Eurovision Betting Guide

Velkommen til denne ultimative guide til at spille på Eurovision song Contest 2024. Uagtet om du er en rutineret sportsbettor eller helt ny inden for betting, kan du finde nyttig information om Eurovision 2024 betting.

Eurovision Song Contest 2024 afholdes i Malmö Arena i Sverige for anden gang i Eurovisions historie. Årets Eurovision finder sted fra tirsdag d. 7. maj til og med lørdag d. 11. maj, hvor finalen i Eurovision afholdes og vinderen skal findes.

Den seneste danske Eurovision sejr stod Emmelie de Forest for i 2013, da hun netop vandt Eurovision i Malmø med sangen “Only Teardrops. Tidligere har Grethe og Jørgen Ingmann og Brødrene Olsen vundet Eurovision for Danmark med henholdsvis “Dansevise” og “Fly on the Wings of Love”. De danske chancer for triumf i Sverige er dog ikke store, og det er ikke sikkert, at Danmark går videre fra semifinalerne.

I guiden kan du læse gode råd til Eurovision betting på den populære konkurrence.

Forståelse af Eurovision betting

Der er mange forskellige odds på Eurovision hos bookmakerne i Danmark. Du kan fx finde Eurovision odds på alt fra vinderen af konkurrencen til placeringer for de deltagende nationer. Du kan blandt andet også finde odds på, hvem der vinder semifinale 1 og semifinale 2.

Herunder kan du i punktform se forskellige typer af Eurovision odds, der kan findes hos danske bookmakere.

  • Vinder af Eurovision Song Contest: Her kan du placere en indsats på, hvilken nation der vinder den store finale i Eurovision 2024. Når du skal vælge, hvem du vil spille på, kan du fx se på, hvilken sang der er bookmakernes favorit til at vinde.
  • Top 5-placering: Som nævnt længere oppe kan du også spille på placeringer til årets Eurovision. Du kan fx spille på Danmark til at komme i top 5, Estland til at komme i top 5, Grækenland til at komme i top 5 og mange flere.
  • Specialodds: Du finder også andre specielle markeder på Eurovision hos flere bookmakere. Hos nogle spiludbydere kan du fx spille på det bedste baltiske land i konkurrencen, det bedste nordiske land og så videre.

Indsigter i Eurovision 2021 finalen

I 2021 vandt Måneskin med sangen “Zitti e buoni”, men det lå ikke i kortene, at Italien ville vinde Eurovision i 2021. En måned før Eurovision 2021 begyndte, var det Malta, der var bookmakernes største favorit til at vinde konkurrencen, men da det samlede regnskab skulle gøres op i finalen, havde de kun fået stemmer nok til en plads som nummer 7.

Måneskin og Italien var kun den femtestørste favorit blandt spiludbyderne en måned før Eurovision det år, og det fortæller noget om, at du ikke kan regne med, at favoritten hos bookmakerne også ender med at vinde konkurrencen.

Centrale optrædender og deres indvirkning på betting

Hvis en nation leverer en god performance live på scenen ved Eurovision, kan det ændre på Eurovision odds hos spiludbyderne, og det var det, vi så i 2021, hvor Måneskin og Italien som nævnt vandt.

Du kan med fordel holde øje med alle optrædender ved Eurovision og høre alle sangene, og så kan du vurdere, om du tror, der er flest stemmer i en af bookmakernes favoritter eller en outsider som Danmark, der ikke levnes mange chancer for succes i Sverige til Eurovision 2024.

Sådan oddser du på Eurovision

I dette afsnit af vores betting guide på Eurovision 2024 kan du trin for trin læse, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil placere et væddemål på Eurovision Song Contest hos en online spiludbyder.

Først og fremmest er det vigtigt, at du spiller hos en udbyder, som har licens i Danmark. Du kan se alle tilladelsesindehaverne på Spillemyndighedens hjemmeside.

Læs herunder, hvordan du kan spille på Eurovision.

