Euro 2024: Kroatiens chancer og EM odds

EM Croatia Group B

Euro 2024: Kroatiens chancer og EM odds

EM 2024 i Tyskland venter inden længe, og hvis du kan lide betting, kan det være en strategisk overvejelse at satse på mere end et hold til at vinde.

Denne guide fokuserer på Kroatiens odds ved EM 2024 og ser på, om der er værdi i dem som potentielle vindere. Hvis du vil spille på EM, anbefaler vi, at du bruger tid på at sammenligne odds på tværs af bookmakerne for at finde det bedste odds på turneringens samlede vinder.

Turneringen starter fredag d. 14. juni og løber en måned frem til søndag d. 14. juli.

Kroatien EM 2024 odds

Herunder kan du se alle de bedste Kroatien EM odds 2024. Kroatien sluttede som toer i EM-kvalifikationen bag Tyrkiet uden at imponere.

Det kroatiske landshold har imidlertid gjort det godt ved de seneste to VM-slutrunder, og til EM i 2024 er de blandt outsiderne til at vinde.

Kroatien giver cirka odds 41 som vinder af EM, og hvis det lykkes dem, vil det være første gang i historien, at Kroatien vinder et stort trofæ. Kroatien har Zlatko Dalic som landstræner, og Dalic har været træner for dem siden 2017, så det er ham, der er manden bag deres succes i de forgangne slutrunder. Det vil dog være en overraskelse, hvis Kroatien når finalen til EM, som de gjorde ved VM i 2018.

Odds 41 er dog højt på Kroatien, men deres profiler bliver også ældre og ældre. Luka Modric er 38 år, Domagoj Vida er 35, det samme er Ivan Perisic, og Andrej Kramaric er 32 for bare at nævne nogle af de store navne på det kroatiske landshold. Kroatien har dog flere gange bevist, at de har et stærkt kollektiv, og det kan også hjælpe dem til gode resultater ved slutrunden i Tyskland.

Kroatiens EM 2024 kampprogram

Dette afsnit af guiden ser nærmere på Kroatiens kampe i gruppespillet ved EM i det tyske, og herunder kan du se datoer og tidspunkt for, hvornår kroaterne skal spille deres tre kampe i gruppen.

EM Croatia Group B Matches

Lørdag d. 15. juni kl. 18.00: Spanien – Kroatien

Onsdag d. 19. juni kl. 15.00: Kroatien – Albanien

Mandag d. 24. juni kl. 21.00: Kroatien – Italien

Det er en svær gruppe, som Kroatien er havnet i ved EM, men da der er en del tredjepladser, der går videre fra gruppen, så har de fine muligheder for avancement. Kampen mod Albanien bliver nøglekampen for det kroatiske landshold, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra deres gruppe. Kan de få et point mod Spanien i deres første kamp, er det en succes, men det bliver svært. Netop Spanien tabte Kroatien i øvrigt til ved seneste EM, hvor de to hold mødtes i 1/8-finalen i Parken.

Den sidste gruppekamp mod Italien bliver nok afgørende for, hvem af Kroatien og Italien, der ender på andenpladsen i Gruppe B.

Ud over at spille på vinderen af EM, kan du finde mange flere markeder hos bookmakerne på EM. Det kan fx være en af følgende:

  • Kroatien til at nå semifinalen
  • Kroatien til at nå kvartfinalen
  • Kroatien til at vinde deres gruppe
  • Kroatien til at gå videre fra gruppen

Kroatiens chancer ved EM 2024

EM Croatia Group B

Som nævnt bliver Kroatiens landshold ældre og ældre, og spørgsmålet er, om de har en sidste god slutrunde i sig.

Bookmakernes odds på Kroatien til at vinde EM er i den høje ende, og det virker til at afspejle holdets chancer ret godt. For det første er de i en meget svær gruppe med Spanien, Italien og Albanien, og for det andet er der bare andre hold ved EM, der er bedre end Kroatien.

Kroatiens styrke er deres kollektiv med deres profilerede midtbane med spillere som Luka Modric, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic og så videre. Er alle tre midtbanespillere klar, er det de tre, som kommer til at udgøre midtbanen i Kroatiens startopstilling. Angriberen Andrej Kramaric er også god, og han er et godt bud på at blive kroatisk topscorer til EM. Kramaric har i hvert fald scoret et godkendt antal mål i den tyske Bundesliga i denne sæson for sin klub Hoffenheim. I forsvaret er Josko Gvardiol fra Manchester City den store profil, og han bliver vigtig for kroaterne til EM.

Mens den kroatiske trup byder på flere store navne, er truppen næppe bred og kvalitetsrig nok til at gå hele vejen, og de fleste af profilerne har deres bedste fodbolddage bag sig, hvilket selvfølgelig er en svaghed for dem.

Hvis Kroatien fx bliver nummer to i deres gruppe, skal de møde nummer to fra Gruppe A, som består af Tyskland, Skotland, Schweiz og Ungarn. Værtsnationen er stor favorit til at vinde deres gruppe, så det bliver næppe tyskerne, der ender som toer i deres gruppe.

Kroaterne har i øjeblikket ikke nogle nævneværdige skader at bekymre sig om.

FAQs

Her kan du læse nogle af de mest ofte stillede spørgsmål om Kroatiens landshold til EM 2024 i fodbold.

Hvad er Kroatiens odds for at vinde Euro 2024?

Kroatisk sejr ved EM i fodbold giver omkring odds 41.00 hos bookmakerne, så de regnes ikke for at være blandt de største favoritter til at løfte trofæet i Berlin d. 14. juli, hvor der spilles EM-finale på Olympiastadion i Berlin.

Hvordan ser Kroatiens gruppespil ud ved Euro 2024?

Kroatien er i Gruppe B sammen med Spanien, Italien og Albanien, og det er den nok sværeste af alle grupperne ved EM. Kroatien begynder deres EM lørdag d. 15. juni mod Spanien på Olympiastadion i Berlin. I kamp to skal kroaterne op mod Albanien, og i sidste gruppekamp gælder det Italien for kroaternes vedkommende.

Er der gode bettingmuligheder på Kroatien til Euro 2024?

Ja, du kan finde en bred vifte af spilmuligheder på det kroatiske landshold ved EM. Du kan fx spille på, om Kroatien vinder EM, om de går videre fra gruppen eller ej, om de ender som gruppevinder, om de når kvartfinalen, om de når semifinalen, om de når finalen og en hel masse andet. Du kan også spille på, hvilken spiller der bliver topscorer i turneringen.