Em Spain Group B

EM 2024: Spaniens chancer og betting odds

Spanien håber at kunne vinde nationens første EM-guld på herresiden siden 2012, en periode hvor de vandt tre på hinanden følgende mesterskaber. Spaniens EM odds til fodbold-EM 2024 i Tyskland inviterer til spil til høje odds, og et spansk landshold, der måske for en gangs skyld bliver undervurderet?

Spaniens EM odds 2024

Gennem årene har Spanien flere gange stået som vinder af EM i fodbold, med guldmedaljer både i 2008 og 2012. Mange gange har de været favoritter ifølge oddsene og det spanske landshold kan næsten altid stille med en stjernebesat trup.

Selvom Spanien stadig har chancen for at gå hele vejen i år, er de dog ikke favoritter til at vinde. Favoritværdigheden før turneringen ligger i stedet hos England, Frankrig og Tyskland.

Oddsene til EM peger dog på, at Spanien er en udfordrer, og det handler simpelthen om at ramme formen til mesterskabet. Allerede i gruppespillet venter hård modstand i form af Italien, Kroatien og Albanien i det, som af mange kaldes “Dødens gruppe”.

Spaniens odds for at vinde EM 2024 hos forskellige spiludbydere placerer holdet som en kandidat til at nå finalen. Oddsene for Spanien som vinder af fodbold-EM 2024 ligger lige under 10x indsatsen.

  • Betinia – 8.80
  • Bet365 – 9.00
  • Expekt – 9.00
  • LeoVegas – 9.00
  • Mr Green – 9.00

Spanien EM 2024 program

Em Spain Group B

Hvis Spanien vinder EM, vil det være ved at præstere en nærmest historisk bedrift, med tanke på hvordan vejen til finalen ser ud. Selvom de er favoritter til at vinde Gruppe B i sommerens store fodboldfest, så venter der modstand af sværeste kaliber på dette tidspunkt af turneringen.

Hvad med de regerende mestre, Italien, der har en evne til at løfte sig, når der er store mesterskaber på spil? Eller bronzevinderne fra VM 2022, Kroatien?

Selv Albanien skal respekteres, når de går ind i EM. Et talentfuldt landshold formåede at kvalificere sig til nationens andet europamesterskab og gjorde det ved at imponere fra start til slut.

Mesterskabet i Tyskland starter for Spaniens vedkommende den 15. juni, hvor de står over for Kroatien på Olympiastadion i Berlin. Ligesom til hele EM kan vi forvente udsolgte kampe, selv når Spanien tager fat på Italien og Albanien derefter.

Lang tid før turneringen har fodboldfans over hele verden set frem til Gruppe C og dens udfald. For at få den bedst mulige chance for at vinde EM 2024 skal Spanien ende som nummer et i gruppen.

Hvis Spanien vinder deres gruppe, venter en treer fra enten Gruppe A, Gruppe D, Gruppe E eller Gruppe F. En andenplads vil betyde en kamp mod toeren i Gruppe A, der blandt andet inkluderer Tyskland.

Der er odds til EM hele vejen fra gruppespillet til finalen, og Spaniens EM odds er værd at kigge nærmere på. Med chancen for at vinde mesterskabet samt Spaniens odds for at vinde EM 2024 af den højere kategori kan man tjene penge ved at satse på spaniernes succes.

Sørg for at du kan spille ansvarligt ved fodbold EM 2024 ved at vælge danske spiludbydere. Læs mere om eventuelle bonusser og kampagner, som hver enkelt udbyder tilbyder.

EM Croatia Group B Matches
  • Spanien – Kroatien: 18:00, 15. juni 2024
  • Spanien – Italien: 18:00, 20. juni 2024
  • Spanien – Albanien: 21:00, 24. juni 2024

Spaniens chancer i EM 2024

At Spanien vinder fodbold-EM 2024 er langt fra umuligt, og odds på vinderen viser, at de er en af favoritterne, selvom England, Frankrig og Tyskland først og fremmest tilskrives større chancer.

Ud over at Spanien vinder EM, er der andre odds, der er interessante. I gruppespillet er de f.eks. favoritter til at vinde gruppen, med hård konkurrence fra mesterskabets regerende mestre i Italien.

Med det sagt kan vi lide odds på, at Spanien vinder deres gruppe, hvilket betaler omkring 1.80 hos mange spiludbydere. De vil være favoritter i både den indledende kamp mod Kroatien og mod Italien og Albanien.

Der er spillere af høj klasse på alle positioner på det spanske hold, og de er det bedste hold i deres gruppe. Selvom det bliver svært at vinde gruppen, er vores spiltip før turneringen, at de gør det. Det er især Italien og Kroatien, der er holdets to store konkurrenter om førstepladsen.

Hvor langt kan Spanien gå derefter? Vi tror at chancerne for at Spanien går hele vejen, er relativt store, og anbefaler derfor at satse på Spanien til at vinde EM 2024.

Derudover er der også et par andre markeder, der er interessante med fordelagtige odds på det spanske hold, herunder nævnte gruppevinder samt Spanien til at nå finalen.

Vores tip

Med de Spanien odds for at vinde EM 2024, der tilbydes, kan vi ikke ignorere det. Det er trods alt et hold, der har en af verdens absolut bedste midtbanespillere i Rodri. Selvom de vil savne Gavi, er der andre spillere, der er tilgængelige og mere end op til opgaven i denne slags sammenhæng. Tipset er ganske enkelt Spanien til at vinde fodbold-EM 2024.

FAQs

Hvad er Spanien EM odds for at vinde turneringen 2024?

Spanien til at vinde EM 2024 odds kan findes til omkring 9x indsatsen, og endda højere hos visse spiludbydere. Det er fordelagtige odds set i lyset af de spillere, Spanien kan stille op med. Gruppespillet vil være en ordentlig test, der viser, hvor holdet står, når mesterskabet begynder.

Hvilke hold spiller Spanien mod i Gruppe B i fodbolds-EM 2024?

I hvad der kaldes “Dødens gruppe” starter Spanien fodbold-EM 2024 med at møde Kroatien i Berlin. Derefter venter en kamp mod Italien, før de afslutter gruppespillet mod Albanien. Det er tre hårde modstandere, som Spanien skal spille nær deres bedste imod.

Er der nogen gode Spanien EM odds på fodbold-EM 2024?

Ja! Vi kan lide alle de høje odds, der tilbydes på Spanien til at vinde EM 2024, Spanien til at nå finalen og Spanien til at vinde Gruppe B. Det er stadig uvist, hvor langt et af det 21. århundredes bedste landshold kan nå, mens de jagter den første medalje siden EM i 2012.