Eurovision 2024 bookmakere

I denne omfattende guide kan du læse om de bedste bookmakere til Eurovision 2024. Uanset om du er en erfaren spiller eller blot har et lille kendskab til betting, kan du på denne side læse al den information, du har brug for, hvis du vil spille på Eurovision 2024.

Eurovision 2024 afholdes i Malmö Arena i Sverige, og det er anden gang, at Eurovision finder sted i denne arena. Eurovision 2024 starter fra tirsdag d. 7. maj, hvor den første semifinale løber af stablen. Torsdag d. 9. maj gælder det semifinale nummer to, og den store finale afholdes lørdag d. 11. maj i en fyldt Malmö Arena. Mange af tv seerne til Eurovision sidder også klar, når det går løs i Malmø.

Sverige og Irland er de to lande, der har vundet Eurovision flest gange i historien. De har begge vundet Det Europæiske Melodi Grand Prix syv gange. Danmark har triumferet ved Eurovision tre gange.

Bedste bookmakere til Eurovision 2024

Casino Funktioner Bonus Promo & Code
1. 4.9/5 Anmeldelse
 • Streaming
 • Ny Bookmaker
 • Stærke Odds

1 000 kr freebet

Gå til operatør Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud. Eksempel: Opret konto, aktiver velkomstbonus, indbetal 1.000 kr. og placer dit væddemål til min odds 1.80. Når det kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du et 1.000 kr. Freebet automatisk. Min. indbetaling 100 kr. | Maks freebet 1.000 kr. | Aktiver velkomstbonus og foretag et væddemål med odds 1.80 eller højere inden for 14 dage efter oprettelse. Matched freebet er gyldigt i 14 dage. | Matched freebet kan bruges på mobil og desktop, både live og pre-games. | Skrill, & PaySafeCard er ikke gyldige indbetalingsmetoder.
2. 4.8/5 Anmeldelse
 • Ny Bookmaker
 • Gode Bonusser
 • Høje Odds

Op til 500 kr. Gratis spil

Gå til operatør 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
3. 5/5 Anmeldelse
 • Sikker spiludbyder
 • Mange forskellige spil
 • Fin kundeservice

25 kr frit spil i velkomstbonus

Gå til operatør Gælder én gang for nye spillere, der opretter en spilkonto fra og med 23.06.23. Kan bruges på én kupon online i 7 dage fra tildeling. Kan ikke bruges sammen med ”Tag Pengene”- og ”Byg selv” funktionen. Kan ikke bruges til at udløse andre Frit Spil. Ved spil i app er Frit Spillet maks. indsats. Udløser kun nettogevinster. Min 18 år. Øvrige vilkår gælder
4. 4.9/5 Anmeldelse
 • Inovativ hjemmeside
 • Fantastisk velkomstbonus
 • Dansk spillelicens

1.000 DKK Matched freebet

Gå til operatør 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri. Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1.000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under "min tilbud" og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
5. 5/5 Anmeldelse
 • Glimrende velkomstbonus
 • Godt spiludvalg
 • Brugervenlig hjemmeside

100% BONUS op til 1.000 DKK

Gå til operatør 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.

At vælge den rigtige bookmaker til Eurovision 2024

Hvis du gerne vil oddse på Det Europæiske Melodi Grand Prix, er det en god ide at finde den bookmaker, der har de bedste Eurovision odds, og her spiller forskellige faktorer ind. Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger en bookmaker, der har tilladelse til at udbyde spil i Danmark fra Spillemyndigheden. Odds på Eurovision og dansk licens er to væsentlige faktorer, når du skal finde den bedste Eurovision bookmaker.

Der er selvfølgelig også andre faktorer i spil. Fx spiller brugeroplevelsen også en central rolle, når en god Eurovision 2024 bookmaker skal findes. Hvis bookmakerens platform er brugervenlig og nem at navigere rundt på, er det et klart plus for helhedsoplevelsen, og hvis de også yder god kundeservice, er det kun positivt. Er der fx kundeservice på dansk, trækker det op.

Du skal være opmærksom på, at du kun kan oprette dig som bruger hos en bookmaker i Danmark, hvis du er fyldt 18 år og har adresse i landet.

Herunder kan du se nogle punkter, der er vigtige at have med i overvejelserne, når du skal vælge bookmakere.

