TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 21 tors
 • 22 i dag
 • 23 lør
 • 24 søn
 • 25 man
 • 26 tirs
 • 27 ons
 • 28 tors
 • 29 fre
 • 30 lør
 • 31 søn
 • 1 man
 • 2 tirs

Fodbold-VM i TV og Live Stream

VM 2018 spilles i Rusland mellem den 14. juni og 15. juli. 32 hold deltager, og kampene afgøres på 12 forskellige arenaer, hvor den største er Luzhniki Stadion i Moskva med plads til 81.000 tilskuere. Kampene sendes på DR1 og TV2.

Hent hele VM-kampprogrammet til din kalender her!

 1. Gruppe A

 2. Gruppe B

 3. Gruppe C

 4. Gruppe D

 5. Gruppe E

 6. Gruppe F

 7. Gruppe G

 8. Gruppe H

 Klik på grupperne for at filtrere skemaet

Det har længe stået klart, at verdensmesterskabet i fodbold skal spilles i Rusland i 2018, og det var på et hængende hår, at Danmark fik kvalificeret sig til VM i midten af november.

Danmark har i VM-kvalifikationen overrasket fodboldverdenen, og da det danske landshold slog Irland ud med sammenlagt 5-1 efter to playoff-opgør, stod det klart, at de kommer til at deltage i et VM-gruppespil for første gang siden 2010. Det har selvfølgelig betydet, at billetter til Danmarks kampe i Rusland er steget gevaldigt i pris, og hvis man gerne vil se de danske kampe live på stadion, så er det på høje tid at få købt billetterne.

Det er til gengæld ikke alle, som kan tage til Rusland for at se VM live. Mange vil følge med hjemme i sofaen foran TV-skærmen, hvilket også kommer til at blive en fantastisk oplevelse. Det spørgsmål som mange nok har stillet sig selv er: Hvornår og hvor bliver kampene vist i TV?

Der er dog ingen grund til at gå i panik, for her hos TVsporten.dk kan man holde øje med, hvilke TV-kanaler der viser hvilke kampe. Vi laver en grundig gennemgang af, hvilken kamp som bliver sendt på hvilken kanal, og alle TV-kanaler der viser VM kommer til at være på TVsporten.dk med kamptidspunkter og -informationer.

Allerede nu står det klart, at VM i fodbold kommer til at blive vist på DR1 og TV2. Det har stået klart siden 2012, hvor der blev underskrevet en aftale med de svenske kanaler SVT og TV4 om rettighederne til at vise kampene fra VM 2018 i Rusland og VM 2022 i Qatar. Faktisk har DR sendt VM i radioen siden 1930, og den første slutrunde som blev vist i fjernsynet var VM i 1954.

Det betyder, at hvis man har adgang til begge kanaler, så kan man se næsten samtlige kampe ved denne slutrunde, hvis man har lyst til det. Derudover kommer VM-finalen til at blive vist på både DR1 og TV2, så hvis man kun har en af kanalerne, kan man stadig se finalen.

VM 2018 i TV

I modsætning til vinter-OL i Sydkorea som bliver afholdt i starten af 2018, så kommer TV-kanalerne for eksempel ikke til at sende klokken fire om natten. Der er nemlig kun et par timers tidforskel mellem dansk og russisk sommertid. I Kaliningrad er der for eksempel ingen tidsforskel. Nedenfor er der et overblik over, hvor stor tidsforskel der er i de forskellige russiske VM-byer.

Kaliningrad + 0 timer

Moskva + 1 time

Sankt Petersborg + 1 time

Kazan + 1 time

Volgograd + 1 time

Nisnij Novgorod + 1 time

Saransk + 1 time

Rostov-ved-Don + 1 time

Sotji + 1 time

Samara + 2 timer

Jekaterinburg + 3 timer

På TVsporten.dk kommer man også til at kunne se aktuelle odds på de forskellige VM-kampe, hvilket betyder, at vi kommer til at have alt, hvad der er nødvendigt for at gøre din VM-oplevelse så god som mulig.

Danmark er kommet i gruppe C sammen med Frankrig, Peru og Australien. Den første kamp skal spilles den 16. juni mod Peru klokken 18.00 dansk tid, mens kamp nummer to bliver spillet den 21. juni klokken 14:00 dansk tid mod Australien. Danmarks sidste gruppespilskamp mod Frankrig bliver sparket i gang den 26. juni klokken 16:00 dansk tid. Så snart de danske TV-kanaler har fordelt kampene imellem sig, kommer man selvfølgelig til at kunne se, hvilken kanal der sender hvilken kamp her på siden. Det er derfor en god idé at tilføje TVsporten.dk som bogmærke, hvis man gerne vil holde sig opdateret.

Fakta om VM 2018

Her kan du læse generel information om VM 2018 i Rusland.

- Antal lande ved VM: 32

- Antal grupper: Otte (fire hold i hver gruppe)

- Hvem går videre? Landene som bliver nummer et og to i hver gruppe

Grupperne:
Gruppe A: Rusland, Uruguay, Egypten og Saudi Arabien

Gruppe B: Portugal, Spanien, Marokko og Iran

Gruppe C: Frankrig, Danmark, Peru og Australien

Gruppe D: Kroatien, Island, Argentina og Nigeria

Gruppe E: Schweiz, Serbien, Brasilien og Costa Rica

Gruppe F: Sverige, Tyskland, Mexico og Sydkorea

Gruppe G: Belgien, England, Tunesien og Panama
Gruppe H: Polen, Colombia, Senegal og Japan.

Favoritter ved VM 2018

Der var mange lande som overraskede både i VM-kvalifikationen og i playoff-opgørerne. Det var for eksempel en kæmpe overraskelse, da Sverige sendte Italien ud i VM-mørket efter to playoff-opgør. Det var også noget af en overraskelse, at Island vandt deres kvalifikationsgruppe foran Kroatien, Tyrkiet og Ukraine.

De helt store favoritter ved VM 2018 er Tyskland, Brasilien og Frankrig. De forsvarende verdensmestre fra Tyskland er de helt store favoritter, og de gjorde da også rent bord i VM-kvalifikationen, hvor de vandt alle deres kampe og scorede imponerende 43 mål i 10 kampe. Man skal heller ikke glemme, hvordan Brasilien blev ydmyget af tyskerne i semifinalen ved sidste VM med 7-1.