TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 lør
 • 14 i dag
 • 15 man
 • 16 tirs
 • 17 ons
 • 18 tors
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tirs
 • 24 ons
 • 25 tors

FC København i TV og Live Stream

Her finder du alt om FC København og deres kampe i TV og Live Stream, samt program og tider for Superliga. FCK er Danmarks største klub og bliver også kaldt løverne og byens hold. Klubben blev stiftet 1992 som en overbygning på den gamle traditionsklub KB (Kjøbenhavns boldklub). FCK har hjemme på Danmarks nationalarena; Telia Parken på Østerbro i København, med plads til 38.000 tilskuere. Når FCK spiller mod Brøndby kaldes kampen for New Firm og er det Danmarks største rivalisering. FCK har vundet 15 danmarks-mesterskaber, 7 sølvmedaljer og 3 bronze medaljer.

14 apr

i dag, søndag

18:00

FC Midtjylland – FC København

Superliga · VBet Live odds

21 apr

søndag

16:00

FC København – Silkeborg IF

Superliga · VBet Live odds

28 apr

søndag

5 maj

søndag

16:00

Silkeborg IF – FC København

Superliga · VBet Live odds

12 maj

søndag

16:00

Brøndby IF – FC København

Superliga · VBet Live odds

16 maj

torsdag

20:00

FC København – FC Midtjylland

Superliga · VBet Live odds

21 maj

tirsdag

18:00
26 maj

søndag

17:00

FC København – FC Nordsjælland

Superliga · VBet Live odds

Fodboldklubben fc københavn

F.C. København, også almindeligvis kendt som FCK, er en professionel dansk fodboldklub som ligger i København. Klubben blev grundlagt i 1992 som en overbygning oven på Kjøbenhavns Boldklub og Boldklubben 1903. Denne overbygning har kostet store investeringer men har samtidig også kastet mange medaljer af sig

FCK I UEFA Champions league

I europæisk fodbold har F.C. København nået gruppespillet i UEFA Champions League og gruppespillet i UEFA Europa League flere gange end nogen anden dansk klub, og er den eneste danske klub, der har nået knockout-fasen i Champions League. Klubben FC København satser hvert år hårdt på at netop komme i Champions League, da denne turnering er en sand guldgrube løverne. I skrivende stund for sæson 23/34 har FC København været igennem kvalifikation til Champions League og klaret sig igennem til gruppespillet. Her skal de møde nogle store hold i form af selveste Bayern München, Manchester United og Galatasaray.

Kommende Kampe For FC København

Inden disse spændende Champions League kampe, så venter der modstand fra de hjemmelige modstandere i form af Vejle Boldklub, FC Nordsjælland, Brøndby IF og AGF. Med deltagelse i Champions League, DBU Pokalen og superligaen, så bliver kampprogrammet selvfølgelig en del hårdere for byens hold, som i sidste ende kan få en effekt på præstationerne i den danske superliga.

For at holde dig opdateret på de kommende kampe for FC København, så kan du altid anvende vores TV oversigt, da vi løbende opdateret kampprogrammet for FC København.

Sådan ser du FCK med Viaplay

En af de bedste måder at se FCK i tv er ved at at bruge Viaplay streamingtjeneste.

Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"

Vælg Viaplay Total

Herefter kan du se FCK mod Brøndby FC Midtjylland, FC Nordsjælland og mange andre spændende kampe.

Kampe i Parken i Dag

En FCK kamp i Parken er noget specielt. Dels fordi det er FCKs hjemmebane men samtidigt også det absolut største stadion i Danmark med måske den største fanopbakning. Festen er altid stor når holdet træder på banen, hvadenten det er FCK mod OB eller Manchester United. Kampene på Østerbro spilles som sagt i Parken som har plads til over 38.000 tilskuere. Er du fan af FC København, så er kampe i Parken nærmest et must.

For at holde dig opdateret på kampe for FC København i parken, så kan du altid anvende vores TV oversigt, da vi altid opdaterer kampprogrammet for FC København.

FCK Mod Brøndby

The new firm - Nyklassikeren eller også bedre kendt som Slaget om København. Når FC København møder Brøndby if i parken, så er der knald på. Det er uden tvivl det største derby opgør der findes i dansk fodbold og der bliver altid spillet hårdt med mange kort. Klubbens fans på begge sider starter allerede fra morgnen med at klæde sig i klubbens farver og bevæger sig højlydt rundt i gaderne indtil der kickoff på stadion. Der er stor fokus på disse kampe og endnu mere prestige i at vinde, da det ligesom give håneretten til det vindende hold, indtil de mødes igen

For at holde dig opdateret på FC København mod Brøndby kampe, så kan du altid anvende vores TV oversigt, da vi altid opdaterer kampprogrammet for FC København.

FC Københavns Trup

De stærke resultater over de sidste mange år bunder i en stærk spillertrup og dette år er ingen undtagelse for FC København. Her er spillerne som skal spille de næste kampe for FC København i Champions League og den danske superliga 2023/24.

Målmænd

Kamil Grabara

Sander

Dithmer

Forsvar

Kevin Diks

Denis Vavro

Davit Khocholava

Christian Sørensen

Elias Jelert

Nicolai Boilesen

Peter Ankersen

Birger Meling

Valdemar Lund

Midtbane

Victor Claesson

Mateo Tanlongo

Diogo Concalves

Mohammed Elyounoussi

Lukas Lerager

Elias Achouri

Rasmus Falk

William Clem

Oscar Højlund

Roony Bardghji

Angreb

Jordan Larsson

Andreas Cornelius

Khouma Babacar

Orri Oskarsson

Emil Højlund

FAQ

 Hvis jeg vil se for eksempel FCK vs OB, hvilken kanal viser disse kampe?

Alle superliga kampe fordeles mellem 6’eren, Canal 9, TV3 Sport og TV3 Sport. Hold dig opdateret på vores hjemmeside så du kan se FC København i tv.

Hvor er FCKs hjemmebane?

FC København, som er en dansk klub, spiller deres hjemmebanekampe i Parken.

Kan jeg stream FC København online?

Ja det kan du f.eks med Viaplay. Alternativt kan du anvende bet365 som viser FCK kampe til deres brugere.

Hvor kan jeg finde TV-programmet for de kommende fodboldbegivenheder?

Vil du sørge for aldrig at misse en kamp med dit favorithold? TVsporten bringer dig den mest komplette guide over fodbold i dag i TV og på stream! Vores udførlige TV- og streamingsprogram tilbyder alle de nødvendige informationer om fremtidige kampe, udsendelsestider og de kanaler, der sender dem, så du altid er klar til kampdag. Vi anbefaler Viaplay for de mest indholdsrige og eksklusive fodboldudsendelser, hvor du kan få adgang til alle de bedste lokale og internationale kampe med blot et klik. Besøg vores fuldstændige oversigt over fodboldkampe, tidspunkter og se fodbold i dag på TV og streaming her, og gør din fodboldoplevelse endnu mere spændende og tilgængelig!