 • Odds og betalingsmetoder: Hold øje med om bookmakeren har konkurrencedygtige Eurovision odds. Du kan også undersøge antallet af betalingsmetoder, inden du eventuelt vælger at oprette dig.
 • Varietet af betting markeder på Eurovision: En anden faktor, der er værd at holde øje med, er antallet af markeder på Eurovision. Hvordan ser spilmulighederne ud hos de forskellige bookmakere? Det er også værd at bruge tid på at undersøge. Jo flere markeder, des bedre er udvalget.
 • Brugervenlighed og kundesupport: Som nævnt er brugeroplevelsen også vigtigt, når en god Eurovision bookmaker skal findes. Kvaliteten af platformen bærer en betydelig rolle, og det samme gør kundesupporten. Hvis du fx har et spørgsmål til bookmakeren, er det belejligt, hvis de kan besvare din henvendelse tilfredsstillende.
 • Kampagner og bonusser: Som ny spiller hos en bookmaker i Danmark kan du få et velkomsttilbud. Du kan også tjekke de forskellige bookmakere og se, om de har Eurovision kampagner tilgængeligt.

Betting Sider til Eurovision 2024

Der er mange gode bookmakere i Danmark, og dette afsnit ser nærmere på tre af de bedste bookmakere, når det kommer til Eurovision odds.

De fleste danske bookmakere udbyder odds på årets Eurovision, så det er de små marginaler, der gør om en bookmaker er bedre end en anden. Det er klart, at en bookmaker med høje odds umiddelbart vil slå en bookmaker med lavere odds, men hvis brugervenligheden er bedre hos bookmakeren med lavere odds, kan det også have betydning for dit valg af bookmaker. I ovenstående afsnit har du også læst om, at kundeservicen er vigtig, så flere forskellige faktorer er i spil.

Her er vores anbefalede bookmakere til Eurovision 2024, og disse spiludbydere skiller sig ud med deres brugervenlige platform, konkurrencedygtige odds og fremragende kundeservice.

Bet365

Bet365 er verdens største betting site, og de har millioner af kunder verden over. Bet365 har markedets bedste app, som er tilgængelig på både Android- og iOS-enheder. De har også et godt og bredt udvalg af markeder på Eurovision 2024. Fx kan du spille på vinderen af Eurovision, du kan spille på vinderen af de to semifinaler, og du kan spille på, om et land kvalificerer sig til finalen ved Eurovision Song Contest. Her kan du fx spille på dansk deltagelse ved finalen, og dette er blot et lille udpluk af spilmuligheder på Det Europæiske Melodi Grand Prix hos Bet365.

Bet365 byder også på konkurrencedygtige odds, og så har de en god kundesupport, der altid står klar til at hjælpe dig. Er du ny kunde hos Bet365 kan du også få deres velkomsttilbud, som kun gælder for nye kunder. Deres velkomstbonus er væddemålskreditter på op til 1.000 kr.

Unibet

Unibet er en anden populær og kendt bookmaker på det danske marked, og hos dem finder du også en bred vifte af spilmuligheder på årets Eurovision. Hos Unibet finder du også odds på de to semifinaler ved Det Europæiske Melodi Grand Prix, og du kan spille på, hvilken nation der vinder semifinale 1 og semifinale 2.

Du kan selvfølgelig også finde odds på finalen ved Eurovision, og også her kan du spille på, hvem der vinder konkurrencen. Lande som Sverige, Danmark, Italien, Holland, Frankrig, Grækenland, Storbritannien og Kroatien er fx blandt de nationer, du kan spille på. Men ikke nok med det, kan du også spille på, om en nation går i top 3, top 5, top 10 og top 15 i finalen.

Kundesupporten er også fremragende, og de kan kontaktes via live chat eller e-mail. Har du ikke en konto hos Unibet, vil du også kunne få et velkomsttilbud hos dem, og det er en bonus på op til 1.000 kroner. Bonussen skal gennemspilles ti gange.

NordicBet

Hos bookmakeren NordicBet er der også et stort udvalg af Eurovision odds. Her kan du fx spille på, hvem der går videre fra de to semifinaler, hvem der vinder Eurovision Song Contest og så videre. Brugervenligheden er der heller ikke en finger at sætte på hos NordicBet, som har en hurtig hjemmeside, der er let at navigere rundt på. Hvis du er i tvivl om noget, eller har et spørgsmål, kan du også kontakte deres gode kundesupport, som er klar til at hjælpe dig.

Hvis du er ny spiller hos NordicBet, kan du også få en velkomstbonus hos dem. Hos NordicBet er velkomsttilbuddet et væddemål på minimum 500 kroner til odds 1,80, og derefter vil du få et matched freebet på 500 kroner. Når du har modtaget dit freebet, har du 60 dage til at få det brugt på en hvilken som helst begivenhed i deres udvalg af odds.

