EM 2024: Danmarks chancer og betting odds

EM Denmark Group C

EM 2024: Danmarks chancer og betting odds

Mens EM 2024 i Tyskland kun kan have en mester, er der odds på flere hold, som kan bruges til forskellige formål. Denne guide fokuserer på Danmarks odds i EM 2024 og analyserer, om de tilbyder en værdi som potentielle vindere. Vi anbefaler at sammenligne odds mellem forskellige betting sider for at finde de bedste odds for spil på, hvilket hold der vinder fodbold-EM 2024.

Danmark fodbold-EM 2024 odds

Hvis du søger odds på vindere af fodbold-EM 2024 og vil spille på Danmark, kan du forvente odds af højeste rang. Det danske hold hører ikke til favoritterne, på trods af deres imponerende præstation ved sidste EM, hvor de nåede semifinalen.

Bet365, med et stort udvalg af odds på fodbold-EM, tilbyder 41.00 for at Danmark vinder EM. Oddset for at vinde Gruppe C, med England, Serbien og Slovenien som modstandere, er 5.00 hos samme spilfirma.

Selv nye Expekt har sat deres Danmark EM odds til 41.00, og andre spilfirmaer følger efter. Man tror, at Danmark har en chance for at vinde turneringen, selvom det kræver meget, for at de går hele vejen. Nedenfor er Danmark til at vinde EM 2024 odds hos nogle af Danmarks største spilfirmaer.

Husk at spille ansvarligt og læs mere om bonusser, som hvert spilfirma tilbyder.

Betinia – 40.00

Bet365 – 41.00

Expekt – 41.00

LeoVegas – 41.00

Vbet – 41.00

Danmark EM 2024 kampprogram

EM Denmark Group C

Da gruppespillet og programmet til sommerens store fodboldfest blev trukket, var Danmark nogenlunde tilfredse med deres lodtrækning. I stedet for at ende i f.eks. Gruppe B eller Gruppe D spiller de i Gruppe C, hvor de er favoritter til at gå videre som nummer to i gruppen..

Modstanden er henholdsvis Slovenien, England og Serbien. Meget tyder på, at de vil kæmpe med Danmark om at blive nummer to i gruppen. Der er også en chance for at gå videre som en af turneringens fire bedste treere.

Slovenien er et hold, som man simpelthen skal slå, dels hvis man skal gå videre fra Gruppe C, dels hvis man skal have en nogenlunde god chance for at nå finalen i Tyskland. Begge hold spillede i samme gruppe i kvalifikationen til mesterskabet.

England er favoritter til at vinde gruppen og hele EM. Odds EM 2024 holder Danmark en smule bag England, når det kommer til favoritværdigheden.

Inden turneringen er kampen mod Serbien, som mange ser som den virkelig afgørende. Det er stadig uklart, hvor mange point det danske hold har samlet ind inden afgørelsen, hvilket vil påvirke kampen.

Allerede lang tid før turneringens start har der været odds på Danmarks potentielle resultat i turneringen. Mens vi ser værdien i, at holdet vinder gruppen før England, er det bedste ifølge os at spille på, at danskerne går videre som gruppe-toer.

Holdets mål er at gå videre til slutspillet. Gruppe-toeren i Gruppe C møder vinderen af Gruppe A. Tyskland er i øjeblikket favoritter til at vinde Gruppe A, hvilket vil betyde en modstander af den hårdeste kaliber.

Danmark nåede semifinalen i et EM for første gang siden 1992 i Sverige, da de stod over for England på Wembley i EM 2020. Oddsene peger i øjeblikket på, at de ikke gentager denne bedrift, hvilket modstanden i en eventuel ottendedelsfinale bidrager til.

EM Denmark Group C Matches

Danmark – Slovenien: 18:00, 16. juni 2024

Danmark – England: 18:00, 20. juni 2024

Danmark – Serbien: 21:00, 25. juni 2024

Danmarks chancer i EM 2024

Inden mesterskabet mener vi, at Danmark har gode chancer for at gå videre. I holdets første kamp, mod Slovenien, er de favoritter. I EM-kvalifikationen vandt de én kamp og spillede én uafgjort mod modstanderne. Danskerne har betydeligt mere erfaring med mesterskaber.

Spørgsmålet er, om de kan overraske mod England for at give sig selv de bedst mulige chancer for at sikre avancementet samt før slutspillet? Spiller for spiller er det engelske hold bedre.

I EM 2024 gik de videre fra gruppespillet med tre point og målscore, hvilket de vil gøre alt for at undgå i EM 2024. Hvis de vinder gruppen, venter en treer fra Gruppe D, Gruppe E eller Gruppe F.

Mens vi tror, at Danmark kan gå videre til slutspillet, vil det være utroligt svært at vinde en EM-titel med den kvalitet, der er ved EM 2024. England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Portugal og Holland, blot for at nævne nogle få, er alle stærke hold.. Tilføj blandt andre Italien, som er forsvarende mestre.

Danmark er et hold, der især imponerede i kvalifikationen til VM 2022, men gjorde det ikke særligt godt til VM. Kvalifikationen til EM blev vundet, men ikke på en særlig sikker vis. Men Danmark har en egenskaber, som gør dem farlige for alle hold. Når de spiller mod store hold, så kan de spille lige op med alle modstandere.

Med det sagt synes vi, at oddsene på, at Danmark går videre fra Gruppe C samt at stå som vinder i fodbold-EM 2024, afspejler deres chancer godt. Det bliver meget svært at vinde mesterskabet. Oddsene på Danmark at gå videre til kvartfinalen i fodbold-EM ligger omkring 3x pengene, hvilket vi også anser for at være en rimelig vurdering.

Vores tip

Tipset før EM 2024 bliver, at Danmark går videre fra gruppespillet, men at de bliver slået ud i ottendedelsfinalen. Så længe de ikke slår England, vil Tyskland sandsynligvis være modstanderen i ottendedelsfinalen, eller potentielt en anden gruppevinder.

FAQs

Hvad er Danmarks odds for at vinde EM 2024?

At Danmark vinder EM 2024 betaler i skrivende stund lige over 40x pengene som mest. Det er efter vores mening et korrekt vurderet odds, der svarer til danskernes chancer for at vinde guld.

Hvilke hold er i Gruppe C med Danmark i EM 2024?

Den danske trup skal måle deres kræfter med Slovenien, England og Serbien i gruppespillet. Englænderne stod man over for i semifinalen i EM 2020, og slovenerne var med i samme gruppe i kvalifikationen til EM 2024.

Er der nogle gode betting muligheder for Danmark EM odds 2024?

Ja, vi mener, at spillet på, at Danmark går til ottendedelsfinalen, er en god en af slagsen. Da det med stor sandsynlighed er Tyskland, der venter i dette trin, tror vi, at rejsen ender der.