Eurovision Song Contest 2024 odds

Velkommen til din ultimative guide til at spille på Eurovision Song Contest 2024. Her finder du alt, hvad du har brug for at vide, hvis du vil placere et væddemål på dine favoritter til Eurovision 2024.

Du kan læse om favoritterne til at vinde Eurovision 2024 og en masse andet i denne guide. Herunder kan du læse fakta om Eurovision.

 • Startdato: Årets Eurovision begynder tirsdag d. 7. maj, hvor første semifinale afholdes
 • Slutdato: Finalen ved Eurovision Song Contest finder sted d. 11. maj
 • Tid og varighed af showet: Eurovision-finalen begynder lørdag d. 11. maj klokken 21.00 og varer frem til cirka kl. 01.00 dansk tid
 • Sted: Eurovision 2024 afholdes i Malmö Arena i Sverige, og det er anden gang i historien, at det populære show holdes her
 • Sidste års vinder: Loreen vandt Eurovision sidste år, og det er derfor, at sangkonkurrencen i år holdes i Sverige

Eurovision 2024 Final Odds

Eurovision 2024 Semifinale 1 Odds

Eurovision 2024 Semifinale 2 Odds

Hvordan foregår Eurovision Song Contest?

Eurovision Song Contest, der på dansk kaldes Det Europæiske Melodi Grand Prix, er en stor musikbegivenhed. Det er European Broadcasting Union, der arrangerer Eurovision, og der er klart flest europæiske nationer med ved Eurovision.

Danmarks deltager ved Eurovision findes gennem det danske Melodi Grand Prix, og flere andre nationer vælger også deres deltager på denne måde.

Formatet ved Eurovision omfatter tre live shows. Tirsdag d. 7. maj finder første semifinale sted, og torsdag d. 9. maj skal anden semifinale afholdes. Den store finale i Eurovision 2024 afholdes som nævnt lørdag d. 11. maj. På forhånd er “Big Five” sikret en plads i finalen, og de fem er Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien og Spanien. Derudover er også Sverige automatisk kvalificeret til årets Eurovision-finale, da de er værtslandet.

Fra de to semifinaler går ti nationer videre til finalen, og de findes via stemmer fra seere samt en jury, der består af fem fagfolk fra hvert land. TV-seerne kan fx stemme på Eurovision via den officielle app til Eurovision 2024.

I finalen ved Eurovision kan alle deltagerlande stemme, så selv om Danmark måske ikke kvalificerer sig til finalen, kan du som seer godt stemme på Eurovision 2024-finalen alligevel.

Vinderen af Eurovision findes i den afgørende finale d. 11. maj, og det er den sang, der har opnået flest point i alt.

Topfavoritter til Eurovision 2024

I dette afsnit af guiden fokuserer vi på nogle af de største favoritter til at vinde verdens største musikkonkurrence i år. Der er mange Eurovision odds, og det mest populære er at spille på vinderen af konkurrencen.

Se herunder de bedste odds på Eurovision-vinderen 2024.

 • Kroatien

Kroatien er i skrivende stund den største favorit til at vinde Eurovision 2024 i Malmö Arena ifølge bookmakerne. Den kroatiske artist er Baby Lasagna, der stiller op med sangen “Rim tim taga dim”. Baby Lasagnas borgerlige navn er Marko Purisic, og han har været aktiv musiker siden 2011. Det er første gang i karrieren, at han er med ved Eurovision.

Hvis det lykkes for Kroatien og Baby Lasagna at vinde Det Europæiske Melodi Grand Prix i år, vil det være første gang i Eurovision-historien, at de vinder konkurrencen. I 1996 og 1999 blev Kroatien nummer 4, og det er deres bedste resultat hidtil. Baby Lasagna er med i den første semifinale tirsdag.

 • Schweiz

Schweiz er også blandt de største favoritter til at vinde, og de stiller op med sangen “The Code” af kunstneren Nemo. Det er en sang, der kommer vidt omkring musikalsk i løbet af dens varighed på lidt over tre minutter. 24-årige Nemo har været aktiv som musiker siden 2015, og hans sang kan måske sikre Schweiz den første sejr ved Eurovision siden 1988. Dengang i 1988 vandt Celine Dion for Schweiz med sangen “Ne partez pas sans moi”.

Nemo og Schweiz er med i anden semifinale ligesom Danmark, og den afholdes som nævnt torsdag d. 9. maj med start klokken 21.00.

 • Italien

For Italien stiller sangerinden Angelina Mango op med sangen “La Noia”, og hun er også en af de største favoritter til at vinde Eurovision, hvis man ser på bookmakernes odds på Eurovision 2024. Angelina Mango er 23 år og har været i gang med sin musikkarriere siden 2020, hvor hun udgav sin første single “Va tutto bene”.

