EM 2024 Odds

Under EM i fodbold 2024 åbner dørene til spil på en række forskellige kampe. De danske bettingsider konkurrerer mod hinanden om at tilbyde de bedste odds på EM i fodbold, og det gælder om at vælge den rigtige side for at få så god en gevinst som muligt. Derfor er det altid en god idé at sammenligne odds fra side til side.

Bedste odds EM 2024

Når du vælger at spille på EM, præsenteres du for et bredt spektrum af spilmarkeder. Disse inkluderer alt fra specifikke kampspil til langsigtede spil som topscorer eller gruppevinder. Der er også odds på turneringens vinder, hvilket giver et bredt udvalg af spilmuligheder.

Kampodds EM 2024

Til hver enkelt kamp i EM 2024 præsenterer alle bettingsider en række forskellige markeder at spille på – både i form af klassiske odds og som live betting, når dommeren først har fløjtet kampen i gang. Det kan for eksempel være spil på, hvem der vinder en bestemt kamp, eller hvor mange mål der vil blive scoret i den.

Det er også muligt at spille på ting som antal hjørnespark, offside og gule kort. Hvis man ønsker at være meget specifik, er der også odds på enkelte spilleres præstationer. Sats på, at en bestemt angriber scorer et mål, eller at en forsvarsspiller får en advarsel.

Du kan placere spil på:

  • Hvem der vinder kampen
  • Antal mål
  • Statistik som antal hjørnespark, offside og gule kort

Mange betting sider har desuden forskellige typer af spilbyggere – eller bet builders – hvor man kan kombinere flere spil på samme kamp for at få højere odds på EM i fodbold.

Bedste topscorer odds

Både før og mens fodbold-EM 2024 finder sted, kan der spilles på turneringens bedste målscorer. Dette indebærer væddemål på vinderen af topscorerlisten. At følge en enkelt spillers præstation kan tilføje ekstra spænding, især når det er tid til slutspil, og målscoringen er afgørende for, at holdet ikke ryger ud.

Når man spiller på EM-odds, er det altid en god idé at understøtte sine valg med analyse. Det gælder også, når man spiller på odds for topscorer. Det kan være relevant at se på spillerens form for klubholdet om foråret. Er han i god målform, når han går ind i turneringen?

Hvilket land spilleren repræsenterer, spiller også en rolle. Forventes det, at holdet når langt, har han flere kampe til at score i. Derudover forventes målscoringen at stige, hvis han er holdets straffesparkskytte.

Gruppevinder odds

Præcis som det er muligt at spille på, hvilket land der løfter EM-pokalen i slutningen af mesterskabet, tilbyder mange bookmakers  også EM-odds på, hvem der vinder de enkelte grupper. I Gruppe B er der for eksempel hård konkurrence mellem Spanien, Italien og Kroatien.

Futurespil: Odds for Slutspillene

Der vil også blive tilbudt odds for de progressive faser af turneringen såsom ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finalen. Disse tilføjes, efterhånden som turneringen skrider frem.

Fodbold-EM odds for ottendedelsfinalerne

(Tilføjes efter gruppespillet)

Fodbold-EM odds for kvartfinalerne

(Tilføjes efter ottendedelsfinalerne)

Fodbold-EM odds for semifinalerne

(Tilføjes efter kvartfinalerne)

Odds for finalen i fodbold-EM 2024

Det er altid uvis, hvilke hold der vil nå hele vejen til finalen i et europas mesterskab i fodbold. Samtidig er der altid nogle favoritter, der spås at have bedre chancer end andre for at nå frem til guldkampen. Det er også tilfældet i fodbold-EM 2024.

De danske betting sider holder England, Frankrig og Tyskland som de nationer med størst mulighed for at nå finalen i EM 2024. Bag dem finder vi også Spanien, Portugal og Italien som potentielle finalister med relativt lave odds.

Top 3 betting sider for EM 2024 odds betting

Når du sammenligner oddsene for EM 2024 betting, kan du ikke undersøge hvert eneste spilleselskab på markedet. Et tip er at vælge et par stykker og derefter sammenligne oddsene mellem dem. Nedenfor er de tre bedste spilleselskaber for EM-odds.

Expekt – Matchet gratis spil op til 1.000 kroner

Expekt er kendt for altid at tilbyde et solidt udvalg af odds på fodbold, og EM 2024 er ingen undtagelse. Spil på hvilket hold, der vinder turneringen, eller hvem der vinder topscorerlisten. Til hver enkelt kamp er der spil på alt fra antal hjørnespark til hvordan det første mål scores. Expekt tilbyder desuden en bonus, hvor de tilbyder et matchet gratis spil på op til 1.000 kroner.

