Hvem bliver topscorer i EM 2024?

Udover hvilken nation der vinder titlen i EM 2024 er der interesse omkring hvem der bliver turneringens topscorer. Vi har analyseret EM 2024 bedste målscorer odds og giver dig vores bedste tips når du spiller på bedste målscorer EM 2024 betting. Selvfølgelig kigger vi nærmere på hvilke stjerner, der kan tænkes at vinde den eftertragtede gyldne støvle!

Odds for at blive EM 2024 topscorer

Kylian Mbappé – Frankrig & Paris Saint-Germain

  • Odds: 6.00 (bet365)

Den altid aktuelle Kylian Mbappé har som sædvanligt scoret mål for sit klubhold PSG denne sæson. Med næsten et mål per kamp i snit, er det en angriber i form, der kommer til EM 2024. I EM-kvalifikationen scorede han ni mål på otte kampe. Set i lyset af topscorer odds, er Mbappé en af de store favoritter til at blive bedste målscorer EM 2024, med god grund.

Harry Kane – England & Bayern München

  • Odds: 6.50 (bet365)

Selvom sæsonen måske ikke har været hvad Bayern München havde håbet på, har Harry Kane, nyerhvervelsen før sæsonen, bidraget til holdet. Englænderen har i gennemsnit scoret mere end et mål per kamp i ligaen og er altid en pålidelig målscorer på det engelske landshold. Hvis man tror, at England kommer langt, er deres kaptajn et godt alternativ når man spiller på EM 2024 målscorer odds.

Cristiano Ronaldo – Portugal & Al Nassr

  • Odds: 13.00 (Danske Spil)

Som 39-årig deltager Cristiano Ronaldo i sit ellevte mesterskab for Portugal. Han er den spiller, der har scoret flest mål i EM-historien, og han vil få sine chancer under EM 2024 også. Odds for topscorer i EM 2024 placerer Ronaldo lidt bag Mbappé og Kane i favoritværdighed. Til trods for en lidt lavere kvalitet på ligaen har veteranen alligevel, ligesom Kane, i gennemsnit scoret over et mål per kamp for klubholdet Al Nassr.

Jude Bellingham – England & Real Madrid

  • Odds: 15.00 (bet365)

Midtbanespilleren med de bedste EM 2024 topscorer odds er Jude Bellingham, det succesfulde nyindkøb der tilsluttede sig Real Madrid før sæsonen. Fra sin midtbane-position har englænderen scoret mere end dobbelt så mange mål end i nogen anden sæson. Hvis han får en god start, er han absolut en kandidat til at blive bedste målscorer EM 2024.

Romelu Lukaku – Belgien & AS Roma

  • Odds: 21.00 (Nordicbet)

Angriberen Romelu Lukaku, udlånt fra Chelsea, har scoret omkring ti mål for klubholdet Roma. Det er dog på landsholdet, med 14 mål og topscorer-titlen i EM-kvalifikationen, at den kraftfulde belgier har gjort størst indtryk på det seneste. Lukaku er en outsider til topscorertitlen set ud fra flest mål odds, men han er absolut en spiller at regne med.

Bedste spiludbydere med EM 2024 bedste målscorer odds

Til turneringen i Tyskland er der en række spiludbydere, der tilbyder topscorer odds på EM 2024. Flere af dem krydrer også oplevelsen med kampagner, der passer til mesterskabet, så du kan få det bedste ud af at spille på EM 2024 bedste målscorer.

free bet

Hos nye Expekt er der masser af betting tilgængeligt for EM 2024. Spil på alt fra odds på EM-vindere og bedste målscorer EM 2024 betting til hvilket hold der vinder deres respektive gruppe. Nye spillere får et matchet gratis spil op til 1.000 kr.

Læs mere om Expekt

em odds topscorer

Klassiske bet365 giver nye spillere op til 1.000 kr. i spilkreditter til betting på bedste målscorer EM 2024. Udover EM 2024-mesterskabet bedste målscorer er der markeder omkring hvem der bliver turneringens MVP, hvilken gruppe EM-vinderen kommer fra, og meget mere.

