TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 20 lør
 • 21 i dag
 • 22 man
 • 23 tirs
 • 24 ons
 • 25 tors
 • 26 fre
 • 27 lør
 • 28 søn
 • 29 man
 • 30 tirs
 • 1 ons
 • 2 tors

Badminton i TV og Live Stream

TVsporten giver dig Badminton LIVE på TV og Live stream. Med vores TV-guide får du en komplet oversigt med kanaler, tid og kampprogram for Badminton.

Vi har flere danske profiler med på den store BWF World Tour. Blandt herrerne kan nævnes Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Rasmus Gemke og Hans-Kristian Solberg. På kvindesiden har vi først og fremmest Line Højmark Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt.

Der er ikke nogen begivenheder inden for Badminton. Gå tilbage

Badminton

Se Badminton i TV

Hvis du kan lide at se badminton i tv, så er det en god ide at holde øje med TV2 og deres pakker. De har nemlig rettigheder til at vise badminton i tv i Danmark, hvilket gør det nemt at se badminton.

Så hvis du vil se danske spillere som Viktor Axelsen og Anders Antonsen, så skal du overveje en TV pakke med adgang til TV2, TV 2 Sport, TV2 Play og TV2 Sport X.

Sådan streamer du Badminton live

Hos Tvsporten viser vi hvor du kan se de bedste badminton kampe fra store turneringer som Denmark Open, Badminton All England, VM Badminton og BWF world tour turneringer.

For at få adgang til kampene skal du have TV2 Play og de tilbyder forskellige pakker, hvilket giver dig adgang til live ishockey på tv og mobil stream.

Badminton Danmark

I Danmark elsker vi fjerbolden og badminton ketcher. Med over 700 klubber badmintonklubber og tæt på 100.000 medlemmer, så er Badminton i Danmark en attraktiv sport, som vi er ganske gode til.

Morten Frost, Camilla Martin, Peter Gade, Poul-Erik Høyer og Tine Baun er blot nogle af de mange store badmintonspillere som har vundet for Danmark og fremtid ser lys ud for Badminton Danmark

Viktor Axelsen

Viktor Axelsen er født den 4 januar 1994 og er en dansk badmintonspiller. Han blev verdensmester i 2017 og 2022 og olympisk mester i 2020.

Han vandt desuden også badminton verdensmesterskaberne for juniorer i 2010 og slog Sydkoreas Kang Ji-wook i finalen og blev den første europæiske singlespiller nogensinde til at holde titlen.

Viktor Axelsen er tredobbelt europamester efter at have vundet titlen i 2016, 2018 og 2022.

Anders Antonsen

Anders Antonsen er er et andet dansk badminton talent, som startede med at vinde guldmedalje ved europamesterskaberne for juniorer i single 2015. Samme år blev han kåret som årets unge spiller i Europa.

Sammen med landsholdet vandt han de europæiske herreholdsmesterskaber i 2016 og 2018, samt EM i Mixdouble hold i 2017, 2019, 2021 og 2023.

Anders Antonsen var mester ved 2019 Minsk European Games, 2021 European Championships, sølvvinder ved 2017 EM, og 2019 World Championships, og bronzevinder ved EM Verdensmesterskaberne 2021.

Denmark Open

Denmark Open, eller tidligere kendt som Danish Open, er en årlig badmintonturnering, der afholdes i Danmark og arrangeres af Badminton Danmark.

Denmark Open var en del af BWF Super Series Premier fra 2011 til 2017. BWF kategoriserede det som en af ​​de fem BWF World Tour Super 750-begivenheder i henhold til BWF-begivenhedsstrukturen siden 2018.

Turneringen startede i 1936 og er nu verdens næstældste badmintonturnering. Den blev afbrudt af Anden Verdenskrig og holdt pause fra 1956 til 1964.

Denmark Open er kendt for at tiltrække nogle af de bedste spillere fra hele verden og spilles normalt i slutningen af ​​oktober hvert år.

All England Badminton

All England Open Badminton Championships er verdens ældste badmintonturnering, der afholdes årligt i England.

Med introduktionen af ​​BWF's seneste karaktersystem, fik den Super Series-status i 2007.

Verdens første åbne turnering blev afholdt i den engelske by Guildford i 1898, hvis succes banede vejen for All Englands åbningsudgave, som blev afholdt i Londons Horticultural Halls i 1899.

All England blev betragtet – især efter den første Thomas Cup-serie i 1949 – som sportens uofficielle verdensmesterskab indtil 1977, hvor det internationale badmintonforbund lancerede sine officielle mesterskaber.

Den bedste nation, med flest mesterskaber er England med 194, herefter følger Danmark med 89 sejre.

Hvor kan jeg se Badminton live i TV?

Hvis du vil se Badminton i TV, så er TV2 og deres streaming tjeneste det bedste svar.

Hvor kan jeg streame Viktor Axelsens badminton kampe?

TV2 play og Bet365

Hvem er verdens bedste badminton spiller?

I skrivende stund er Viktor Axelsen den bedste spiller i verden.

Hvor kan jeg se badminton i tv i dag?

Hold øje med vores hjemmeside eller app, for at holde øje med hvor du kan se badminton i dag.