TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 11 tors
 • 12 i dag
 • 13 lør
 • 14 søn
 • 15 man
 • 16 tirs
 • 17 ons
 • 18 tors
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tirs

Premier League i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om de spændende Premier League-kampe i TV, streams og masser af andet fra sæson 2024/2025.

Der er som altid stor dansk interesse for Premier League-kampene. Premier League har også masser af danske spillere, som er spændende at følge.

Manchester City forsvarede sidste års titel og blev engelske mestre foran Arsenal.

Ønsker du også at følge stjernespillerne Salah, Kane, de Bruyne, Haaland, Son og alle de andre Premier League-profiler, så kan du her hos TVsporten se alle kamptidspunkterne, den aktuelle stilling i tabellen, en liste over liga-topscorer samt oversigt for tv og livestream for de kommende Premier League-kampe.

• Besøg Viaplay her
• Åbn en konto og vælg din Viaplay pakke
• Se alle kampe i Premier League


Der er ingen kommende begivenheder for Premier League Se andre sendinger under Fodbold.

Premier League - verdens bedste liga

Hvem kan vælte mægtige Manchester City med den succesfulde manager Pep Guardiola af den engelske fodboldtrone?

Der er lagt op til endnu spændende Premier League-sæson med stjernebesatte tophold som Chelsea, Spurs, Arsenal, Liverpool, Manchester United og Manchester City, der alle håber på at kunne tage det eftertragtede Premier League-trofæ. Samtidig er der klubber som går efter at bryde ind i top seks - her tænker vi på Brighton, West Ham, Newcastle og Aston Villa.

Vi kan imidlertid se frem til en masse fodboldbrag når den nye sæson skydes igang igen efter sommerferien, hvor der igen venter 38 spillerunder.

Premier League Historie

Premier League, også kaldet Premiership, blev oprettet i 1992. Ligaen, der består af 20 klubber, og erstattede 1. Division som det øverste niveau i fodbold i England. Den gamle 1. Division blev havde sin første sæson i 1888 efter at være blevet udtænkt af Aston Villas formand William McGregor.

I løbet af en Premier League-sæson spiller hver klub en hjemme- og en udekamp med alle andre hold i ligaen. En kampsejr giver det vindende hold tre point i stillingen, mens uafgjort resulterer i et point for hver klub. Ligaen har ingen postsæson-turnering: holdet med flest point i slutningen af ​​sæsonen er Premier League-mester. De øverste fire hold hvert år kvalificerer sig til næste sæsons (UEFA) Champions League-turnering, der udgør de mest succesrige udenlandske hold i europæisk fodbold mod hinanden til den årlige titel af bedste europæiske klub. I mellemtiden bliver de nederste tre klubber i Premier League nedrykket.

Ligaen blev dannet af førstedivisionsklubberne efter sæsonen 1991-1992 for at maksimere det økonomiske potentiale i engelsk fodbold. Den nye liga forbedrede hurtigt stadionernes komfort og sikkerhed, underskrev lukrative kontrakter og sponsorater og begyndte at tiltrække mange af verdens bedste spillere og trænere.

Hvor kan jeg se Premier League i TV?

Med enorme investeringer er sket en massiv udvikling i Premier League igennem de seneste sæsoner. Traditionsrige Newcastle er seneste klub, der har fået nye ejere og de kan nu se frem til få tilført nye milliarder til at forstærke truppen.

Så nogle af verdens bedste spillere render rundt i på de engelske fodboldbaner og det har også trukket mange fodboldfans og tv-seere til at følge slagets gang.

Der er ingen tvivl om, at Premier League er den mest sete og attraktive fodboldliga i verden og der er intense topbrag i hver spillerunde.

Vi kan også glæde sig over, at der er gode chancer for at følge stort set alle Premier League-kampe, der bliver vist enten på TV eller via stream på computer, mobil og tablet.

De fleste kampe vises på 3+, TV 3 Sport, TV 3 Max og See. Og så er der også mulighed for at følge kampene på Viaplay, hvor du kan se samtlige de kampe, som bliver sendt på TV3+, TV3 Max og See.

Så med vores oversigt vil du sikre dig at du hele tiden kan følge dit favorithold og er opdateret på, hvornår klubberne skal i aktion i Premier League-spillerunderne.

Se dagens TV & Streaming-udsendelser

Hos TVsporten har vi en komplet udsendelsesliste med kommende fodboldbegivenheder. Uanset om du ønsker at følge kampe på TV eller via stream, kan vi guide dig med alle de nødvendige oplysninger om udsendelsestidspunkter og kanaler. For at få en detaljeret oversigt over alle kommende fodboldkampe, kan du besøge vores side ved at klikke på følgende link: Fodbold i dag. Sørg for altid at være opdateret med de seneste kampe og udsendelser, så du aldrig går glip af en kamp!