TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 25 lør
 • 26 i dag
 • 27 man
 • 28 tirs
 • 29 ons
 • 30 tors
 • 31 fre
 • 1 lør
 • 2 søn
 • 3 man
 • 4 tirs
 • 5 ons
 • 6 tors

La Liga i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om kampe i TV, streams og masser af andet fra La Liga sæson 2023/24 eller Primera Division, som den også kaldes. La Liga er rangeret, og anses, som én af de allerbedste ligaer i verden. De øverste 4 hold går automatisk videre til Champions League, og de regerende mestre er Barcelona.
25 maj

i går, lørdag

14:00
16:15

Real Sociedad – Atletico Madrid

La Liga · VBet Live odds

18:30
18:30

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao

La Liga · VBet Live odds

21:00

Real Madrid – Real Betis

La Liga · VBet Live odds

26 maj

i dag, søndag

14:00
16:15

Celta de Vigo – Valencia

La Liga · VBet Live odds

16:15

Union Deportiva Las Palmas – CD Alaves

La Liga · VBet Live odds

21:00

La Liga Historie

Den spanske First Division - kendt som LaLiga Santander af sponsorårsager er det øverste niveau i det spanske ligasystem og den vigtigste på klubniveau. Det er blevet arrangeret siden 1984 af det spanske fodboldforbund. Det er blevet spillet siden sæsonen 1928-29, efter at have været afbrudt to gange. Mellem 1936 og 1939 på grund af den spanske borgerkrig og på grund af koronavirusepidemien (Covid-19)

La Liga betragtes som en af ​​de fem store europæiske ligaer, og indtager 1. pladsen i UEFA-koefficienten, og slår den engelske Premier League, den italienske serie A, den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1.

Gennem sin historie har kun ni klubber været mestre i La Liga, 34 titler er Real Madrid Club de Fútbol, ​​efterfulgt af Fútbol Club Barcelona (26), Club Atlético de Madrid (11), Athletic Club (8), Valencia Club de Fútbol (6), Real Sociedad de Fútbol (2) og Real Betis Balompié, Sevilla Fútbol Club og Real Club Deportivo de La Coruña med en enkelt titel.

LA LIGA 2023/24

Det er aldrig kedeligt at følge med i den underholdende spanske La Liga og i vores TV-oversigt over La Liga 2023/24-sæsonen kan du følge alle kamptidspunkterne, topscorerliste samt hvor du kan se de kommende La Liga-kampe.

La Liga 2023-24 er den 93. sæson af La Liga, Spaniens førende fodboldkonkurrence. La Liga begyndte den 11. august 2023 og er planlagt til at slutte den 26 maj 2024. Barcelona er de forsvarende mestre, eftersom at have vundet deres 27. titel i foregående sæson..

Hvor kan jeg se La Liga-kampene?

Det er lykkes TV2 at få sikret TV-rettighederne til La Liga, så hvis du gerne vil følge med i den spanske liga, så skal du finde frem til TV Sport X.

Du kan også følge kampene på TV2 Play og endelig kan du også vælge at se de spanske kampe hos bookmakeren Bet365 på livestream.

Så hold dig opdateret med vores komplette TV-guide, der sørger for at du kan følge med i denne spændende La Liga sæson 2023/24.

Fodbold i Dag: Dit Fuldstændige Overblik over Alle TV-Sendte Kampe

Gør hver dag til en fodboldfest med vores omfattende oversigt over fodbold i dag og de tilhørende sendinger! TVsporten sikrer, at du aldrig går glip af et eneste spark med vores omfattende TV- og streamingprogram for alle de vigtigste fodboldbegivenheder. Uanset om det er La Liga, Premier League, eller en anden stor fodboldliga, har vi alt det, du behøver at vide om, hvornår og hvor du kan se dagens spil. Vores ekspertanbefalinger på broadcast-kanaler garanterer, at du får den bedste visuelle oplevelse, lige fra pre-match analyser til den spændende live-action.

Følg med i hver kamp, hver mål, og hvert afgørende øjeblik ved at holde dig opdateret med vores uundværlige guide. Skru op for passionen og støt dit hold fra sofaens komfort med TVsporten - din ultimative følgesvend for fodbold i dag på TV og streaming.