Det er ikke mange år siden, at Italien senest vandt Eurovision, da Måneskin i 2021 vandt med sangen “Zitti e buoni”. Italien har også vundet Eurovision tilbage i 1964 og 1990.

Italien er automatisk kvalificeret til Eurovision-finalen, da de er en del af “Big Five”.

Sådan spiller du på Eurovision Song Contest 2024

Hvis du gerne vil spille på Danmark, Sverige, Storbritannien eller en af de mange andre deltagerlande ved Eurovision, så kan denne trin-for-trin-guide måske hjælpe dig til, hvordan du gør.

 1. Vælg Bookmaker

  Opret dig hos en bookmaker

 2. Tilmed dig

  Verificer din konto

 3. indskyde

  Indbetal penge og sæt et spil på Eurovision

Herunder kan du læse nogle tips, som du kan have med i dine overvejelser, hvis du har et ønske om at spille på sangkonkurrencen.

Vælg den rette betting side: Inden du beslutter dig for, hvilket Eurovision odds du vil spille på, skal du finde ud af, hvor du gerne vil spille henne. I Danmark er der mange licenserede bookmakere, og det er en god idé, at du kun opretter dig hos en spiludbyder, som har tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Hvad karakteriserer så en god bettingside? Det gør gode odds, et brugervenligt produkt og god kundeservice blandt andet, men der er også andre parametre, der kan gøre sig gældende.

Analyser oddsene: Før du eventuelt spiller på Eurovision, kan du også bruge tid på research. Lyt til alle sangene ved Eurovision, forstå oddsene og så videre. På den måde har du bedre chancer for at placere et godt væddemål.

Spred dine bets: Ved en stor begivenhed som Eurovision, hvor der er flere faktorer, der spiller ind, kan det fx være en idé at spille på mere end et land til at vinde eller andet.

Eurovision 2024 odds – bedste betting sider

I det her afsnit af guiden ser vi nærmere på de bedste betting sider til Eurovision 2024.

 • Bet365

På Bet365 finder du en masse odds på Eurovision 2024. Du kan spille på showet under semifinalerne og finalen, og der er bredt udvalg af spilmarkeder på begivenheden. Bet365 er verdens største online bookmaker, og de byder på den bedste app af alle. Den kan du downloade til iOS- og Android-enheder.

Lad os dykke lidt mere ned i spilmulighederne på Eurovision hos Bet365, for du kan spille på vinderen af Eurovision, vinderen af semifinalen tirsdag og semifinalen torsdag og en masse andet.

Hvis du ikke har en konto hos Bet365 i forvejen, kan du få en velkomstbonus, når du opretter dig. Denne bonus er væddemålskreditter på op til 1.000 kroner.

 • Mr Green

Spiludbyderen Mr Green er også en stor online bookmaker med masser af markeder på Eurovision. Her finder du også spil på vinderen af Eurovision, om et land når i top 3, top 5, top 10 eller top 15 og meget mere. Hos Mr Green kan du også finde odds på, hvilket land der får flest stemmer fra seerne, og hvilket land der får flest point fra juryerne.

Hos Mr Green kan du også få et velkomsttilbud, hvis du ikke har en konto hos dem allerede. Hvis du indbetaler 100 kroner og spiller for de 100 kroner, får du 100 kroner kontant af Mr Green, som du kan bruge, som du vil.

 • NordicBet

NordicBet er en tredje bookmaker med licens i Danmark, som byder på gode odds på Eurovision Song Contest. Du kan spille på alle sange, de to semifinaler, finalen og en hel del andet hos NordicBet.

Er du ikke indehaver af konto hos NordicBet, kan du også få et velkomsttilbud hos dem. Som ny spiller hos dem, kan du få et freebet på 500 kroner, hvis du spiller 500 kroner til et min. odds på 1.80 eller mere. Når du har fået dit freebet, skal du bruge det inden for 60 dage, og freebettet kan bruges til alle sportsgrene hos NordicBet.

Kan jeg spille på Eurovision Song Contest live?

Ja, der er live odds på Eurovision hos de fleste bookmakere med licens i Danmark, og der vil være live odds på de to semifinaler og finalen.

Hvilke betting sider er de bedste til Eurovision 2024 odds?

Bettingsider som Bet365, Mr Green, NordicBet, Unibet og LeoVegas er alle nogle af de bedste bookmakere med odds på Eurovision Song Contest 2024.

Kan jeg spille på Eurovision Song Contest fra mobilen?

Ja, du kan sagtens spille på Eurovision fra din mobil, hvis det er en smartphone, du ejer. Flere bookmakere har en app, som du kan downloade til både iOS og Android, og du kan også besøge en spiludbyders site gennem browseren på din mobil.