TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 27 tors
 • 28 i dag
 • 29 lør
 • 30 søn
 • 31 man
 • 1 tirs
 • 2 ons
 • 3 tors
 • 4 fre
 • 5 lør
 • 6 søn
 • 7 man
 • 8 tirs

Premier League i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om de spændende Premier League-kampe i TV, streams og masser af andet fra sæson 2021/2022.

Der er som altid stor interesse for Premier League-kampene og fodboldfeberen er bestemt ikke blevet mindre efter det er lykkes at lokke superstjernen Cristiano Ronaldo tilbage i United-trøjen. Premier League har også masser af danske spillere, som er spændende at følge.

Denne sæsons oprykkere består af Brentford, Norwich og Watford, mens Manchester City skal forsvare sidste års titel efter suveræne sejr. Dermed skal hold som Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester United og Chelsea oppe sig i år.

Ønsker du også at følge stjernespillerne Salah, Kane, de Bruyne, Lukaku, Bruno Fernandes og alle de andre Premier League-profiler, så kan du her hos TVsporten se alle kamptidspunkterne, den aktuelle stilling i tabellen, en liste over liga-topscorer samt oversigt for tv og livestream for de kommende Premier League-kampe.

5 feb

lørdag

8 feb

tirsdag

20:45
20:45
21:00
9 feb

onsdag

20:45

Tottenham Hotspur – Southampton FC

Premier League · Nordicbet 1.67 | 4.25 | 5.00

20:45
20:45
10 feb

torsdag

20:45
20:45

Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC

Premier League · Nordicbet 3.65 | 3.25 | 2.22

12 feb

lørdag

13:30

Manchester United – Southampton FC

Premier League · Nordicbet 1.51 | 4.70 | 6.30

16:00
16:00
18:30
13 feb

søndag

15:00

Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers

Premier League

15:00

Newcastle United – Aston Villa

Premier League

15:00

Burnley FC – Liverpool FC

Premier League

17:30

Leicester City – West Ham United

Premier League

Premier League - verdens bedste liga

Hvem kan vælte mægtige Manchester City med den succesfulde manager Pep Guardiola af den engelske fodboldtrone?

Der er lagt op til en historisk spændende Premier League-sæson med stjernebesatte tophold som Chelsea, Liverpool, Manchester United og Manchester City, der alle håber på at kunne tage det eftertragtede Premier League-trofæ.

Vi kan imidlertid se frem til en masse fodboldbrag før vi finder vinderen af Premier League-sæsonen 2021/22, da klubberne skal igennem hele 38 spillerunder.

Første runde startede den 13. august og sidste spillerunde bliver afviklet den 22. maj 2022.

Danskere at følge i Premier League 2021/22

Heldigvis kan vi også følge danske stjernespillere som forsvarskrumptap Andreas Christensen hos Chelsea, Pierre-Emile Højbjerg hos Tottenham samt Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard hos Leicester.

Derudover har vi fået danskerklubben Brentford op i Premier League. Her finder vi den danske manager Thomas Frank og i Brentford-truppen finder vi landsholdsspillerne Mathias Jensen, Mathias Zanka Jørgensen og Christian Nørgaard.

Premier League Historie

Premier League, også kaldet Premiership, blev oprettet i 1992. Ligaen, der består af 20 klubber, og erstattede 1. Division som det øverste niveau i fodbold i England. Den gamle 1. Division blev havde sin første sæson i 1888 efter at være blevet udtænkt af Aston Villas formand William McGregor.

I løbet af en Premier League-sæson spiller hver klub en hjemme- og en udekamp med alle andre hold i ligaen. En kampsejr giver det vindende hold tre point i stillingen, mens uafgjort resulterer i et point for hver klub. Ligaen har ingen postsæson-turnering: holdet med flest point i slutningen af ​​sæsonen er Premier League-mester. De øverste fire hold hvert år kvalificerer sig til næste sæsons (UEFA) Champions League-turnering, der udgør de mest succesrige udenlandske hold i europæisk fodbold mod hinanden til den årlige titel af bedste europæiske klub. I mellemtiden bliver de nederste tre klubber i Premier League nedrykket.

Ligaen blev dannet af førstedivisionsklubberne efter sæsonen 1991-1992 for at maksimere det økonomiske potentiale i engelsk fodbold. Den nye liga forbedrede hurtigt stadionernes komfort og sikkerhed, underskrev lukrative kontrakter og sponsorater og begyndte at tiltrække mange af verdens bedste spillere og trænere.

Hvor kan jeg se Premier League i TV?

Med enorme investeringer er sket en massiv udvikling i Premier League igennem de seneste sæsoner. Traditionsrige Newcastle er seneste klub, der har fået nye ejere og de kan nu se frem til få tilført nye milliarder til at forstærke truppen.

Så nogle af verdens bedste spillere render rundt i på de engelske fodboldbaner og det har også trukket mange fodboldfans og tv-seere til at følge slagets gang.

Der er ingen tvivl om, at Premier League er den mest sete og attraktive fodboldliga i verden og der er intense topbrag i hver spillerunde.

Vi kan også glæde sig over, at der er gode chancer for at følge stort set alle Premier League-kampe, der bliver vist enten på TV eller via stream på computer, mobil og tablet.

De fleste kampe vises på 3+, TV 3 Sport, TV 3 Max og YouSee-kanalen Xee. Og så er der også mulighed for at følge kampene på Viaplay, hvor du kan se samtlige de kampe, som bliver sendt på TV3+, TV3 Max og Xee.

Så med vores oversigt vil du sikre dig at du hele tiden kan følge dit favorithold og er opdateret på, hvornår klubberne skal i aktion i Premier League-spillerunderne.