Læs mere om Bet365

danske spil

Danske spil har et bredt udvalg af EM 2024 topscorer odds, som du kan deltage i sammen med en EM 2024 bonus. De giver dig også en fin EM bonus. Spil hos Danske spil både før og under kamp.

Læs mere on Danske spil/oddset

leovegas

Nye spillere hos LeoVegas kan få et matchet gratis spil op til 500 kr. både før og under EM 2024. Udforsk deres udvalg af topscorer odds, der er tilgængelige, eller spil på en af deres andre markeder for mesterskabet.

Læs mere om LeoVegas

betinia

Hvis du vil spille på EM 2024 bedste målscorer hos Betinia, kan du gøre det ved at aktivere en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. Udover flest mål odds er der masser af spil på præstationer fra de respektive nationer under turneringen.

Læs mere om Betinia

Forstå EM 2024 topscorer odds

EM 2024 topscorer odds baseres på spillernes individuelle præstationer snarere end holdets. Det er dog vigtigt, at holdet klarer sig godt, hvis spilleren skal kunne vinde den gyldne støvle. Derudover er der andre parametre at tage højde for ved EM 2024 topscorer betting.

Udover deres form og statistik fra den forgangne sæson kan man kigge nærmere på, hvordan spillerne har klaret sig i tidligere mesterskaber. Hvordan så deres odds for flest mål ud dengang, og levede de op til forventningerne?

Kandidater til at vinde topscorer titlen ved fodbold-EM 2024

Optimer bonusser og kampagner for EM 2024 topscorer odds

Det er en stærk anbefaling, at hvis der er mulighed for det, skal du hente en bonus for betting på EM 2024 topscorer odds. Med et ekstra tilskud til spillekassen kan du både udforske hjemmesiden på bedste vis og optimere dine chancer for at udvide din spillebudget yderligere.

Med en bonus for EM 2024 kan du også fordele din “bankroll” på flere forskellige spillere for at vinde turneringens topscorer. Det er hurtigt og nemt at komme i gang med en bonus for EM 2024 bedste målscorer spil.

  • Vælg en dansk spiludbyder med bonus for EM 2024
  • Opret en konto om nødvendigt og foretag en indbetaling
  • Aktivér din velkomstbonus
  • Find EM 2024 topscorer odds, som du tror på
  • Spil ansvarligt

Se andre typer af odds

Er du interesseret i andre typer odds se ➡️ EM 2024 odds.

Mere om grupperne se ➡️ Gruppevinder odds EM 2024.

Hvem er tippet til at få flest assist? Se ➡️ flest assists EM 2024.

Se hvilke hold der er tippet til at nå og vinde EM finalen ➡️ EM 2024 finale odds.

Se odds for bedste spiller i ➡️ bedste spiller i EM 2023.

FAQs

Hvem bliver EM topscorer til EM 2024?

Vi tror, at Kylian Mbappé, favoritten til bedste målscorer EM 2024 odds, vil vinde topscorer titlen. Topscore odds lige nu peger på Mbappé og Harry Kane, spillere fra to nationer, der forventes at nå langt i EM 2024.

Hvem er udfordrerne til at vinde topscorer titlen ifølge de seneste EM 2024 bedste målscorer odds?

Udover Kylian Mbappé og Harry Kane nævnes Cristiano Ronaldo, Jude Bellingham, Romelu Lukaku og Oliver Giroud som potentielle vindere af topscorer titlen ved EM 2024.

Hvilke nuværende flest mål odds er der for Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo har odds som EM topscorerpå omkring 13.00-15.00. Ud over en stærk præstation i tidligere mesterskaber har han haft en stærk sæson i klubholdet Al Nassr at støtte sig til.

Hvor ofte opdateres EM 2024 topscorer odds?

Du kan forvente, at EM 2024 topscorer odds opdateres mere eller mindre dagligt, især i dagene før turneringen starter og under hele turneringen.

Hvor finder jeg de bedste odds for at spille på EM 2024 bedste målscorer?

Spil på EM 2024 bedste målscorer hos spiludbydere med dansk licens. Det giver dig de bedste muligheder for at spille ansvarligt samt at spille under trygge og sikre forhold.