Brasilien VM Odds: Kan favoritterne gøre det?

Selvom der kun er ét hold, der kan vinde VM 2022, kan der være værdi i at satse på mere end ét hold til at tage trofæet hjem, især hvis du også er villig til at satse på et par langskud. Vi vil se på Brasiliens odds på at vinde VM i år, og vores eksperter vil kigge på, om der er værdi i, at dette hold går hele vejen. 

Sørg for at kigge lidt rundt, når det handler om at spille på vinderen af turneringen, da der er stor forskel på de odds, de forskellige bettingsider tilbyder. Brasilien er favoritter hos stort set alle bookmakere. Med det talent der er på holdet, kan man forstå hvorfor. Men kan de leve op til forventningerne?

Brasilien VM Odds
Credit:Charly TRIBALLEAU / AFP

Brasilien VM Odds

Ser man på den aktuelle liste over odds, der er leveret af vores partnere, ser det ud til, at du kan få det bedste odds på Brasilien til at vinde VM 2022 hos bet365. Det gennemsnitlige odds på Brasilien som vinder af VM ligger på omkring 5.00, som de fleste bookmakere tilbyder, og det er et meget solidt væddemål, hvis du mener, at bookmakerne har ret, og Brasilien vil vinde VM. Med det talent der er kommet på holdet siden 2018, vil de uden tvivl være i stand til at gøre det bedre end i 2018.

Brasiliens program

Lad os se på programmet for Brasiliens kampe i gruppespillet, så vi kan vurdere deres chancer for at vinde hver enkelt.

 • Brasilien – Serbien (24. november 2022)
 • Brasilien – Schweiz (28. november 2022)
 • Brasilien – Cameroun (2. december 2022)

Brasilien har en meget overkommelig gruppe, hvor man ikke kigger på nogen kamp, og tænker, at det bliver en hård kamp for brasilianerne. Brasilien har så meget kvalitet på deres hold, at der ikke er nogle af modstanderne, der kan sammenlignes med dem. De åbner deres VM-slutrunde med en kamp mod Serbien på Lusail Stadium. Serbien har forbedret sig de seneste par år, hvor flere serbiske stjerner er begyndt at slå til i nogle af de helt store klubber. 

Filip Kostic imponerede stort i Frankfurt, inden han skiftede til Juventus, hvor han blev holdkammerat med sin landsmand Dusan Vlahovic, der for alvor har slået sit navn fast de seneste 18 måneder. Han kommer til at spille en stor rolle for Serbien, og bliver deres kilde til mål. De har også Sergej Milinkovic-Savic på midtbanen. Endnu en Serie A-spiller, der er startet godt i 2022/2023 sæsonen. Serbien bliver den største test for Brasilien, men de kommer stadig til kort. 

Vi kan se Brasilien vinde alle tre gruppekampe og vinde gruppen. Oddset på at de gør det, er 1.40.

Brasilien VM vinder odds

Hvis du leder efter andre VM 2022 vinder odds, der involverer Brasilien, er der flere markeder man kan se på. 

 • Brasilien vinder VM – 5.00
 • Brasilien når VM-semifinalen – 2.37
 • Brasilien når VM-kvartfinalen – 1.44
 • Brasilien vinder gruppen – 1.40

Alle odds er fra Bet365.

Vores forsigtige, men aldeles profitable spiltips vil være at Brasilien kommer til semi-finalerne. Dette odds giver odds 2.37 hos bet365

Brasilien VM Odds

Kan Brasilien vinde det hele?

Det korte svar er ja. Brasilien har en rigtig god trup op til VM-slutrunden, og på nogle måder ser det ud til at være skrevet i stjernerne, at de skal vinde deres sjette VM-trofæ. Hele vejen rundt er den brasilianske trup fyldt med verdensklassespillere. I målet har de både Alisson og Ederson, der begge har bevist, at de er blandt de bedste målmænd i verden. 

De har begge vundet titlen som årets målmand i Premier League. Defensivt har de en solid backlinje. De har erfaring fra Thiago Silva, der har været med på det brasilianske landshold siden 2008, og han har deltaget ved syv store turneringer. Han kommer til at spille sammen med sin tidligere holdkammerat fra PSG, Marquinhos, der har udviklet sig til en af de bedste i verden. Sandsynligvis vil Alex Telles være på venstre back. 

Han er ejet af Manchester United, og er lejet ud til Sevilla, og har ikke rigtig imponeret i denne sæson, men han har formået at holde sin plads på holdet. På højre back spiller Real Madrids Eder Militao. Han er primært i midterforsvaret hos Real Madrid, men spiller back for Brasilien. 
Deres midtbane er proppet med stjerner:

 • Fabinho
 • Casemiro
 • Fred 
 • Bruno Guimaraes
 • Lucas Paqueta
 • Neymar Jr

For Brasilien har Neymar indtaget en kreativ position på midtbanen. Han er i centrum for at diktere spillet og få tingene til at ske. Han er uden tvivl hovedmanden på det brasilianske hold, og han bliver spillet på kanten. Bag ham starter Casemiro. Han skiftede til Manchester United i sommer, og har fået en imponerende start. Sandsynligvis vil man også se Lucas Paqueta i startopstillingen. Han er en kreativ boks-til-boks spiller, som forbinder midtbanen og angrebet godt.


Fremadrettet har Brasilien også masser af muligheder:

 • Antony
 • Raphinha
 • Gabriel Jesus
 • Rodrygo
 • Vinicius Junior

Disse spillere vil blive roteret, men vi kan se en fronttrio med Antony, Jesus og Junior. Jesus og Antony kom til nye klubber i sommer, og har lignet klare forstærkninger for deres nye hold. Vinicius Junior er blevet en af de bedste i verden på deres position. Det er rimeligt at sige, at Brasiliens VM odds er fair. De er favoritter med god grund, for deres hold ser utroligt ud, og de har gode muligheder for at gå hele vejen. Husk du kan se mange VM kampe på DR1.

Brasilien vinder VM 2022 – Odds 5.00

FAQ

Q: Hvad er Brasiliens VM Odds?
A: Brasiliens VM Odds er 5.00 hos flere markeder. Tjek Unibet, Bet365, MrGreen og Leovegas.
Q: Hvilke bookmakere skal man vælge for Brasilien VM Odds?
A: Vi anbefaler Unibet, Bet365, MrGreen og Leovegas til Brasiliens VM Odds.