Euro 2024: Frankrigs chancer og EM odds

EM France Group D

Euro 2024: Frankrigs chancer og EM odds

EM 2024 i Tyskland er der kun én nation, der kan vinde. Men hvis du vil sætte et væddemål på, hvem der vinder EM i fodbold, kan det være en strategisk overvejelse at satse på flere hold hos bookmakerne.

Denne vejledning fokuserer på Frankrigs odds ved EM 2024 og ser nærmere på, om Frankrig indeholder værdi som potentielle vindere af EM. Spiller du på EM-vinderen, anbefaler vi, at du sammenligner odds hos de forskellige bookmakere, så du er sikker på at finde det højest mulige odds på det vinderspil, som du eventuelt gerne vil spille på.

Frankrig EM 2024 odds

Hos spiludbyderne er der et hav af spilmuligheder på EM i fodbold. Herunder kan du se de bedste EM odds på Frankrig til at vinde turneringen.

Frankrig er ifølge bookmakerne de næststørste favoritter til at vinde EM, og det er kun det engelske landshold, der er større favoritter til titlen. Frankrig giver cirka odds 5.00 som vinder af EM 2024.

Franskmændene vandt syv ud af deres otte kampe i kvalifikationen til EM, og det var kun i den sidste gruppekamp mod Grækenland, at de smed point. Kampen mod grækerne i Athen endte 2-2. Ud over Grækenland var Frankrig i kvalifikationsgruppe med Holland, Irland og Gibraltar. Mod netop Gibraltar satte det franske fodboldlandshold ny rekord for største sejr i deres historie, da de den 18. november 2023 vandt med voldsomme 14-0 over Gibraltar. Frankrigs største nederlag i historien er 17-1-nederlaget til Danmark i 1908.

Frankrig skuffede stort ved seneste EM i 2020, hvor det blev til exit allerede i ottendedelsfinalen mod Schweiz efter nederlag i straffesparkskonkurrence.

Det vil være meget overraskende, hvis det bliver til et tidligt farvel for Frankrig ved sommerens slutrunde i Tyskland, da deres trup simpelthen har så meget kvalitet. Kylian Mbappé er holdets største stjerne, men der er også store navne som Antoine Griezmann, Mike Maignan, Theo Hernandez, Olivier Giroud, Ousmane Dembélé, William Saliba og Aurélien Tchouaméni med i truppen hos Frankrig. Ser man på navnene, er der ikke mange andre nationer til EM, der kan fremvise lige så mange profiler. Det er måske kun England, Tyskland og Portugal, der kan det.

Til odds 5.00 er det franske landshold et hold, der er værd at have i overvejelserne, hvis du vil spille på europamesterskabet i fodbold.

Frankrigs EM 2024 kampprogram

I dette afsnit af guiden kan du få et overblik over Frankrigs kampe i gruppespillet til EM. Frankrig er i Gruppe D sammen med Holland, Østrig og Polen.

EM France Group D Matches
  • Mandag d. 17. juni kl. 21.00: Østrig – Frankrig
  • Fredag d. 21. juni kl. 21.00: Holland – Frankrig
  • Tirsdag d. 25. juni kl. 18.00: Frankrig – Polen

Kampen om førstepladsen i gruppen ligner på forhånd en kamp mellem Frankrig og Holland, og det er klart franskmændene, der er favoritter til at vinde gruppen. De to hold mødtes nemlig to gange i vejen til EM, da de var i kvalifikationsgruppe sammen, og her viste Frankrig klassen ved at vinde 4-0 og 1-2 i de to gruppekampe.

Ud over at spille vinderen af EM kan du for eksempel også spille på nogle af følgende muligheder hos de mange bookmakere med licens i Danmark:

  • Frankrig til at nå semifinalen
  • Frankrig til at nå kvartfinalen
  • Frankrig til at vinde deres gruppe
  • Frankrig til at gå videre fra gruppen

Frankrig fodboldlandshold chancer ved EM 2024

EM France Group D

Frankrig er blandt de bedste hold på papiret til EM, og de kan sagtens nå finalen, som de gjorde ved den seneste store slutrunde i fodbold. Ved VM i Qatar i 2022 spillede de en mindeværdig finale mod Argentina, som de tabte efter straffesparkskonkurrence. Hele vejen kan Frankrig også gå, da de er en af de største favoritter på forhånd til at vinde.

Frankrigs fodboldlandshold må undvære Lucas Hernandez til EM, da han er ude med en korsbåndsskade, men Frankrig har så mange spillere i topklasse, at det nok ikke er et fravær, der kommer til at få den store betydning for, om de kan tage sejren ved mesterskabet i Tyskland.

Det må forventes, at Frankrig tager sig af førstepladsen i deres gruppe, og hvis Frankrig gør det, skal de møde andenpladsen fra Gruppe F, hvilket meget vel kan blive enten Tyrkiet eller Tjekkiet, og uanset hvem de eventuelt skal møde, vil Frankrig i hvert fald være store favoritter til at gå videre til kvartfinalerne.

Didier Deschamps, der er landstræner for det franske herrelandshold i fodbold, har vundet VM med holdet i 2018, hvilket han også vandt som spiller. Men ved EM er det endnu ikke blevet til en titel, selv om det var tæt på i 2016, hvor Frankrig tabte til Portugal i finalen. Det kan være, at slutrunden i Tyskland i 2024 er året, hvor Frankrig vinder guld til EM for første gang siden 2000. Frankrig har to gange i historien vundet EM, og første gang var på hjemmebane i 1984, hvor Michel Platini var den store stjerne hos værtsnationen.

FAQs

Hvad er Frankrigs odds for at vinde EM 2024?

Frankrig giver cirka odds 5.00 til at vinde EM 2024. Hvis Frankrig vinder EM, vil det være tredje gang i historien, at den store fodboldnation vinder slutrunden. England er favoritterne til at vinde EM, hvis man ser på odds til EM.

Hvordan ser Frankrigs gruppespil ud ved EM 2024?

Les Bleus, som Frankrigs fodboldlandshold også kaldes, er i Gruppe D sammen med Østrig, Holland og Polen. Franskmændene er store favoritter til at gå videre fra den gruppe ved EM.

Er der gode bettingmuligheder på Frankrig til EM 2024?

Ja, der er mange gode bettingmuligheder på franskmændende til EM. Du kan fx spille på, at Frankrig vinder EM, at de vinder deres gruppe, at de når kvartfinalen, at de når semifinalen, eller at de når finalen. Du kan også spille på topscorer ved EM, og det er Frankrigs Kylian Mbappé den største favorit til at blive ifølge bookmakerne. Hvis du spiller på slutrunden eller andre ting, er det vigtigt, at du husker det ansvarlige spil. Spil kun for beløb, som du kan tåle at tabe.