Portugal VM Odds: Ronaldos Sidste Dans?

Selvom der kun bliver ét hold, der vinder VM i 2022, kan der være værdi i at spille på mere end ét hold til at tage trofæet med hjem, især hvis du også er villig til at satse på et par ”longterm” odds. Vi vil se på Portugals odds for at vinde VM i år, og vores eksperter vil forsøge at afgøre, om der er værdi i at satse på dette hold til at gå hele vejen. 

Sørg for at shoppe rundt, når det kommer til at spille på den endelige vinder af turneringen, da der er stor forskel på de odds, som de forskellige spiludbydere tilbyder. 

Portugal VM Odds
Credit:PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Portugal Vinder VM 2022 Odds

Når vi kigger på den aktuelle liste over odds fra vores partnere, ser det ud til, at du kan få den bedste pris på Portugal som vinder af VM i 2022 hos UniBet. Det gennemsnitlige odds på at Portugal vinder det hele svæver omkring 17.00, så de fleste bookmakere tilbyder et rigtig solidt værdispil, hvis du tror på, at Ronaldo og co. kan klare det i Qatar. 

Portugal har kun vundet ét stort trofæ i deres historie, og det var EM tilbage i 2016. Cristiano Ronaldo havde stor indflydelse i denne turnering. Han er nu 37 år, og det kan meget vel være hans sidste chance for at vinde VM, han vil være mere end motiveret til at piske sine portugisiske holdkammerater til sejr. 

Portugals Program 

Lad os se på de planlagte kampe i gruppespillet for Portugal

– Portugal mod Ghana – 24. november 2022

Portugal mod Uruguay – 28. november 2022

Portugal vs Sydkorea – 2. december 2022 

Gruppe H er den eneste gruppe, der har fire forskellige kontinenter iblandt sig. Det er i høj grad en verdensomspændende gruppe. Portugal er stærkt tippet til at vinde denne gruppe, men de andre hold skal ikke undervurderes. Uruguay er vores dark horse pick til VM, og vi tror fuldt og fast på, at de kommer igennem. Tilbage står Portugal, Sydkorea og Ghana, som skal kæmpe om den anden kvalifikationsplads. 

Både Sydkorea og Ghana er kampe, som kan vindes for Portugal. Der er en stor forskel i den generelle kvalitet mellem disse hold, men intet er garanteret ved VM. Sydkorea var i stand til at slå Tyskland ved konkurrencen i 2018! Vi forventer dog, at Portugal og Uruguay begge går videre. Det bliver en fantastisk kamp, når de to mødes. 

Portugal er odds 1.61 til at vinde deres gruppe, men vi vil faktisk anbefale at satse på Uruguay til at vindedenne gruppe til odds 3.00

Hvis du leder efter andre VM 2022 direkte vinder spil, der involverer Portugal, er der flere markeder, som du kan kigge på: 

– Portugal vinder VM – 17.00

– Portugal når semifinalen – 3.50

 – Portugal når kvartfinalen – 1.90

Kan Portugal Vinde Det Hele? 

Portugal er i høj grad i en gylden generation. Deres hold har forbedret sig betydeligt siden deres EM 2016-triumf. De har spillere i verdensklasse i hver eneste afdeling. Der er ingen svage steder på banen for Portugal, undtagen måske manageren… 

I målet har Portugal nogle helt fantastiske muligheder. Rui Patricio har været deres mand mellem stængerne i årevis og spiller stadig på et højt niveau under Jose Mourinho for AS Roma. De har også Jose Sa, som i sidste sæson blev en af Premier Leagues bedste skudstoppere. Målmandsafdelingen er meget godt dækket ind men vi tror de fortsætter med Patricio i målet. 

Portugals forsvar er i verdensklasse, alle de spillere, der udgør deres stærkeste bagkæde, spiller alle fodbold på højeste niveau i Europa. Ruben Dias fra Manchester City har gjort sig gældende som en af de bedste forsvarsspillere i verden; ved siden af ham har de Pepe, som har masser af erfaring og kvalitet. 

I fullback-afdelingen er de heller ikke blege for kvalitet. De har Diogo Dalot fra Manchester United, som har set fænomenal ud indtil videre i denne sæson. De har også Joao Cancelo, som nok er den bedste back i verdensfodbold. Han er virkelig blomstret op i Manchester City, hvor han har scoret, assisteret, dribblet og fået ting til at ske i begge ender af banen. Hvis en af disse to ikke er til rådighed, har de også PSG’s venstreback Nuno Mendes. 

Midtbanen i Portugal er også holdt oppe af Premier League-talenter. Manchester United- og City-midtbanespillerne Bruno Fernandes og Bernardo Silva vil stå for den kreative gnist, mens Ruben Neves vil være ankermand fra dybden.

Det er i angrebet, at det bliver endnu mere interessant for Portugal. De har en perfekt balance mellem ungdom, erfaring og sult. Diogo Jota fra Liverpool er alsidig nok til at besætte alle positioner i frontlinjen, og det samme gælder Joao Felix, der vil forsøge at komme tilbage på landkortet efter et par lidt skuffende år i Atletico. 

På midten vil vi utvivlsomt se Portugals vigtigste mand, deres største spiller nogensinde, Cristiano Ronaldo. Som vi tidligere har diskuteret, kan det meget vel være hans sidste VM, og da han endnu ikke har vundet denne turnering, ville det være den ultimative måde at afslutte sin internationale karriere på. 

Den dybde, som Portugal har, er utrolig, de er deroppe med de bedste nationer med hensyn til kvalitet i truppen, men kan de slå igennem på banen? Kan det endelig blive deres år? Det vil kun tiden vise. Portugal VM odds 17.00 for at de vinder VM kan give nogle store gevinster… 

Portugals chancer for at vinde verdensmesterskabet er måske små men på papiret er de gode. Fodbold er et spil hvor alting kan ske, så hvorfor ikke prøve? Som altid kan du se VM kampe hos DR1.

FAQ

Q: Hvad er oddsene for Portugal ved VM i fodbold?

A: Portugal VM-oddset for Portugal er 17.00. For flere Portugal-odds kan du se Bet365.

 Q: Hvilken bookmaker er bedst for Portugal vinder verdensmesterskabet

A: Vi anbefaler Mr Green, bet365 og UniBet for Portugal VM odds.