EM 2024: Tysklands chancer og betting odds

EM 2024: Tysklands chancer og betting odds

Værtsnationen Tyskland er en af favoritterne til at vinde EM i fodbold 2024. Tysklands EM odds er dels farvet af, at det er et stærkt hold, og dels af, at de har hjemmebane i alle kampe.

Dette er en guide til odds på fodbold-EM 2024, der omhandler Tyskland og deres chancer i mesterskabet.

Tysklands EM 2024 odds

Selvom det tyske hold ikke har nået hele vejen til en EM-titel siden 1996, er de en af favoritterne til at vinde mesterskabet i år ifølge de danske bookmakere. Kun England og Frankrig har lavere odds ved EM.

Odds for vinderen af fodbold-EM 2024 har givet Tyskland tredje laveste odds for at vinde årets EM-guld. Vi får se i åbningskampen den 14. juni, hvilken form det tyske hold er i.

Tyskland forventes at vinde Gruppe A og dermed få de bedst mulige forudsætninger for at vinde hele EM. Det bliver dog en hård kamp, og ingen hold hverken i gruppespillet eller i slutspillet skal undervurderes.

For at kunne udfordre konkurrenterne som England, Frankrig, Spanien og Portugal vil det kræve, at tyskerne rammer formen perfekt til premieren.

De bedste odds for Tyskland til at vinde EM 2024 inden turneringen ligger på 7x pengene. Husk at spille ansvarligt. Læs mere om bonusser og aktiver et tilbud for at få den bedst mulige oplevelse.

 • Betinia – 6.40
 • Bet365 – 6.50
 • Expekt – 7.00
 • LeoVegas – 7.00
 • Betinia – 7.00

Tysklands chancer ved EM 2024

German Group A

At Tyskland vinder fodbold EM 2024 er langt fra umuligt. Sammen med blandt andre Frankrig, England, Spanien, Portugal og Italien udgør de nemt et af de bedste hold i til EM..

Som værtsnation behøvede Tyskland ikke at kvalificere sig til fodbold-EM 2024. De har kunnet forberede sig til denne opgave længe før turneringen og har sammensat et hold, de stoler på, gennem forskellige trænings landskampe.

I truppen er der spillere, der befinder sig på allerhøjeste niveau, og konkurrencen om at starte den første kamp i München er stor. Her spiller formen og kamp taktikken en rolle.

Sammen med England fra Gruppe C og Frankrig fra Gruppe D vurderer vi og mange bookmakere, at Tyskland har gode chancer. Oddsene for at vinde og specifikt for, at Tyskland vinder fodbold-EM 2024, er i overensstemmelse med de forventninger, man kan have til holdet.

Selvom oddsene for, at Tyskland vinder EM i Gruppe A, er lave, mener vi, at det er et godt væddemål. Ud over at vinde gruppen kan vi også lide oddsene for, at de når finalen som et af turneringens to bedste hold.

I finalen har de selvfølgelig en chance for at vinde fodbold-EM 2024. Mens Tysklands odds for at vinde EM 2024 er fristende.

Hvorfor Tyskland er en favorit: En dybdegående analyse

For at forstå hvorfor Tyskland har fået disse odds, er det vigtigt at se på deres præstationer i nylige store turneringer. Historisk set har Tyskland altid været stærke i store mesterskaber, men deres seneste præstationer i internationale turneringer har været blandede.

 • Præstation i seneste EM og VM: Tyskland har produceret temmelig skuffende præstationer i de seneste store mesterskaber. I VM i både 2018 og 2022 røg man allerede ud i gruppespillet, og i forrige EM var der stop i ottendedelsfinalen. I de fem mesterskaber inden dette nåede de dog i hvert fald semifinalerne, så det mangler at se, hvad de kan præstere på hjemmebane i 2024.
 • Spillere og træner: Tyskland trænes af Julian Nagelsmann, som har stået i spidsen for holdet siden september 2023. Han er den næstyngste nogensinde landsholdschef for tyskerne, som nu har til opgave at vinde EM-guld på hjemmebane. I truppen får han backstjernen Toni Kroos, som har valgt at gøre comeback efter sin pause fra landsholdet efter EM 2020. Ellers har holdet flere store profiler, som målmand Marc-André ter Stegen, center- back Antonio Rüdiger og angriberen Kai Havertz. Flere af spillerne er at finde i Europas største klubber.
 • Hjemmebanefordel: Tyskland vil forsøge at blive det første værtsland til at vinde EM siden Frankrig i 1984. Ellers er det kun Italien (1968) og Spanien (1964), der har formået denne bedrift. I 2020 og 2016 spillede hjemmenationen i finalen, men det lykkedes ikke at levere guldet foran deres egne fans.

