TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 26 søn
 • 27 i dag
 • 28 tirs
 • 29 ons
 • 30 tors
 • 1 fre
 • 2 lør
 • 3 søn
 • 4 man
 • 5 tirs
 • 6 ons
 • 7 tors
 • 8 fre

La Liga i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om kampe i TV, streams og masser af andet fra La Liga sæson 2021/22 eller Primera Division, som den også kaldes. La Liga er rangeret, og anses, som én af de allerbedste ligaer i verden. De øverste 4 hold går automatisk videre til Champions League, og de regerende mestre er Atlético Madrid.

Der er ingen kommende begivenheder for La Liga Se andre sendinger under Fodbold.

La Liga Historie

Den spanske First Division - kendt som LaLiga Santander af sponsorårsager er det øverste niveau i det spanske ligasystem og den vigtigste på klubniveau. Det er blevet arrangeret siden 1984 af det spanske fodboldforbund. Det er blevet spillet siden sæsonen 1928-29, efter at have været afbrudt to gange. Mellem 1936 og 1939 på grund af den spanske borgerkrig og i 2020 på grund af koronavirusepidemien (Covid-19)

La Liga betragtes som en af ​​de fem store europæiske ligaer, og indtager 1. pladsen i UEFA-koefficienten, og slår den engelske Premier League, den italienske serie A, den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1.

Gennem sin historie har kun ni klubber været mestre i La Liga, 34 titler er Real Madrid Club de Fútbol, ​​efterfulgt af Fútbol Club Barcelona (26), Club Atlético de Madrid (11), Athletic Club (8), Valencia Club de Fútbol (6), Real Sociedad de Fútbol (2) og Real Betis Balompié, Sevilla Fútbol Club og Real Club Deportivo de La Coruña med en enkelt titel.

LA LIGA 2021/22

Det er aldrig kedeligt at følge med i den underholdende spanske La Liga og i vores TV-oversigt over La Liga 2021/22-sæsonen kan du følge alle kamptidspunkterne, topscorerliste samt hvor du kan se de kommende La Liga-kampe.

Selvom Real Madrid umiddelbart er stærkeste mandskab og Atletico Madrid er forsvarende mestre, så er det som om al fokus er rettet mod katalanske FC Barcelona, der er ved at udvikle sig til et galehus.

Skal du også følge med Martin Braithwaite og Barcelona, så vil du med vores guide lynhurtigt få et overblik over La Liga-kampene.

Hvem vinder La Liga 2021/22 mesterskabet?

Vi er igennem mange sæsoner blevet forkælet med uforglemmelige La Liga-oplevelser med topdramatiske El Clasico-brag mellem giganterne FC Barcelona og Real Madrid.

Men La Liga-sæsonen 2021/22 lader til at være den mest uforudsigelige længe og vi kan være vidne til et magtskifte i spansk fodbold. Det spanske storhold Barcelona har i den grad løbet med overskrifterne efter deres økonomiske problemer har betydet salg af bl.a den franske angriber Antoine Griezmann og superstjernen Lionel Messi.

Et nyt storhold skal bygges op fra bunden og det er svært at forestille sig, at ustabile Barcelona vil kunne vinde mesterskabet i denne sæson, da både Real Madrid og velorganiserede Atletico Madrid med den danske landsholdsspiller Daniel Wass virker stærkere og mere solide.

Faktisk skal Barcelona nok nærmere holde øje med hold som Real Sociedad, Sevilla og Valencia. Det kan ende med at disse klubber kan skubbe Barcelona helt ud af Top4 i La Liga-tabellen og dermed væk fra Champions League-pladserne.

Kongeklubben Real Madrid med de erfarne midtbaneprofiler Casemiro, Toni Kroos og Luka Modric samt den træfsikre angriber Karim Benzema i front tager favoritværdigheden, men de forsvarende spanske mestre Atletico Madrid kan igen overraske og snuppe guldet. Succestræner Diego Simeone kan stille med masser af power i offensiven med den rutinerede målræv Luis Suárez og Antoine Griezmann.

La Liga-sæsonen 2021/22 blev sparket i gang den 13. august, mens sidste spillerunde bliver afviklet den 22. maj 2022.

Hvor kan jeg se La Liga-kampene?

Det er lykkes TV2 at få sikret TV-rettighederne til La Liga, så hvis du gerne vil følge med i den spanske liga, så skal du finde frem til TV Sport X.

Du kan også følge kampene på TV2 Play og endelig kan du også vælge at se de spanske kampe hos bookmakeren Bet365 på livestream.

Så hold dig opdateret med vores komplette TV-guide, der sørger for at du kan følge med i denne spændende La Liga sæson 2021/22.