Gruppevinder odds for EM 2024

Den 17. udgave af herrefodbold i EM afholdes i Tyskland i år, med åbningskampen fredag den 14. juni og det sidste gruppespils møde den 26. juni. EM 2024 har 24 nationer, seks grupper og flere spændende kampe i vente. Favoritter og outsidere står over for hinanden. En nordisk repræsentant findes i form af Danmark i gruppe C, hvor England er favoritter til at vinde.

Gruppe A gruppespil odds

Når vi ser på EM 2024 gruppe odds for sommerens turnering, er Tyskland en af ​​nationerne med de største favoritchancer for at vinde deres gruppe. Gruppe A inkluderer Tyskland, Schweiz, Ungarn og Skotland.

De kommer med en trup, hvor flertallet af spillerne ikke har vundet en medalje i en stor turnering før. Det er stadig uvist, om landstræneren Julian Nagelsmann, der erstattede Hansi Flick, kan føre holdet til nye triumfer.

Ellers er det tæt i gruppen mellem de andre nationer, hvor alle har en god chance for at gå videre. Ungarn imponerede under EM-kvalifikationen og besejrede Tyskland på udebane i Nations League sidste gang de mødtes.

Schweiz har erfaring fra tidligere mesterskaber og ledes af holdkaptajnen Granit Xhaka, der var med til at føre Bayer Leverkusen til klubbens første liga guld nogensinde. Kan midtbanespilleren fejre nye triumfer på tysk jord med start i Gruppe A ved EM 2024?

Gruppe B gruppespil odds

I Gruppe B er det ikke helt enkelt at finde en klar vinder af gruppen. Den inkluderer Spanien, Italien, Kroatien og Albanien, hvilket gør det forståeligt, hvorfor gruppen kaldes “Dødens gruppe”.

Gruppe odds for Gruppe B peger på Spanien som favoritter, men vi skal absolut ikke afskrive nogen af de andre nationer i gruppen. Italien er forsvarende mestre og har et højt niveau, selvom holdet har svinget siden guldet på Wembley sommeren 2021.

Det kroatiske landshold fulgte op på VM-sølvet i 2018 ved at blive nummer tre i VM i Qatar 2022. I hvad der forventes at være sidste dans for midtbanegeniet Luka Modric, sigter man mod nationens første medalje ved et Europamesterskab.

Albanien er store outsidere set ud fra EM 2024 gruppe odds, men viste i kvalifikationen til EM 2024, at det er et hold at regne med. Nationen har en lovende generation på vej, som allerede kan bære frugt i Tyskland denne sommer.

Gruppe C gruppespil odds

En af de store favoritter til EM i fodbold 2024 er England, som var et straffe væk fra at vinde guld ved EM på hjemmebane i 2020. Nu er de store favoritter til at vinde Gruppe C ved EM 2024, hvor Danmark, Serbien og Slovenien venter på Gareth Southgates mænd.

Det er tre vanskelige modstandere, England har at gøre med, hvilket EM-gruppe odds tydeligt viser. Mens England er favoritter, forventes det, at Danmark og Serbien kæmper om andenpladsen, med begge hold er i stand til at true England i kamp.

Danmark havde Slovenien i deres kvalifikationsgruppe til EM 2024 og sluttede på samme point som deres modstandere i EM 2024 Gruppe C. Det vidner om, at man ikke kan afskrive Slovenien, når slutspilspladserne i Gruppe C skal fordeles.

Med en trup som det engelske landshold har, er der ingen tvivl om, at de kan vinde EM 2024. En god start på turneringen vil være yderst vigtig. Ellers vil tvivlen stige, og oddset på holdet vil stige.

Gruppe D gruppespil odds

Gruppe D ved EM 2024 inkluderer ud over Frankrig også Holland, Østrig og Polen. EM-odds 2024 grupper peger på Frankrig som favoritter, med Holland som klare toere. Med tanke på kvaliteten på Ronald Koemans hold, ville det ikke overraske os, hvis Holland vinder gruppen.

Vinderodds for turneringen og gruppespil odds peger på Frankrig som en af de store favoritter til sommerens store fodboldfest. Nationen kommer efter et VM-guld i 2018 og et finale-tab i VM i 2022. Nu sigter man mod en guld triumf ved EM i 2024.