Hvordan spiller jeg på Eurovision odds?

Hvis du gerne vil spille om penge på Eurovision Song Contest, er det kun muligt at gøre hos bookmakerne. I dette afsnit af guiden kan du trin for trin læse, hvad du skal gøre, hvis du vil oddse på Eurovision 2024.

Online bookmakernes popularitet er de seneste 15 år vokset markant, og der er mange spiludbydere med dansk licens. Hvis du vil spille på Eurovision Song Contest eller andre begivenheder, skal du have en konto ved en spiludbyder. Sådan en kan du kun få, hvis du er minimum 18 år gammel og har adresse i Danmark. Begynder du på at spille hos en eller flere bookmakere, er det meget vigtigt, at du husker at spille med omtanke. Det betyder, at du kun skal spille for beløb, som du kan tåle til at tabe.

Alle bookmakere i Danmark kræver, at du logger ind med MitID, og du skal også verificere din konto.

Herunder kan du læse, hvordan du oddser på Eurovision Song Contest hos en online spiludbyder.

 1. Registrer dig

  Vælg en anbefalet bookmaker og opret en konto hos dem. Husk også at verificer din konto

 2. Indbetal penge

  Hvis du ønsker at spille på Det Europæiske Melodi Grand Prix, skal du indsætte penge på din konto hos en spiludbyder. Følg bookmakerens anvisninger for indbetaling af penge

 3. Naviger i de forskellige Eurovision-markeder

  Find de tilgængelige Eurovision odds hos spiludbyderen

 4. Placer et eller flere bets

  Når du har fundet ud af, hvilket Eurovision odds eller andet, du gerne vil spille på, skal du placere en indsats på dit bet og bekræfte det. Spil kun for et beløb, som du kan tåle at miste.

Eurovision betting tips og strategier

Når eller hvis du begynder at spille om penge på Eurovision, er det vigtigt, at du på forhånd har sat dig ind i tingene. I din research til Eurovision kan du fx sætte tid af til at se melodierne fra de forskellige lande, der er med ved Eurovision.

Ved at høre alle sangene kan du danne dig dit eget indtryk og vælge din favorit. Efter du har gjort det, kan du finde odds på Eurovision og se, hvor du kan få det bedste odds på den melodi, som du bedst kan lide. Du kan med fordel også undersøge, hvem bookmakerne har som favorit til at vinde Eurovision.

Et andet betting tip til Eurovision og betting generelt er, at du sætter et budget af, som du gerne vil bruge på spil. Hos bookmakerne kan du sætte indbetalingsgrænser for dig selv, og det er vigtigt, at du så holder dig til dit budget.

FAQ

Der er som regel nogle spørgsmål om Eurovision, som flere spillere stiller end andre. Dette afsluttende afsnit af guiden ser nærmere på fire af disse spørgsmål, og dem kan du læse lidt længere nede.

Generelt er et spil på Eurovision-vinderen i finalen et populært spil, og der er mange europæiske lande at vælge imellem. Du kan fx spille på Frankrig, Italien, Danmark, Estland, Holland, Grækenland, Kroatien, Storbritannien, Sverige og mange flere. De senere år har Danmark dog ikke haft succes ved Eurovision, og vi skal tilbage til 2013 for at finde seneste danske Eurovision sejr. Eurovision er en svær konkurrence at vinde, dels fordi der er mange lande med og dels på grund af forskelle i musiksmag fra nation til nation.

Hvad er de bedste typer af væddemål til Eurovision?

Det er forskelligt fra person til person. Nogle kan bedst lide odds på finalen i Eurovision, mens andre måske bedre kan lide odds på semifinalerne. Andre kan også synes lige godt om begge dele. Et spil på vinderen af Eurovision er dog blandt de mest populære typer af bets ved Eurovision.

Hvordan vælger jeg, hvilket land jeg skal satse på til Eurovision?

Ved at høre de enkelte landes bidrag til Eurovision har du bedre chancer for at vurdere, hvilke sang der står stærkere i konkurrencen end andre. Det kan komme dig til gavn, hvis du vil spille på semifinalerne, men det er også brugbar viden til finalen i Eurovision.

Er der live spil på Eurovision?

Ja, du kan godt finde live odds på Eurovision, og det gælder både semifinalerne og finalen, så der er mange Eurovision odds både før begivenhedens start og under den.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har problemer med mit væddemål hos en bookmaker?

Hvis du oplever problemer med et bet eller andet hos en ny bookmaker eller etableret bookmaker, kan du kontakte kundeservice for at få hjælp til dit problem.