TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 30 tors
 • 1 i dag
 • 2 lør
 • 3 søn
 • 4 man
 • 5 tirs
 • 6 ons
 • 7 tors
 • 8 fre
 • 9 lør
 • 10 søn
 • 11 man
 • 12 tirs

Serie A i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om Serie A kampe i TV, streams med tid og kanal, plus masser af andet fra sæson 2021/22. Serie A er en af verdens bedste ligaer og indeholder topklasse hold, så som Juventus, Atalanta, AC Milan og Inter, samt Napoli og AC Roma. De regerende mestre er Inter.

Der er ingen kommende begivenheder for Serie A Se andre sendinger under Fodbold.

Serie A - Top italiensk fodbold

Fodbold er nærmest en religion i Italien, hvor de er kendte for deres fanatiske passion. Der er en helt unik atmosfære og stemning i de store fodboldbrag i Støvlelandet. TVsporten giver dig det komplette overblik og kampprogram for Serie A-sæsonen 2021/2022.

Her finder du alle informationer om Serie A kampe i TV, streams den aktuelle stilling, topscorerliste samt oversigt for tv og livestream for de kommende Serie A-kampe. Med vores guide kan du lynhurtigt danne sig et overblik over, hvilke kanaler som der i den nærmeste fremtid viser Serie A-kampene i TV eller stream.

Hvem vinder Serie A-mesterskabet 2021/2022?

Den italienske Serie A er så absolut en af verdens bedste ligaer og indeholder tophold som mestrene fra Inter, stjernebesatte Juventus samt udfordrerne AC Milan, Napoli, AC Roma med træner José Mourinho og så skal vi også huske at holde godt øje med Atalanta med vores store landsholdshelt Joachim Mæhle.

Inter er forsvarende mestre, da den danske playmaker Christian Eriksen i sidste sæson hjalp med til at bryde Juventus-dominansen. Efter imponerende ni mesterskaber i træk til Juventus måtte ´Den Gamle Dame´ træde ned fra den italienske fodboldtrone og endda nøjes med at slutte på 4. pladsen.

Efter en utrolig flot sæson med overbevisende præstationer fra Inter kunne mesterskabsfesten kunne bryde ud hos Inter-fansene på det legendariske San Siro-stadion.

Vi kan også i denne sæson forvente overraskelser og med garanti stor spænding i topstriden. Vi skal især holde øje med Simon Kjærs Milan og det sprudlende Napoli-mandskab, da begge klubber er kommet flyvende fra start med en række sejre i denne sæson.

Det kan blive voldsomt tæt, dramatisk og yderst spændende, hvor guldmedaljerne havner henne i denne sæson.

Første spillerunde af Serie A 2021/22-sæsonen blev spillet den 21. august og de 20 Serie A-klubber skal igennem 38 spillerunde. Sidste spillerunde bliver afviklet den 22. maj 2022.

Serie A Historie

Serie A er blevet arrangeret siden 1946 af Lega Nazionale Professionisti (LNP) efter at have efterfulgt det italienske fodboldforbund (FIGC) og i 2010 blev Lega Nazionale Professionisti Serie A (LNPA), almindeligt kendt som Lega Serie.

Ligaen begyndte at blive spillet i sæsonen 1929-30: Siden da er den blevet spillet uden afbrydelser, med undtagelse af perioden mellem 1943 og 1945 af 2. verdenskrig og i 2020.

Serie A betragtes som en af ​​de fem store europæiske ligaer, og indtager tredjepladsen i UEFA-koefficienten, overgået af La Liga og Premier League, og slår den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1

Hvor kan jeg se Serie A-kampene i TV?

Det skabte stor interesse for den italienske Serie A hos de danske fodboldfans, da Christian Eriksen skiftede fra Tottenham til Inter op til sidste sæson. Det førte også til at TV2 sikrede sig rettighederne til at vise kampene fra støvlelandet og dermed er det ganske nemt for fodboldfansene at følge med i Serie A i TV.

Den italienske liga bliver vist på både TV Sport X og TV2 Sport. Det er endda muligt at se endnu flere Serie A-kampe, hvis du har TV2 Play og endelig kan du også vælge at se Serie A-kampene hos bookmakeren Bet365 på livestream.

Så husk at tjekke vores TV-oversigt løbende for at sikre dig at du hele tiden kan følge dit favorithold og er opdateret på, hvornår klubberne skal i aktion i Serie A-spillerunderne.