Østrig og Polen forventes at kæmpe om tredjepladsen. Østrig kvalificerede sig til EM 2024 via en kvalifikationsgruppe, der inkluderede Belgien og Sverige, hvor de endte som toere. Polen spillede playoff i marts 2024 og slog Wales ud i finalen efter straffespark.

Årsagen til de lave EM 2024 gruppe odds på Frankrig er den kvalitet, der gennemsyrer holdet fra målmand til angreb. I angrebet har de verdensklasse spillere som Kylian Mbappé og Antoine Griezmann, der har leveret i disse sammenhænge før.

Gruppe E gruppespil odds

Belgien er favoritter til at vinde Gruppe E ved EM 2024, hvor de skal konkurrere mod Ukraine, Rumænien og Slovakiet.

Ukraine var det sidste hold, der kvalificerede sig efter at have vundet deres playoff-gruppe i marts 2024, med Bosnien & Hercegovina og Island som modstandere.

EM 2024 gruppe odds giver Belgien en stor favoritrolle, mens oddsene er næsten ens for Ukraine og Rumænien. Det rumænske landshold imponerede stort i EM-kvalifikationen, hvor de vandt deres gruppe foran blandt andre Schweiz og Israel.

Slovakiet står i en udfordrende position, men vil helt sikkert være med til at kæmpe om pointene i Gruppe E. Selvom Slovakiet mangler en standout-spiller, har de et kollektiv, der kan volde problemer for modstanderne i gruppen.

Gruppe F gruppespil odds

Portugal var det bedste hold i hele EM-kvalifikationen og har en chance for at vinde EM 2024, set ud fra deres præstationer i 2023 og den trup, de besidder. Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leao og Ruben Dias er nogle af spillerne, der vil være en del af startopstillingen. Kan Portugal vinder EM? Det vil tiden vise!

Gruppen inkluderer: Portugal, Tyrkiet, Tjekkiet, Georgien.

Gruppe F er en vanskelig gruppe med Tyrkiet, Tjekkiet og debutanten Georgien som de andre hold. Selvom vi tror, ​​at Portugal vinder Gruppe F, bør især Tyrkiet og Tjekkiet ses som kandidater til at vinde gruppen, selvom Portugal er det bedste hold, spiller for spiller.

EM-gruppeodds placerer Georgien langt nede på listen over hold med de bedste chancer for at nå slutspillet. Nationen deltager for første gang i EM-sammenhæng og forventes ifølge alle bookmakere at have det svært med at blive et af de 16 ud af 24 hold, der går videre til slutspillet.

FAQs

Hvem er favoritter til at vinde gruppe A ved EM 2024 i fodbold?

Gruppespil odds for EM 2024 Gruppe A peger på hjemmeholdet Tyskland som favoritter til at vinde gruppen. Derefter forventes der at være en hård kamp mellem Schweiz, Ungarn og Skotland om de resterende slutspilspladser.

Hvem er favoritter til at vinde gruppe B ved EM 2024 i fodbold?

Spanien er favoritter til at vinde Gruppe B ved fodbold-EM 2024. Ifølge EM-odds 2024 grupper er Italien og Kroatien også to kandidater til at vinde gruppen, mens Albanien må acceptere at være klare outsidere.

Hvem er favoritter til at vinde gruppe C ved EM 2024 i fodbold?

I Gruppe C er England favoritter til at vinde gruppen. Danmark har næstbedste odds for gruppespillet, mens Serbien forventes at kunne udfordre om slutspilspladserne. Slovenien er klare outsidere i Gruppe C ifølge oddsene på EM 2024 grupper.

Hvem er favoritter til at vinde gruppe D ved EM 2024 i fodbold?

Frankrig peges ud som favoritter i Gruppe D med EM-gruppe odds, der er under 1.50. Holland forventes at være den primære udfordrer, mens Østrig og Polen skal skabe en overraskelse for at vinde gruppen.

Hvem er favoritter til at vinde gruppe E ved EM 2024 i fodbold?

Ifølge EM 2024 gruppe odds Gruppe E, så forventes Belgien at vinde gruppen. Ukraine og Rumænien forventes at kæmpe om andenpladsen i gruppen. Slovakiet har de højeste odds og de dårligste chancer på forhånd.

Hvem er favoritter til at vinde gruppe F ved EM 2024 i fodbold?

Portugal bærer favoritværdigheden i Gruppe F ved fodbold-EM 2024. De får konkurrence fra Tyrkiet og Tjekkiet om avancement. Georgien debuterer i EM-sammenhæng og har ikke oddsene på deres side.