når det kommer til favoritterne til at vinde VM, herunder de forsvarende Verdensmestre fra Frankrig og de sydamerikanske rivaler, Brasilien og Argentina. De bedste odds på Belgien til at vinde VM ser ud til at være hos Unibet, som lige nu tilbyder odds 18.00. Husk at du kan se mange VM kampe på DR1.