  • Vælg en pålidelig betting side: Hvis du vil spille på Eurovision, er det vigtigt, at du vælger en pålidelig Eurovision bookmaker. En bookmaker med dansk licens, der har gode Eurovision odds med mange markeder, er objektivt set de bedste at vælge, og dem er der også masser af.
  • Opret dig og indbetal penge: Når du har fundet den spiludbyder, du gerne vil oprette dig på, skal du verificere din konto og indbetale penge, så du er klar til at spille på Eurovision 2024.
  • Forstå oddsene: Eurovision odds viser, hvor sandsynligt det er, at et bestemt udfald kommer til at ske. Er oddset fx lavt på Kroatien til at vinde Eurovision, indikerer det, at der er større sandsynlighed for, at Kroatien vinder Eurovision end en nation, der giver et højere odds.
  • Placer din indsats: Når du har fundet det odds, som du gerne vil placere en indsats på, skal du indtaste det beløb, som du ønsker at satse. Husk på at spille med omtanke og kun for midler, som du kan tåle at tabe.

Eurovision betting liste – Bedste betting sider

Der er flere gode betting sider i Danmark, når det kommer til Eurovision odds, og i dette afsnit af guiden sammenligner vi tre af de bedste, der har odds på Eurovision Song Contest.

Betting SideEurovision Betting FunktionerPromotions og BonusserBrugerbedømmelser
Bet365Masser af markeder på Eurovision, såsom odds på vinderen, vinder af de to semifinaler og meget mere.Velkomstbonus på op til 1.000 kroner i væddemålskreditter til nye spillere. Bet365 er verdens største online betting site.
NordicBetHos NordicBet finder du også en bred vifte af markeder på Eurovision, og du kan spille på det samme som på Bet365.Freebet på 500 kroner til nye spillere.NordicBet er en populær online spiludbyder.
UnibetUnibet byder på mange af de samme Eurovision odds, som du finder hos de andre. 100 % indbetalingsbonus på op til 1.000 kroner for nye spillere.Unibet er en kendt og populær bookmaker i Danmark.

Tips til Eurovision Betting

Hvis du vil i gang med at spille på Eurovision Song Contest, er der nogle tips, du kan følge. Herunder kan du se tre Eurovision tips, som du kan bruge, som du har lyst.

  • Se prøver: Ved at se eller læse om de forskellige nationers prøver op til Eurovision kan du få en fornemmelse af deres tilstedeværelse og evner til at optræde, hvilket kan være med til at påvirke både din egen vurdering og markedets vurdering.
  • Undersøg afstemningsmønstre: I 2021 var Italien som nævnt ikke favoritter til at vinde, og hvis du bruger tid på at analysere tidligere års afstemningsmønstre ved Eurovision, kan du bedre få et indblik i, hvordan fx geografiske faktorer og andet kan være med til at påvirke stemmerne.
  • Budgetstyring: Et tredje væsentligt tip er, at du forvalter dine midler ansvarligt. Du skal kun spille om penge på Eurovision eller andet, hvis du har råd til at tabe pengene. Du kan derfor sætte et budget af til spil, og så er det bare vigtigt, at du ikke overskrider det.

FAQ

Her kan du læse om nogle af de mest ofte stillede spørgsmål om Eurovision Song Contest.

Hvordan vælger jeg den bedste Eurovision betting side?

Det er et spørgsmål om smag og behag. Hvis du vil have de bedste Eurovision odds, kan du sammenligne de forskellige bookmakeres odds. Er det mere vigtigt for dig, at brugervenligheden er i top, kan du fokusere på det. Pålidelighed, god kundeservice og så videre er også vigtige parametre, og du kan læse anmeldelser af de forskellige bookmakere, så du præsenteres for andres oplevelser.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg placerer en Eurovision indsats?

Inden du vælger at placere en indsats på et Eurovision odds, bør du undersøge alle sange ved Det Europæiske Melodi Grand Prix, så du har en fornemmelse af, hvilke sange der er gode, og hvilke sange der er af ringere kvalitet. Du skal også undersøge odds, så du ved, hvilke europæiske lande der står stærkest i konkurrencen.

Kan jeg satse på Eurovision fra alle lande?

Hvis du er min. 18 år gammel og har adresse i Danmark, kan du spille på Eurovision fra Danmark.

Hvad er de bedste strategier for Eurovision prop bets?

Her er det igen vigtigt at undersøge sangene, så du har en bedre chance for at vurdere bookmakernes odds på Det Europæiske Melodi Grand Prix. Du kan også læse, hvad eksperter på Eurovision mener om det.