EM Spiltips: Betting indsigt og eksperttips

I denne guide dykker vi ned i strategier til betting på EM 2024. Vi vil se nærmere på oddsene for favoritterne og afsløre potentielle outsidere. Årets EM turnering, med Tyskland som vært, lover solid underholdning, spænding og drama fra start til slut. Gennem EM-kvalifikationen har 24 nationer kvalificeret sig til årets store fodboldfest og nu skal der findes EM betting tips.

Tips til topholdene i EM i fodbold 2024

Vi identificerer flere udfordrere til titlen i EM i fodbold 2024, herunder England, Frankrig og Tyskland. Hold som Portugal, Spanien, Belgien og Italien fremstår også som stærke udfordrere med potentiale til at forstyrre favoritterne.

Udover disse tilbyder nationer som Holland og Kroatien spændende potentielle vindere med odds af den højere kaliber for EM-slutspillet.

Den letteste gruppe

Mens de store hold kolliderer i Gruppe B og Gruppe D, er der på forhånd lidt lettere hold i andre grupper for favoritterne. Portugal bør kunne vinde en gruppe med Tyrkiet, Tjekkiet og Georgien for at få en god start på EM mesterskabet.

Aktuel form

Det er også Portugal, tæt fulgt af Frankrig, som har vist de bedste resultater på det seneste. Under EM-kvalifikationen i 2023 var begge hold ubesejrede og bedre end deres modstandere i alle kampe. Det er stadig at se, om formen holder til EM i Tyskland. Hvis den gør, vil de gå langt.

Erfaring med store mesterskaber

Frankrig har en sølvmedalje fra EM i 2016, guld i VM i 2018 og en sølvmedalje fra senest i VM i Qatar. Nu sigter man mod nationens første guld siden EM i fodbold i 2000. Man har mere eller mindre to klasse spillere på hver position, der kan træde til og spille alle kampene til EM 2024..

Trænerstatus

Didier Deschamps og Gareth Southgate er to af mange trænere, der har været landstrænere i lang tid. Begge har en klar plan for hele mesterskabet og hver kamp. Der er få trænere, der kommer med mere erfaring.

Skadesituation

Belgien har lidt et kæmpe tab, da klassemålmanden Thibaut Courtois, ikke står til rådighed. Spillere som David Alaba og Gavi kommer heller ikke er med i spillet i juni og juli.

Talent

Phil Foden og Bukayo Saka er to af mange talenter, der deltager i EM i fodbold 2024. Lamine Yamal i Spanien vil også gøre sig bemærket og har allerede scoret adskillige mål for klubholdet FC Barcelona i sæsonen.

Potentielle udfordrere

Udover favoritterne i EM i fodbold 2024 er der et par andre EM-tips, når det kommer til potentielle vindere af turneringen. 

Holland kommer som sædvanlig med en kvalitativ trup og skal absolut ses som et hold med gode chancer for at gå langt, noget som et par betting sider har opsnappet. Hvis man kommer godt ind i turneringen med en sejr i den første kamp, kan man udfordre om at vinde gruppen.

Kroatien fremhæves også af mange betting sider. Nationen har haft sin bedste periode nogensinde fra 2018 til 2022 med to medaljer i træk i de efterfølgende verdensmesterskaber. Vi tror, at Luka Modric ønsker at slutte af med metal og kan føre holdet til en ny succes.

At Danmark vinder EM i fodbold 2024 er godt betalt hos mange betting sider. Hvis man tager det foregående EM i betragtning, så skal Danmark ikke ses som helt uden chance. Man spiller sine første kampe i gruppen mod England, Slovenien og Serbien, med gode chancer for at gå videre i turneringen.

Vi vil også gerne fremhæve Tyrkiet, som imponerede i stort set alle kampe i EM-kvalifikationen, hvor man vandt gruppen foran Kroatien. Det bliver især en interessant kamp mod Portugal, hvor det meget vel kan afgøres, hvem der vinder hele gruppen. Det er nationer, der før EM har spillet flot fodbold og altid har meget talent at vise frem.

Andre betting markeder for EM i fodbold 2024

Før og under EM i fodbold 2024 er der et stort udvalg af odds hos forskellige danske betting sider, som man kan kaste sig over. 

For at oddse på EM i fodbold kan man give sig selv de bedst mulige forudsætninger ved at forske inden turneringen samt før og under hver kamp. Hos de mange bookmakers finder du ud over odds også statistik, der giver dig ekstra fordele.

Spil på odds, der handler om, hvor langt et hold når, spil på resultater og spil på antallet af hjørnespark, mål og kort i kampene. Jo længere ind i EM i fodbold 2024 vi kommer, desto større udvalg.

En interessant odds markedsplads er forskellige spil på, hvilke hold der går videre fra hver gruppe. Der skal spilles meget fodbold på kort tid, og et spiltip fra os er, at der som sædvanlig vil være nogle overraskelser.

Ofte stillede spørgsmål om EM-tips

Hvor kan jeg finde pålidelige spiltips til EM i fodbold 2024 i Tyskland?

Vi vil præsentere daglige tips og odds, når du skal spille på EM i 2024 i Tyskland. Fra åbningskampen den 14. juni til finalen den 14. juli giver vi dig gode spiltips om, hvad der kan spilles.

Hvilke parametre skal man have i tankerne for spil på EM i fodbold?

For at spille på EM og andre store mesterskaber bør man altid forske i kampene. Kig på form, stilling i tabellen, traditioner, skader, karantæner og en række andre punkter, der gør en forskel for dit spil.

Hvor meget påvirker kvalifikationen til EM, når man skal spille på kampene i mesterskabet?

Ud over at det viser, hvilken kvalitet holdene besidder, tror vi ikke, at kvalifikationen til EM påvirker resultaterne under mesterskabet alt for meget. Det er primært, når det handler om returkampe, som mellem Frankrig og Holland, man tager indbyrdes møder fra kvalifikationen i betragtning.

Hvilket hold vil vinde EM i fodbold 2024 i Tyskland?

Vores spiltip til vinderen af EM i fodbold 2024 bliver England, hvis man skal vælge en af favoritterne. Hvis man derimod vil have et spiltip, der vedrører outsidere, er det Holland og Tyrkiet, man primært skal satse på. Begge hold har chancen for at gå langt i EM i fodbold, hvis de virkelig spiller op til deres bedste.