Hvem vil få flest assists ved EM 2024?

EM 2024 assist odds er en måde at udforske andre markeder end de klassiske odds på ved fodbold-EM, såsom hvilken nation der vil vinde EM i fodbold 2024. Vi analyserer, hvilke spillere der er favoritter til at vinde og lave flest assists til EM mesterskabet, og hvordan du kan optimere dit væddemål.

Odds på EM i fodbold om at vinde prisen for flest assists

Kevin De Bruyne – Belgien & Manchester City

Belgieren Kevin De Bruyne spillede ikke særlig mange kampe for Belgien i EM-kvalifikationen på grund af skade, men han er en varm kandidat til at vinde assisttitlen før EM i fodbold. Belgien og De Bruyne bør få en relativt behagelig tur gennem Gruppe E, hvor den dygtige midtbanespiller kan få et par gratis assists.

Bruno Fernandes – Portugal & Manchester United

Manchester Uniteds midtbanespiller Bruno Fernandes lavede flere assists end nogen anden spiller i kvalifikationen til EM. Under EM 2024 vil portugiseren danne en frygtet offensiv med blandt andre Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Rafael Leao. Der vil komme en del portugisiske mål i EM, som Fernandes vil være involveret i på den ene eller den anden måde.

Kylian Mbappé – Frankrig & Paris Saint-Germain

Ud over at franskmanden Kylian Mbappé er en kandidat til at score flest mål ved EM i fodbold 2024, så er han ifølge mange spilfirmaer også en kandidat til at blive den bedste oplægger. Han har tidligere leveret varen ved store mesterskaber og spiller på et hold, der kan gå langt i EM. Odds på EM peger på Frankrig som favorit til guldet.

Phil Foden – England & Manchester City

Sammen med spillere som Harry Kane, Jude Bellingham og Bukayo Saka vil Phil Foden forsøge at sikre, at England vinder EM for første gang, først ved at vinde Gruppe C og derefter gå hele vejen i slutspillet. Foden har utvivlsomt vist sit værd i Manchester City i løbet af året.

Denzel Dumfries – Holland & Inter Milan

Denzel Dumfries er måske ikke den mest oplagte assist konge set i lyset af EM 2024 odds, men han bør absolut overvejes. I kvalifikationen lavede han fem oplæg på seks kampe. Holland og Dumfries spiller i Gruppe D med Frankrig, Polen og Østrig.

Bedste betting sider med assist odds ved EM i fodbold 2024

Når du spiller på EM 2024 odds, vil du selvfølgelig gerne kunne gøre det til de bedste odds, dvs. de højeste odds, samt med så stort et udvalg som muligt. Det får du hos danske betting sider med optimale muligheder for at spille ansvarligt.

Ved at benytte odds fra flere forskellige betting sider kan du også sammenligne oddsene for at få de højeste odds på hvert spil. Uanset om det handler om hvilket hold, der vinder EM, hvem der vinder topscorertitlen, eller hvem der laver flest assists, skal du spille med de højeste odds muligt.

Expekt

Det nye Expekt er et spilfirma af høj kvalitet med alt fra odds til funktioner og tekniske finesser. Indsæt 100 kr og få et matchet gratis spil på op til 1.500 kr, som du kan bruge under mesterskabet i Tyskland.

Bet365

Hos Bet365 kan nye spillere ved første indbetaling få op til 1.o00 kr i spilkreditter at indløse. Du får adgang til tilbuddet ved at indbetale 50 kr eller mere med din første indbetaling. Beløbet du indbetaler, matches og kan bruges på hele udvalget af betting.

Mr Green

Spil på odds for vinderen af flest assist hos Mr Green. Her kan du kvit og frit få 100 kr til at spille for.. Denne bonus gælder kun for nye kunder og er gyldig i 60 dage fra din første indbetaling. Læs regler og vilkår for fuld forståelse af tilbuddet.

LeoVegas

LeoVegas kommer også med et tilbud, som du kan bruge til betting på EM i fodbold 2024. Der er op til 1.000 kr. at hente gennem et free bet. Spil på åbningskampen i Gruppe A, slutspillet eller den store finale med de bedst mulige forudsætninger.

Betinia

Betinia blev lanceret sommeren 2022 og vil debutere ved EM i fodbold 2024. Det gør man med fantastiske odds og en bonus, der giver nye kunder op til 1.o00 kr ekstra at spille for.

Maksimer bonusser og tilbud for betting på EM 2024 assist odds

Under turneringen i Tyskland er der masser af bonusser på det danske marked at drage fordel af. Det er bonusser, som du kan bruge på stort set al fodbold, der spilles under EM i fodbold 2024.

Ved at prøve dig frem på flere forskellige spilfirmaer under mesterskabet kan du også sammenligne odds, hvilket er godt, hvis du vil maksimere din fortjeneste. Det tager et par ekstra minutter at finde de bedste odds for dit spil, men det giver marginer for dine gevinster på den lange bane.

Når det drejer sig om spil på, hvem der laver flest assists, bør man overveje, hvilken gruppe spillerne befinder sig i. Mens f.eks. Gruppe B er af den mere udfordrende slags, er der andre grupper som Gruppe F,hvor der er mere varieret kvalitet.

FAQs

Hvilket spilfirma tilbyder de bedste odds på EM for spil på assists?

Blandt betting sider, der præsenterer EM 2024 bedste odds, findes f.eks. Mr Green, Bet365, LeoVegas og Expekt.

Hvem er favorit ifølge EM odds til at lave flest assists?

Kevin De Bruyne ligger godt til  ifølge betting siderne til at stå for flest oplæg under turneringen i Tyskland.

Bør jeg sammenligne odds på EM 2024 for at kunne vinde så meget som muligt?

Ja, ved at sammenligne odds kan du finde markedets bedste odds for hvert spil, hvilket gavner dig ekstra meget på vejen mod at blive en vindende spiller.

Hvordan kan jeg sammenligne odds for EM 2024?

Kig på oddsene for hvert spilfirma eller brug forskellige sider til odds-sammenligning. Vi vil løbende under EM i fodbold 2024 præsentere det hotteste inden for odds hver dag.

Hvorfor skal jeg spille på danske bettingsider under EM i fodbold 2024?

På danske odds sider kan du spille ansvarligt med spilgrænser, som du sætter op for dine spilvaner. Find fordelagtige odds bonusser med fair regler og vilkår samt et godt udvalg af odds.