EM Portugal Group F

Euro 2024: Portugals chancer og EM odds

Mens EM i fodbold 2024 Tyskland kun kan kåre en vinder af europamesterskabet, kan det være en strategisk overvejelse at satse på flere hold, hvis du gerne vil spille på, hvem der vinder EM 2024 i fodbold.

Denne vejledning fokuserer på Portugals odds ved EM 2024 og analyserer, om de indeholder værdi som potentielle vindere af EM. Vi anbefaler, at du sammenligner odds på tværs af de forskellige bookmakere, hvis du vil spille på EM, da du på den måde kan finde det bedste odds på turneringens samlede vinder.

Portugal EM 2024 odds

Der er mange EM odds hos bookmakerne, og herunder kan du se de bedste EM odds på Portugal. Ifølge bookmakerne er Portugal blandt favoritterne til at vinde EM.

Portugal giver cirka odds 9.00 som vinder af EM, og det er kun Tyskland, Frankrig og England, som bookmakerne har større tiltro til.

Hvis Portugal vinder EM, vil det være anden gang i historien. Portugal har nemlig vundet turneringen før, og det gjorde de i 2016, da de besejrede Frankrig i finalen efter forlænget spilletid. I 2004 var portugiserne også i EM-finalen, men her tabte de skuffende på hjemmebane til Grækenland med 0-1.

Ved seneste EM røg det portugisiske landshold ud allerede i 1/8-finalen mod Belgien, så de har noget at revanchere denne sommer ved slutrunden i det tyske.

Portugal fejede al modstand væk i kvalifikationen til EM, og de formåede at vinde alle ti kampe i kvalifikationsgruppen, som talte Slovakiet, Luxembourg, Island, Bosnien-Hercegovina og Liechtenstien. Portugiserne havde også en vild målscore på hele 36-2, og det siger en del om Portugals kvaliteter.

Cristiano Ronaldo er stadig det klart største navn i den portugisiske trup, men Ronaldo er nok ikke længere den bedste spiller i truppen, som også tæller profiler som Bruno Fernandes og Bernardo Silva for bare at nævne nogle få.

Roberto Martinez, der er træner for det portugisiske landshold, råder over en trup, der har kvaliteten til at gå hele vejen, men til EM-slutrunder er der mange andre stærke hold. Til odds 9.00 er Portugal dog et hold, som du kan have med i dine overvejelser, hvis du vil spille på et landshold til at vinde EM. Du kan eventuelt læse spilforslag til EM, og anbefaler nogle Portugal, kan du følge det spiltip.

Portugals EM 2024 kampprogram

Herunder kan du få et overblik over Portugals kampe ved EM i fodbold. Du kan se, hvilken dag Portugal spiller, og hvad tid deres kampe starter.

EM Portugal Group F Matches
  • Tirsdag d. 18. juni kl. 18.00: Portugal – Tjekkiet
  • Lørdag d. 22. juni kl. 18.00: Tyrkiet – Portugal
  • Onsdag d. 26. juni kl. 21.00: Georgien – Portugal

Portugiserne skal spille deres tre gruppekampe i henholdsvis Leipzig, Dortmund og Gelsenkirchen, og de er storfavoritter til at vinde deres gruppe. Det vil være en gigantisk skuffelse, hvis ikke Portugal kan gå videre fra gruppespillet.

Åbningskampen mod Tjekkiet er de favoritter til at vinde, og gør de det, har de allerede lagt fundamentet til at gå videre fra gruppen.

Du kan som nævnt spille på, at Portugal vinder EM 2024, men der er en række andre spilmuligheder på EM i fodbold hos spiludbyderne, som fx nogle af disse:

  • Portugal til at nå semifinalen
  • Portugal til at nå kvartfinalen
  • Portugal til at vinde deres gruppe
  • Portugal til at gå videre fra gruppen

Portugals chancer ved EM i fodbold 2024

EM Portugal Group F

Portugal er blandt de største favoritter og blandt de bedste bud til at vinde EM i fodbold denne sommer, og det er de blandt andet, fordi de har fantastiske fodboldspillere i truppen.

Hvis Portugal som ventet vinder deres gruppe, så skal de møde tredjepladsen fra enten Gruppe A, B eller C, og det kan potentielt være nationer som Ungarn, Skotland, Kroatien, Italien, Danmark eller Serbien. Hvis Portugal møder et af disse landshold i 1/8-finalen, vil de være favoritter til at gå videre til kvartfinalerne ved EM 2024. Portugal giver cirka odds 1.57 for at nå til kvartfinalen, så det er også noget, som spiludbyderne forventer, at de gør.

Portugiserne har ikke tabt en kompetitiv kamp siden d. 10. december 2022, hvor de tabte VM-kvartfinalen til Marokko med 1-0. Det blev dog til et meget overraskende nederlag for Portugal i en venskabskamp mod Slovenien d. 26. marts, hvor de tabte med 2-0. Portugal stillede ganske vist ikke i stærkeste startopstilling til kampen, men det var stadig en stor overraskelse, at de tabte til Slovenien.

Portugal har ikke skader til nogle nøglespillere i skrivende stund, men det er usikkert, om Pedro Neto bliver klar. Hvis Pedro Neto er klar, er det dog heller ikke sikkert, at han udtages til truppen af Roberto Martinez.

FAQs

Hvad er Portugals odds for at vinde EM 2024?

Portugal er et af de hold, der har gode chancer for at vinde EM ifølge spiludbyderne. Portugisisk sejr ved slutrunden giver cirka odds 9.00, og det er kun Tyskland, Frankrig og det engelske landshold, der vurderes til at have bedre muligheder for at stå med EM-titlen søndag d. 14. juli i Berlin, hvor der spilles finale på Olympiastadion.

Hvordan ser Portugals gruppespil ud ved EM 2024?

Portugal er havnet i en overkommelig gruppe med Tjekkiet, Tyrkiet og Georgien, og det er Gruppe F ved EM. Det er første gang nogensinde, at Georgien er med ved et EM i fodbold, og det bliver meget svært for dem at gå videre fra gruppen.

Er der gode bettingmuligheder på Portugal til EM 2024?

Der er rigtig mange muligheder for betting på Portugal ved EM 2024. Det vrimler nemlig med EM odds hos spiludbyderne, og du kan finde væddemål på alt fra vinderen til turneringen til topscorer ved EM. Du kan også sætte et væddemål på, om Portugal vinder deres gruppe, om de går videre til kvartfinalen, om de når semifinalen, eller om de når finalen. Dette er blot et lille udpluk af de mange EM odds, der er tilgængelige. Hvis du spiller på EM eller andre begivenheder, så husk det ansvarlige spil. Spil kun for penge, som du kan holde til at tabe.