Betinia – Bonus op til 1.000 kroner

Betinia tilbyder også et meget interessant velkomsttilbud, hvor de matcher et spil op til 1.000 kroner. Betinia er en af de bedste kilder til EM 2024 odds, og du kan blandt andet spille på, hvilken slutposition i turneringen et bestemt hold vil ende på. Hos SpeBetinia  finder du et stort antal kampodds både før kampstart og som live betting under kampens gang.

Mr green – 100 kr gratis 

Selvom Mr green måske er mest kendt for sit online casino, har de faktisk også et solidt udvalg af odds på sport – ikke mindst spil på EM 2024 odds betting. Spil på vinderne af specifikke kampe eller prøv at forudsige, hvilket hold der ender sidst i en bestemt gruppe. 

Vbet – Sport velkomstbonus – op til 500 kr

Vbet er en god online bookmaker og er ved at blive en af de mest populære betting sider i Danmark. De ligger ganske højt på listen over høje odds og deres udvalg er ganske suverænt. Udover dette, så tilbyder de også en ganske fair betting bonus.

EM-odds – de bedste hold

Som altid kan du oddse på alle holdene og nogle hold er som regl sjovere at spille på end andre. Er man dansker, så skal man selvfølgelig have et lille væddemål på de danske drenge når de render ind i England.

England

England ankommer til EM 2024 som turneringens store favorit. Holdet er sultent efter hævn efter at have tabt finalen til Italien sidst. Med spillere som Jude Bellingham, Bukayo Saka og Harry Kane er favoritværdigheden berettiget. England spiller i gruppe C og vil der møde Serbien, Danmark og Slovenien.

21:00, 16. juni 2024: Serbien – England

18:00, 20. juni 2024: Danmark – England

21:00, 25. juni 2024: England – Slovenien

Frankrig

Når der er store mesterskaber og fodbold kampe, så er Frankrig altid med som en af favoritterne. I 2020 deltog de ikke engang, men guld og sølv fra de to seneste verdensmesterskaber viser, at de er et hold man skal regne med. Stjernen Kylian Mbappé vil også være med til at kæmpe om topscorertitlen. Frankrig er i gruppe D og vil møde følgende modstandere:

21:00, 17. juni 2024: Østrig – Frankrig

21:00, 21. juni 2024: Holland – Frankrig

18:00, 25. juni 2024: Frankrig – Polen

Tyskland

Værtnationen Tyskland har nogle tunge mesterskaber bag sig, men vil nu have hele nationen bag sig. Med fansene i ryggen udpeges de som en af favoritterne til EM-guldet. Derudover er Toni Kroos tilbage på holdet efter tidligere at have afvist at spille. Tyskland spiller i gruppe A sammen med Skotland, Ungarn og Schweiz.

21:00, 14. juni 2024: Tyskland – Skotland

18:00, 19. juni 2024: Tyskland – Ungarn

21:00, 23. juni 2024: Schweiz – Tyskland

Portugal

I 2016 var det Portugal, der fik lov til at løfte EM-pokalen. Portugiserne er ikke lige så store favoritter denne gang, men er stadig et af holdene, som bookmakerne giver gode chancer for at gå hele vejen. Holdet er blevet trukket ind i Gruppe F, hvor de vil møde Tjekkiet, Tyrkiet og Georgien.

21:00, 18. juni 2024: Portugal – Tjekkiet

18:00, 22. juni 2024: Tyrkiet – Portugal

21:00, 26. juni 2024: Georgien – Portugal

Spanien

Det er længe siden, Spanien var seriøst med i kampen om en titel. Betting siderne vurderer dog, at deres chancer er relativt gode i år. Holdet er dog i en virkelig svær gruppe sammen med Kroatien og Italien. Hvem der vinder gruppe B af disse tre, er svært at forudsige på forhånd. Det er dog ingen overdrivelse at pege på Albanien som gruppenes klare underdog.

18:00, 15. juni 2024: Spanien – Kroatien

21:00, 20. juni 2024: Spanien – Italien

21:00, 24. juni 2024: Albanien – Spanien

Boblere i EM 2024 odds

Udover de nævnte hold gives også Belgien, Italien og Holland relativt gode chancer ifølge fodbold-EM betting odds. Hvis man kigger endnu et trin ned på listen, finder man to interessante outsidere.

Danmark

Danmark er en af de nationer, der altid har potentiale til at måle sig med de virkelig store hold. Selvom oddsene på Danmark er berettiget høje, er de stadig en interessant outsider, der kan gå langt, hvis stjernerne står rigtigt. Danmark er favoritter til at følge England fra gruppe C.