Tyskland EM 2024 kampprogram

Ikke kun Tysklands rejse i fodbold-EM 2024, men hele mesterskabet begynder fredag den 14. juni, når værtsnationen møder Skotland i den første af holdets tre gruppekampe i Gruppe A.

Spil på Tysklands odds for at vinde EM 2024 bør placeres inden gruppespillet, da der er en chance for, at de starter turneringen med stor styrke. Med en relativt svag gruppe er der mulighed for, at Tyskland går ubesejret gennem gruppespillet, hvilket betyder, at oddsene for, at Tyskland vinder EM 2024, vil falde.

Det skal dog siges, at der ikke findes nogen lette hold i en turnering. For tyskerne handler det simpelthen om at holde fokus hele vejen og spille den fodbold, vi ved, de kan præstere.

Tysklands mål er at vinde gruppen og give sig selv de bedst mulige chancer forud for slutspillet. Der venter potentielt hold som England, Frankrig, Spanien og Portugal på vejen til finalen og en eftertragtet EM-titel.

På vejen til finalen er der mulighed for at tjene penge på Tysklands præstationer. Udover at vinde EM er der odds for sommerens store fodboldfest, der omhandler deres vej gennem Gruppe A og slutspillets indledende trin.

Ingen spiludbyder har undladt at sætte Tyskland som favoritter til at vinde Gruppe A ifølge oddsene. Man forventes også at gå langt i slutspillet, hvilket inviterer til mange forskellige typer af væddemål på tyskerne under fodbold-EM 2024.

Hvis Tyskland “gør arbejdet” i gruppespillet, venter tredjepladsen fra Gruppe C. Hvis de derimod slutter som toer i gruppen, vil de stå over for toeren fra Gruppe B, hvilket kan være blandt andre Spanien og turneringens regerende mester, Italien.

Hvis de mod forventning ender på tredjepladsen, kan en gruppevinder fra Gruppe B, Gruppe E eller Gruppe F vente rundt om hjørnet. Tyskernes mål er naturligvis at undgå modstand af hårdere kaliber allerede i ottendedelsfinalen, hvilket de nemmest gør ved at vinde gruppen.

 • Tyskland – Skotland: 21:00, 14. juni 2024
 • Tyskland – Ungarn: 18:00, 19. juni 2024
 • Tyskland – Schweiz: 21:00, 23. juni 2024

Vores tip

Vi kan lide oddsene for, at Tyskland når finalen, et væddemål der i skrivende stund giver op til 4x pengene tilbage. En relativt nem gruppe og derefter en rimelig god rejse frem til afgørelsen, kombineret med massivt publikums support under hele turneringen, tror vi kan række langt.

FAQs

Hvad er Tysklands odds for at vinde EM 2024?

Et EM-guld til værtsnationen giver cirka 7x pengene tilbage, hvilket vi synes er passende i forhold til holdets chancer under mesterskabet. De har en gunstig gruppe for at avancere som gruppevindere og kan derefter tage kampen kamp for kamp.

Hvilke hold spiller Tyskland imod i Gruppe A ved fodbold-EM 2024?

Tyskland vil spille mod Skotland, Ungarn og Schweiz i gruppespillet, alle kampe, hvor de er favoritter til at stå som vindere. Kampen mod Skotland er åbningskampen for hele mesterskabet.

Er der nogen gode Tyskland EM odds 2024?

Vi synes, at væddemål på, at Tyskland når finalen i EM 2024, er det bedste valg lige nu. De har haft et par svage mesterskaber bag sig, men vil højne sig et par niveauer, når de spiller foran hjemmepublikum.