18:00, 16. juni 2024: Slovenien – Danmark

18:00, 20. juni 2024: Danmark – England

21:00, 25. juni 2024: Danmark – Serbien

Kroatien

Selvom Kroatien har to VM-bronze medaljer, så er oddsene meget høje for, at de vinder EM 2024. Dette skyldes sandsynligvis, at de spiller i samme gruppe som Spanien og Italien, men hvis Luka Modric og hans holdkammerater når frem til slutspillet, kan de blive en stærk udfordrer, som man skal se have respekt for.

18:00, 15. juni 2024: Spanien – Kroatien

15:00, 19. juni 2024: Kroatien – Albanien

21:00, 24. juni 2024: Kroatien – Italien

Odds på spillerpræstationer

I denne sektion vil vi hurtigt kigge på nogle af de lidt sjove og interessante odds spil, som indbefatter spillepræstationer.

EM 2024 odds: Golden Boot Award

Golden Boot tildeles den spiller, der scorer flest mål i EM 2024. Hvis to spillere når det samme antal mål, tæller man også assists for at udpege en vinder. Pokalen for topscorer er formet som det kinesiske tegn “支”, hvilket betyder både betaling og støtte.

Odds til EM i fodbold 2024 peger på Kylian Mbappé som spilleren med størst chance for at vinde pokalen. Det er dog en snæver favoritværdighed, med Englands Harry Kane lige i hælene. Også Cristiano Ronaldo og Kanes holdkammerat, Jude Bellingham, er blandt oddsfavoritterne.

Odds for at score flest mål i turneringen (Expekt):

Kylian Mbappé (Frankrig): 6.00

Harry Kane (England): 6.50

Cristiano Ronaldo (Portugal): 13.00

Jude Bellingham (England): 15.00

EM 2024 odds: Golden Ball Award

Ved hvert EM udpeges også turneringens bedste spiller. Denne pris kaldes Golden Ball Award. Prisen blev officielt uddelt første gang under EM i England i 1996 og er bortset fra 2016, hvor Antoine Griezmann vandt, gået til en spiller på det vindende hold.

2020 var et specielt år for Golden Ball Award. Gianluigi Donnarumma blev nemlig hyldet som turneringens bedste spiller og blev dermed den første målmand, der blev belønnet med prisen. Donnarumma blev en stor helt under straffesparkskonkurrencen i finalen mod England.

Bedste målmand

I løbet af 2020 imponerede både Donnarumma og Jordan Pickford mellem stængerne. Også englænderen blev pegtet ud som en af kandidaterne til Golden Ball Award. At en målmand blev vinderen af Golden Ball er meget sjældent, og det er normalt en markspiller, der vinder.

Ikke desto mindre mangler EM en pris for bedste målmand. Der er blevet rejst stemmer for at indføre en sådan kategori, men der vil ikke blive uddelt en sådan pris ved EM i 2024. En måde, man dog kan spille på bedste målmand, er ved at spille på, at deres hold ikke vil indkassere mål i specifikke kampe.

Bedste unge spiller i turneringen

Der er også en pris, der uddeles til den bedste unge spiller i turneringen. Kriterierne for at være en kandidat til Young Player of the Tournament er, at man skal være under 21 år ved begyndelsen af kalenderåret. For eksempel kan Jude Bellingham få prisen, selvom han fylder 21, mens EM 2024 spilles..

Set i lyset af Bellinghams sæson i Real Madrid er der mange, der fremhæver ham som en af de stærkeste kandidater til prisen som bedste unge spiller. Blandt konkurrenterne finder vi FC Barcelonas stortalent Lamine Yamal og tyskeren Jamal Musiala.

Prisen blev introduceret i 2016 med Renato Sanches som den første modtager. I 2020 var det Pedri, der løb med titlen som bedste unge spiller.

Sammenlign bedste odds på EM i fodbold

For at maksimere dine chancer, når du oddser på EM i fodbold, er det meget vigtigt at sammenligne odds fra forskellige spilleselskaber. Du vil ikke placere et væddemål, der senere viser sig at have meget højere odds på en anden betting side.

Desuden kan der være forskellige oddsbonusser at få, afhængigt af hvilken bookmaker du vælger. Et tip er at gennemgå de højest rangerede betting sider og sammenligne oddsene for de spil, du er interesseret i at satse på.

FAQs

Hvem er favoritterne ved EM 2024?

England, Frankrig og Tyskland anses som hoved favoritter med stærke odds.

Hvad er de bedste betting sider for odds på EM i fodbold?

Expekt, Oddset, Mr green, vbet, betinia  tilbyder konkurrencedygtige odds og generøse velkomstbonusser. På alle fwm sider kan man drage fordel af tilbud for nye spillere.

Hvad er oddset for topscorer ved EM i fodbold 2024?

Kylian Mbappé og Harry Kane er topscorerkandidater ifølge de seneste odds fra bookmakerne.